Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delo v Primarku

Delo v Primarku

Pozdravljene.

Bolj kot iscen, manj najdem temo oziroma razpravo na temo dela v Primarku. Ima katera kaksne izkusnje – dobre in slabe 🙂

Tam delajo slabo govoreči – kar se slovenskega jezika tiče. Predvidevam , da si plače minimalne.

Moja znanka dela v Primarku. Pravi, da je še kar solidno. Zanimivo, da ima prodajalka več plače kot blagajničarka. Pa kraj oblačil je baje ogromno.

Odgovor na objavo uporabnika
baje da, 06.04.2023 ob 13:14

Moja znanka dela v Primarku. Pravi, da je še kar solidno. Zanimivo, da ima prodajalka več plače kot blagajničarka. Pa kraj oblačil je baje ogromno.

Hvala za informacijo. 😊

Imajo ful varnostnikov. Prodajalke pa itak ne smeš nič vprašat, ker je vse obešeno. Najhujše so pa garderobe in njihov sistem primerjanja oblačil.

Katastrofalno znanje slovenscine. Grozno, da na blagajni delajo osebe, ki tako slabo govorijo slovensko. Pa ne samo v Primarku, tudi drugje.

Ah, nimajo zascit, ni cudno, da se krade.

Men se ne zdi, da se tam ljudje kaj sila pretegnejo, tako da, kar poslji CV 😉

No, slovensko znam ze od malih nog (:D), tako da sem vec kot primeren kandidat.

Anonimnez763, 06.04.2023 ob 15:00

Katastrofalno znanje slovenscine. Grozno, da na blagajni delajo osebe, ki tako slabo govorijo slovensko. Pa ne samo v Primarku, tudi drugje.

Ah, nimajo zascit, ni cudno, da se krade.

Men se ne zdi, da se tam ljudje kaj sila pretegnejo, tako da, kar poslji CV 😉

Zakaj grozno? Če ne dobijo kadra za delat Slovenci so raje na sociali kot pa bi delali za minimalca rabi se pa več kot 10 tisoč delavcev povsod. Bodi vesela, da dobijo koga, ki želi delat tudi, če ne govori dobro se bo že naučil drugače bi blo vse zaprto potem pa spet ne bi blo prav in bi jamrali.

Naj zaprejo… Ko se bom naslednjič pri njih moral s prodajalcem pogovarjati angleško bojo lahko zaprli zaradi inspekcije

Slabe.

Tam zaposleni so res, kar nekaj. Sploh ne vem, kje so jih našli. V vsaki drugi trgovini je najbrž bolje.  Tam ni ne prijaznosti, ne uslužnosti.

Primark je katastrofa, ne vem kako sploh lahko taka bedna trgovina deluje, da jo že ne zapre inšpekcija, verjetno so v ozadju kakšne kuverte pa to.

Tvoja znanka basa- vsi retail asistenti imajo enako plačo- oddelek ali blagajna.

V primerjavi z drugimi trgovinami so plače višje

Nikoli še nisem bila v primarku. Enkrat samkrat sem želela kupit en otroški kovček in ker sem od daleč, sem se hotela prepričati, če ga še imajo. Da ne bi zastonj hodila v Lj.

Prodajalki se ni ljubilo narediti tri korake in pogledati, če so še.

Če se tako grdo obnašajo do kupca, kako se šele do zaposlenih.

beži stran, 28.11.2023 ob 14:10

Nikoli še nisem bila v primarku. Enkrat samkrat sem želela kupit en otroški kovček in ker sem od daleč, sem se hotela prepričati, če ga še imajo. Da ne bi zastonj hodila v Lj.

Prodajalki se ni ljubilo narediti tri korake in pogledati, če so še.

Če se tako grdo obnašajo do kupca, kako se šele do zaposlenih.

ker ne sme. Prodajalke tam lahko delajo izključno tisto, kamor jih v določenem delovniku razporedijo. ne sme ti npr. pomagati pri krilih, če je tisti dan na bluzah, ne sme ti kazati hlač, če je tisti dan pri pultu, kjer zlagajo oblačila itd. glede na to, kakšna je vodja na ženskem oddelku v btc npr. (neka Alma), so dobre, da sploh zdržijo. šikaniranje, poniževanje, kričanje, kako so neumne itd. imajo na sporedu že preden nastopijo svojo izmeno.

Sami Čapci so tam. Zato v to trgovino ne grem.

Zivjo ali bi mi lahko nekdo povedal kdaj se začne delo kot blagajnicarka v primarku in kakšne so izkušnje.

Hvala

Mrka4, 10.04.2024 ob 22:18

Zivjo ali bi mi lahko nekdo povedal kdaj se začne delo kot blagajnicarka v primarku in kakšne so izkušnje.

Hvala

Ali veš kdaj začne blagajnicarka delat.

Hvala

zivjo dej mi povej če veš od prijateljice . Kdaj blagajničarka začnejo z delom zjutraj.

Hvala

New Report

Close