Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek delo v NKD trgovini , realne izkušnje prosim

delo v NKD trgovini , realne izkušnje prosim

Obljubljajo ti vse mogoce,ko je manjko kadra(bolniske,dopusti) gred nadomescat…si lahko priden,prilagodljiv,nekonfliktna oseba na koncu pa nastradas…do napredovanja ali pa da se ureanicijo  zelje pridejo ritolizniki,hinavci,tisti ki znajo lepo govorit…samo stran…

Sam stran od nkd…obljubljajo vse mogoce,potem pa druga pesem…zaenkrat se zaposlena,a ne vec dolgo

Bivša je delala 1 mesec. Plača katastrofa, dela ogromno, ni imela časa niti za cigaret.

Zakaj pišete, če niste točno informirani. Vsaki zaposleni pripada odmor, kar pomeni, da  označis in zapreš.

Se zgodi tudi, da so non stop stranke, takrat se pa že nekako prilagodiš,,,pac tako je delo v trgovini. Cigaret je pa v času pavze.

Sem dolgoletno zaposlena v NKD in je super delat.

Nikoli več ne bi bila njihova zaposlena. Ogromno dela nalagajo, zelo “zmedeno” vodstvo, zelo slabo se odzivajo na težave oz. kar ignorirajo. Pričakujejo od tebe, da si prodajalec,čistilka, hišnik, računalničar, kadrovnik, psiholog, …vse za mizerno plačo.. prenatrpani z robo, področni je vseeno, ne ve kam dat robo,…prodaj pa bo plac🤢🤮 zelo slaba izskušnja v glavnem!

Že to, da ves čas iščejo kader veliko pove, koliko jim je mar za njihove zaposlene

Jaz delam v NKD 40 ur ce delas celi mesec je placa 1200 je pa odvisno tko kokr je receno odvisno kje delas in kako poslovodnjo imas. Jaz delam na Brezovici in je top šefica ful vredu področni vodja pa tudi superca.

Pred kratkim sem se dobila tam službo.

Ne zaposlitev, službo, ker te izkoriščajo ko zadnjega slugo, sluzabnjysi brez malice brez pravic, še produkcijska sredstva za nor čiščenje poslovalnice SI DOLŽAN PRISKRBETI SAM.

NKD je multinacionalka ki brez ene same slabše primere brutalno izkorišča svoje zaposlene, za NKD je Slovenija tretjerazredni Bangladeš, Švic trgovina s podplacanimi debili

Zaposleni so celo NAGRAJENI da špecajo nepravilnosti regionalnim vodjem. Tudi dolžni so, po poslovni pogodbi.

Tako da big ne daj da z malice ki jo moraš itak met s sabo torej se pri poznih 40 ali celo na pragu penzije bases z junk foodom Kar pomeni v praksi da si debel in star ob osemurnem stanju na nogah kandidat za hitro srčno kap.

Če si se v poskusni dobi in bog ne daj, zbolis imaš poškodbo ali operacijo te taisti regionalni vodja (večinoma mladi brezdušni japiji in pedrčki) pričakajo zadaj če skladišču z odpovedjo pogodbe “iz poslovnih razlogov” zaradi zmanjšanja dela.

Nato bo čez en teden ali še prej pri njih že zaposlen nov degenček ki obupno rabi minimalca za Borno golo preživetje, kot razlog ponovno začasne zaposlitve pa bo, lej si ga glej, naveden razlog za zaposlitev “iz poslovnih razlogov zaradi začasnega POVEČANJA OBSEGA DELA”.

NKD bi morali zaposleni prijavit delovni inšpekciji delovno in socialno sodišče pa bi moralo multinacionalko tožiti za dve milijardi evrov in jih razdeliti vsem na minimalcu.

Pa bi šli kapitalistični biriči v Turčijo širit svoj izprijeni kapitalizem.

Zakaj sem sprejela delo takrat? Ker nisem imela vira preživljanja ker sem plačevala najemnino in stroške in socialna ni pokrila.

