delo v NKD trgovini , realne izkušnje prosim
torej delala bi v NKD , prosim pa , da mi napišete realne izkušnje le tisti , ki ste ali delate v NKD trgovinah in kakšno je delo pravzaprav , kakšen je delovni čas , odnosi med zaposlenimi me NE zanimajo , ker je itak povsod drugače in odvisno od zaposlenih…. zanima me tudi plača , kako je z malico in odmorom…. se gre lahko na cigaret vmes ali raje ne,……
hvala na vseh realnih odgovorih in lep pozdrav,
sasha
Delo je za 30 ur. Plača 680 eur z malico. Ni možno iti na cigaret, ker delaš sama večinoma. Če sta dve na smeni pol ja. Ampak so po 3 zaposlene tk, da ni tega. Dela je ogromno, skos menjava akcij, prelepljevanja deklaracij, cen, prezentacija se konstantno menjava,…pol pa še skrite kupce,….ni ravno prijeten šiht in sem se na koncu odločila za proizvodnjo, več sem fraj, 8 ur- torej polna pokojninska doba, večja plača. Pa ni se mi treba nobenmu smehljat in ni tistega najhujšega DELJENEGA DELOVNEGA ČASA. Oddelam svoje in grem domov. Nihče me ne kliče po mobitelu kako se kaj naredi,…
Pikapoka244, 30.08.2022 ob 10:33
Js sm rekla da je minimalc določen za polni del čas. V nkd pa se dela skrajšani del čas, torej je plača tud nižja 600 eur.
Ja itak da maš nadure, ko je dela podaljšas, sploh ko se hodi filat druge trgovine, nadomeščanja,…pol pa koristiš v januarju ko ni prometa.
In zakaj ne greš raje v kako drugo trgovino?