Delovna akcija
Ampak ni mi jasno, zakaj so idioti šli ženski vzeti posteljo?
V tisto sobo poleg kuhinje so dali nek cenen, plastičen kavček, ki ima v primeru ležišča navadno sintetično ceneno peno, kako bo ta reva spala?
Zakaj niso tiste sobe PRILAGODILI tej revi, ki rabi:
1. Kopalnico, kjer bo lahko srala in se umila
2. Kuhinjo z manjšim kuhinjskim blikom, ker ona itak ne zmore kuhati
3. Spalnico, kjer bo lahko udobno in zdravo spala
Prva in druga točka – nimam pripomb. Ampak tretja je pa katastrofa. V tisto sobo bi ji morali postaviti neki malo širšo posteljo (ob steno kjer je bila prej), nekje 90 cm širine ležišča. Zraven pa bi lahko umestili kakšen dober stol, naslonjač ali nekaj v tem smislu, kjer bi ženska lahko gledala tv. Mizice za računalnik (predvidevam) itak ne rabi.
….
Kam bo dala kletke s papagajčki?
….
Tako pa so sobo uničili z nekim mini plastik fantastik kavčem, ki naj bi ga ta reva raztegovala vsak večer?! Pa kaj so nori? Halo, gre za osebo s PP, inteligentnim deficitom, ženska sploh ni dojela da v predsobi manjkajo vrata!
Lahko vas je sram, POP TV!
oddajanje579, 31.03.2025 ob 06:23
ja, to s posteljo je bilo mimo. Ampak so hoteli narediti, da ima kavč, da bo tam sprejemala obiske teh prijateljic, po moje. V vsakem primeru brez veze. Sigurno postelje ne bo v omaro pospravljala, zakaj bi, če sama živi. In potem bo vse nagneteno.
Ni kavč. Cenena sedežna. Ta ne vzdrži teh dveh prijateljic. Sem imel občutek, da se bo pod njima že med snemanjem sesula.
Mene je zmotilo, da vrat niso menjal. In nekako dobiš občutek, da je vse na pol narejeno in za kratek čas….sicer res da blok je tud star, pa vseeno.
Lepo, da so prenovili, ampak spet nobenega razmisljanja o uprabnosti.
A je gospa izrazila zeljo, da ima kad, namesto tusa? Ker je vseeno lazje se stusirati kot skopati.
Miza samo z dvema stoloma. Jedilniski kot je trapasto resen. Vse stiri na TVju se ne morejo usesti za mizo.
Vzeli so ji ogromno shranjevalnega prostora. Ogromno. Lahko bi ji dali posteljo, ki se je skrije v omaro. Samo malo bi se “arhitektka Ana” poigrala. Spet pol metra predolge zavese.
Nic ni narobe s prenovo niti z izbiro. Gospa ni ravno redoljubna in bo stanovanje kmalu kot je bilo. In ni bilo slabo (!). Nic, kar krpa in kanta barve ne resita. Ampak ja, ce sw ze prenavlja, naj se prenovi tako, da se ljudem res pomaga in ne jih dat ene omare za vse.
Anonimno209, 31.03.2025 ob 08:36
Lepo, da so prenovili, ampak spet nobenega razmisljanja o uprabnosti.
A je gospa izrazila zeljo, da ima kad, namesto tusa? Ker je vseeno lazje se stusirati kot skopati.
Miza samo z dvema stoloma. Jedilniski kot je trapasto resen. Vse stiri na TVju se ne morejo usesti za mizo.
Vzeli so ji ogromno shranjevalnega prostora. Ogromno. Lahko bi ji dali posteljo, ki se je skrije v omaro. Samo malo bi se “arhitektka Ana” poigrala. Spet pol metra predolge zavese.
Nic ni narobe s prenovo niti z izbiro. Gospa ni ravno redoljubna in bo stanovanje kmalu kot je bilo. In ni bilo slabo (!). Nic, kar krpa in kanta barve ne resita. Ampak ja, ce sw ze prenavlja, naj se prenovi tako, da se ljudem res pomaga in ne jih dat ene omare za vse.
Pardon, ki se NE skrije v omaro
sramota602, 30.03.2025 ob 21:57
Ampak ni mi jasno, zakaj so idioti šli ženski vzeti posteljo?
