deloholik
S fantom sva skupaj že pol leta. Moti pa me, ker je tak deloholik, da je joj. Časa za karkoli (ne samo, da ga nima zame, tudi za kaj drugega ne) nima. Edino šport in redni treningi so nujni. Dela minimalno 25 (!) ur dnevno. Včasih se mi zdi vse skupaj tako brez smisla. Stara pa sva čez 30. Ima katera podobne izkušnje? Ne vem kako naprej…
sama
Tudi moj je tak,da je v službi pogosto po 12-13 ur in ko pride domov je pogosto preutrujen za karkoli.Vendar se midva veliko pogovarjava in vem ,da v svoji službi in družbi uživa,in ker trenutno tudi zelo potrebujeva denar mu je to še dodatna stimulacija.Vendar pa si klub temu vzameva čas zase in za najinega sinka,tako da mi ni nič hudega.Poskušam gledat z njegovimi očmi,saj pravi ,da dokler bo imel voljo bo delal,potem pa bo tempo zmanjšal-to naredi parkrat na leto.Mislim da ni pomembno koliko sta skupaj,temveč kako preživita skupni čas! LP melani
Žalostno je, da mu tvoje potrebe prav malo pomenijo…Nisi napisala ali sta poročena,ali imata otroke…Pa vendar taka sebična oblika zveze nima dolgoročne perspektive razen če boš pozabila na lastne želje in popolnoma prilagodila njemu. Vendar boš izgubila sebe.
Pejdi ven s prijateljicami, začni športat tudi ti in ne samo njega čakat kdaj si bo končno vzel čas za vaju.
Pokaži mu, da znaš živeti tudi brez njega-to je moj nasvet. Z njim ali brez njega.
Sicer pa sta skupaj le pol leta in sedaj bi morala biti še zaljubljena kot golobčka.. Žal sem prepričana le to, da ga ne boš nikoli spremenila.
Hm,tud moj je tak,čeprav dela 8ur,pa doma zmeraj kaj najde in za svojo družbo,…za vse, le zame bolj malo.Najbolj me žalosti in jezi to,da si v celem dnevu ne vzame časa 3min,za telefonski klic.Npr,letos bova skupaj samo še ene trikrat,vse praznike bom sama,…on ga bo pa žural naokoli,….
Upam,da bo prišel čas,da se bom tolk visoko cenila in ga pustila in poslala nekam.
Forum je zaprt za komentiranje.