Stran od NKD!!! Če že morate biti hlapci uvoznikom poceni plastike in izdelkov iz Bangladeša…. Ne ni vam treba biti. Pojdite raje v Muller delat vam bo tisočkrat bolje ali Lidl Špar Hofer… Izkoriščajo tudi oni ampak če Vas plačajo za skrajšan delovni čas boste tudi plačani tako delovne sobote pa se izničijo s prostim ponedeljkom not

NKD ima vse sobote delovne ali najmanj tri

Nekdo na minimalcu s kao krajšim delovnim časom že samo s soboto vred bi resnici oddela realnih 43 delovnih ur tedensko kar je BRUTALNO IZKORIŠČANJE.

Ker moraš priti na delo pol ure prej in ostat še pol ure da ne govorim ko si do večera da ss eno uro pucaš poslovalnico in čistis tla, v resnici oddelaš 50 ur za 35.

Kar omeni to nadrejenim in letiš isto sekundo ven.

Kakšne delavske pravice neki, bičajo te za pušionu od plače

Regionalni se ima fajn ja priganjaec galeje sužnjev .

Kaj pa sindikat pa koriščenje nadur?

Hahaha ahahahahahahahah slaba šala. V NKD zares ugotovi da je Slovenec samo hlapec tujega kapitala.

OK, ti si bila v NKDju, ne v Mercatorju, Lidlu, Hoferju.

Kdorkoli je delal v eni izmed zgoraj naštetih trgovin ti bo rekel SAMO STRAN!

Tryovine so vse iste za delavce. Iste! Pejt kamorkol hočeš.

To pa ne drži NKD muci… Najbrž še vedno delaš tam pa si najmanj poslovodja če ne celo regionalni ki živčno spremlja objavljanje resnic o izkušnjah z delom in NKD.

Noebna trgovka iz Mercatorja mi še ni rekla da ne smejo koristit nadur v obliki prostega dne.

Tudi Hofer Spar in Lidl držijo obljubo o 30 ur =30 ur, 40 je 40, pa ne vem kje še dela vse sobote… Plačajo pa tok kot socialna denarna pomoč do minimalca dolacuje država sicer bi imel sto tisoč jeznih državljanov na ulicah in pred parlamentom, tak so pa s 130.000 plus brezposelnih zmanjšal nezaposlenost na dobrih 40 jurjev s podpiranjem izkoriščanja delavcev s strani tujih trgovcev si ta država kupuje socialni mir, sicer bi se ljudem vtrgal

A teb očitno še paše pri njih bit jih še zagovarjati.

Najbrž nimaš možnost delat če Mullerju, škoda zate.

Razmere so res slabe, odšla bom predvsem zaradi področne vodje. Prost si lahko dobesedno samo če greš v bolniško. Plačo 1200 eur ima poslovodja, če ima,  zaposleni ne, to je laž. Ne moreš potne stroške štet v plačo 🙂 plača na polni delovni čas je 1030

Odgovor na objavo uporabnika
Razočarana33, 18.11.2024 ob 09:59

Razmere so res slabe, odšla bom predvsem zaradi področne vodje. Prost si lahko dobesedno samo če greš v bolniško. Plačo 1200 eur ima poslovodja, če ima,  zaposleni ne, to je laž. Ne moreš potne stroške štet v plačo 🙂 plača na polni delovni čas je 1030

Plača na polni delovni čas je 1030 €, skupaj z malico in prevozom?

moja se je ravno zdaj tam zaposlila in so ji pogodbo sam v podpis uturili nič 3 dni prej v vpogled in zdaj ji piše da so kao vse sobote delovne bruh doma pa otroka leto starga

Odgovor na objavo uporabnika
toxico, 06.02.2025 ob 19:48

moja se je ravno zdaj tam zaposlila in so ji pogodbo sam v podpis uturili nič 3 dni prej v vpogled in zdaj ji piše da so kao vse sobote delovne bruh doma pa otroka leto starga

Delovni čas je napisan na posamezni prodajalni, razgovor je namenjen temu, da se pozanimas za osnovne stvari kot je urnik dela?!

New Report

Close