Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek delo v NKD trgovini , realne izkušnje prosim

delo v NKD trgovini , realne izkušnje prosim

torej delala bi v NKD , prosim pa , da mi napišete realne izkušnje le tisti , ki ste ali delate v NKD trgovinah in kakšno je delo pravzaprav , kakšen je delovni čas , odnosi med zaposlenimi me NE zanimajo , ker je itak povsod drugače in odvisno od zaposlenih…. zanima me tudi plača , kako je z malico in odmorom…. se gre lahko na cigaret vmes ali raje ne,……

hvala na vseh realnih odgovorih in lep pozdrav,

sasha

Ful dela, premalo zaposlenih , cik pavzo pozabi..

Če bi rada kadila med službo, pozabi na zaposlitev. Da boš smrdela po cigaretih kot prodajalka?

Delo je za 30 ur. Plača 680 eur z malico. Ni možno iti na cigaret, ker delaš sama večinoma. Če sta dve na smeni pol ja. Ampak so po 3 zaposlene tk, da ni tega. Dela je ogromno, skos menjava akcij, prelepljevanja deklaracij, cen, prezentacija se konstantno menjava,…pol pa še skrite kupce,….ni ravno prijeten šiht in sem se na koncu odločila za proizvodnjo, več sem fraj, 8 ur- torej polna pokojninska doba, večja plača. Pa ni se mi treba nobenmu smehljat in ni tistega najhujšega DELJENEGA DELOVNEGA ČASA. Oddelam svoje in  grem domov. Nihče me ne kliče po mobitelu kako se kaj naredi,…

Tole, ko berem, pa imate sploh čas za WC? TIste, ki same delate, kako je z WCjem?

Wc je bil v trgovini v skladišču. Postrežeš stranke in če ni nobenga greš na hitrico. Ko pa sem nadomeščala v nakupovalnem centru je pa križ, ker moraš trgovino zapret. Dobesedno čakaš da gre stranka ven in hitro zapreš preden nova stranka vstopi, noro ja.

Žalostno, da človek v miru še na WC ne more. Zraven pa obupna plača :(.

plača žalost 600€ delaš 30ur lahko tudi več sobote so ponavadi vse delovne dela ogromno nimaš časa za malico wc…

Kako samo 600 evrov? Minimalc je danes nekaj čez 760 neto.

Ja je za polni delovni čas!!! Delo v nkd je za 30 ur. Plača je 600 eur plus malca

Kaj pomeni za polni delovni čas? To pomeni za 40 ur na teden. Dela se 30 ur, praviš in plača je 600 € + malica.

Oprosti, ampak to ni za polni delovni čas. In srčno upam, da ne delate 10 nadur na teden, ki se vam štejejo v koriščenje “ne vem, kdaj”.

Js sm rekla da je minimalc določen za polni del čas. V nkd pa se dela skrajšani del čas, torej je plača tud nižja 600 eur.

Ja itak da maš nadure, ko je dela podaljšas, sploh ko se hodi filat druge trgovine, nadomeščanja,…pol pa koristiš v januarju ko ni prometa.

Odgovor na objavo uporabnika
Pikapoka244, 30.08.2022 ob 10:33

Js sm rekla da je minimalc določen za polni del čas. V nkd pa se dela skrajšani del čas, torej je plača tud nižja 600 eur.

Ja itak da maš nadure, ko je dela podaljšas, sploh ko se hodi filat druge trgovine, nadomeščanja,…pol pa koristiš v januarju ko ni prometa.

In zakaj ne greš raje v kako drugo trgovino?

Sem v drugi normalno. Njihova bivša zaposlena sem.

Mogoce gres lahko pogledat kako se majo na rudniku v prodajalni…prodajalka 1 sama ponavadi zelo jezna na cel svet…

Ponuja se mi služba za področno vodjo v Nkd, ali kdo ve kaj vec kakšna je placa itd? Hvala

Če je 10% resnice kar piše zgoraj, so bajna firma in ziher bo tvoja plača bajna

Nkd, men je rekla, da v pop izmeni, ko si sam ne bo malice in ne WCja!!

Koliko plače ima poslovodja v nakupovalnem centru – v trgovini NKD ??

Okrog 850 vec ne, pa se dela fajn, ni malce, wc jev, cikpavz, da o zakljucku blagajne raje ne govorim

Kako ti je bilo vsec delo v NKD?

Kako ti je bilo vsec delo v NKD?

Ce mi lahko poda podatke kdo ki je tam delal pikapolonca

Kar se trgovine Nkd tiče ti svetujem čim dlje od tam.

Spet pa odvisno kakšno poslovodjo imaš in kolektiv.

Plača pa je pod minimalcem.

150€ več od prodajalke ima poslovodja.Stran od Nkdja ker to je res izkoriščanje delovnih sil.

Da o področni vodji ne govorim!

Pač greš drugam, v trgovinah skos iščejo.

New Report

Close