Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek deloholik ter obsedenost s sexom

deloholik ter obsedenost s sexom

Mož dela cele dneve, zame se ne zmeni, kot da me ni. Ne pokliče, noben sms…zvečer v postelji bi pa vsak večer sexal. Žal sem se zaradi čustvene lakote oddaljila od moža. Nikoli nobene potrditve, da sem ženska, žena, da sem mu všeč… Tudi, ko sem mu omenila to mojo “težavo” se ni nič spremenilo. In potem je prišlo – ti meni ne, jaz tebi ne. Seveda to ni v redu, pa vendar…Če lahko pohvali druge, kaj pa jaz? Nisem vredna ene tople besede? Objema kar tako, brez da je postelja ter cilj sex? Opazila sem, da ogromno gleda slike žensk v sexi spodnjem perilu. Dnevno – zjutraj, zvečer… Nikoli nič rekla, niti me ne zanima, če si ob tem pomaga še z roko. Vem da sem si tudi sama kupila sexi perilo, ga včasih presenetila – niti ene pohvale, samo navali in sexaj. Saj se je potrudil, oba sva bila zadovoljna, pa vendar – malo čustvene potešitve si želim. Da me nekdo pohvali brez da me pelje v posteljo in… Zakaj je ena znanka vredna pohval, jaz kot žena pa ne? A je vsem moškim doma težko bit zapeljivec, drugje pa so takšni mačoti? Sploh ko poveš kaj želiš, kaj bi te dvignilo? Ne, doma ni nobene potrditve mene kot ženske, zato se tudi sama več ne trudim zapeljati, zadovoljiti moža. Tudi moje potrebe želim da se upoštevajo, ne samo njegove, pa čeprav se razlikujejo. Vse pa vodijo v isto – zadovoljitev obeh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close