Delo v Primarku
Anonimnez763, 06.04.2023 ob 15:00
Katastrofalno znanje slovenscine. Grozno, da na blagajni delajo osebe, ki tako slabo govorijo slovensko. Pa ne samo v Primarku, tudi drugje.
Ah, nimajo zascit, ni cudno, da se krade.
Men se ne zdi, da se tam ljudje kaj sila pretegnejo, tako da, kar poslji CV
Zakaj grozno? Če ne dobijo kadra za delat Slovenci so raje na sociali kot pa bi delali za minimalca rabi se pa več kot 10 tisoč delavcev povsod. Bodi vesela, da dobijo koga, ki želi delat tudi, če ne govori dobro se bo že naučil drugače bi blo vse zaprto potem pa spet ne bi blo prav in bi jamrali.
Nikoli še nisem bila v primarku. Enkrat samkrat sem želela kupit en otroški kovček in ker sem od daleč, sem se hotela prepričati, če ga še imajo. Da ne bi zastonj hodila v Lj.
Prodajalki se ni ljubilo narediti tri korake in pogledati, če so še.
Če se tako grdo obnašajo do kupca, kako se šele do zaposlenih.
beži stran, 28.11.2023 ob 14:10
Nikoli še nisem bila v primarku. Enkrat samkrat sem želela kupit en otroški kovček in ker sem od daleč, sem se hotela prepričati, če ga še imajo. Da ne bi zastonj hodila v Lj.
Prodajalki se ni ljubilo narediti tri korake in pogledati, če so še.
Če se tako grdo obnašajo do kupca, kako se šele do zaposlenih.
ker ne sme. Prodajalke tam lahko delajo izključno tisto, kamor jih v določenem delovniku razporedijo. ne sme ti npr. pomagati pri krilih, če je tisti dan na bluzah, ne sme ti kazati hlač, če je tisti dan pri pultu, kjer zlagajo oblačila itd. glede na to, kakšna je vodja na ženskem oddelku v btc npr. (neka Alma), so dobre, da sploh zdržijo. šikaniranje, poniževanje, kričanje, kako so neumne itd. imajo na sporedu že preden nastopijo svojo izmeno.