V tisto sobo poleg kuhinje so dali nek cenen, plastičen kavček, ki ima v primeru ležišča navadno sintetično ceneno peno, kako bo ta reva spala?
Zakaj niso tiste sobe PRILAGODILI tej revi, ki rabi:
1. Kopalnico, kjer bo lahko srala in se umila
2. Kuhinjo z manjšim kuhinjskim blikom, ker ona itak ne zmore kuhati
3. Spalnico, kjer bo lahko udobno in zdravo spala
Prva in druga točka – nimam pripomb. Ampak tretja je pa katastrofa. V tisto sobo bi ji morali postaviti neki malo širšo posteljo (ob steno kjer je bila prej), nekje 90 cm širine ležišča. Zraven pa bi lahko umestili kakšen dober stol, naslonjač ali nekaj v tem smislu, kjer bi ženska lahko gledala tv. Mizice za računalnik (predvidevam) itak ne rabi.
….
Kam bo dala kletke s papagajčki?
….
Tako pa so sobo uničili z nekim mini plastik fantastik kavčem, ki naj bi ga ta reva raztegovala vsak večer?! Pa kaj so nori? Halo, gre za osebo s PP, inteligentnim deficitom, ženska sploh ni dojela da v predsobi manjkajo vrata!
Lahko vas je sram, POP TV!
Za taki prenovo 40 kv je 80k..Smo hčeri delali isti sistem.. Samo postelja v omari je 2k..kopalnica takoj 10k..prezracevakni sistem 4 kom.. 8k..
Anonimno 2196, 31.03.2025 ob 11:21
Za posteljo je dovolj prostora za kavčem, ne rabi ničesar premikat. Če nisi gledal/a oddaje nimaš kaj komentirati….je bilo lepo prikazano, kje je postelja in kako se izvleče.
Ne, ga ni. Pokazejo, ko odpira posteljo. Z nje ne more vstati, ampak mora skociti.
Madona kako eni vse popljuvate, pa kot kaže oddaje še gledali niste.
Ali ženska kaj kuha ali ne, ne vemo. Morda so jo tam v otroštvu res uvrstili me osebe s PP, a mi ne deluje zelo nefunkcionalno. Morda kuha celo bolje kot večina mokelj. Morda.
Morda je izrazila željo, da bi imela dnevno sobo. Marsikdo si jo želi, pa ta majhna nefunkcionalna stanovanjca iz 70. let prejšnjega stoletja tega ne dopuščajo. Tele postelje v omarah so sicer res bolj uboga rešitev, a ni tako slaba. Mene osebno bolj motijo v tej in preteklih oddajah te brezvezne zavese, ki se valjajo po tleh. Modno, ali res, ne bi rekla. Panelne zavese bi bile veliko boljše in prav nič dražje. Saj so ji okna tudi zamenjali, tako, da bi izgledalo lepo. Predvsem pa veliko bolj praktično
Kopalnica. Ženska kot se je videlo ni gibalno ovirano, torej ima možnost uživati v banji vsaj še 35 let, preden jo zgrabi strarostni artritis in izguba gibljivosti. Kopalnica je za samsko, gibalno neovirano osebo čisto v redu.
Prijateljici. Lepo, da pomagata, upam, da ji bosta tudi kaj pospravljali, saj ta oseba sama ni ravno redoljubna. Sem pa pomislila, da imata gospe svojo računico zadaj. Naj mi bo odpuščeno, a človeška narava je pač taka, da nihče v resnici nič ne neredi zastonj. Nekaj že imata v mislih. Skrbništvo, osebno asistenco … vsekakor nekaj plačljivega, morda tudi kasneje dedovanje.
Večino solidno opremljeno za eno osebo, posteljo lahko ima vedno postavljeno in je ni treba dvigovat, zavese pa dotalno aut. Kdo še danes kupuje takšne zavese, da zastira svetlobo. Sicer jih lahko odstrani, vsaj jaz bi v tistem trenutku, ko bi snemalci odšli. Tudi sedežna bi lahko bila bolj okusna, kot pa taka, ki je trda kot kamen in neudobna. Se za ta denar dobi trosed, ki je bolj moderen kot ta starina. Sicer pa sem vesela, da so prenovili tej osebi,ker sreče pa ni imela ne vem kaj. Upam, da bo od sedaj imela več sreče.
zavese so priporocljive zaradi snemanja in ne, ker bi bile ljudem tako vsec. Tako se najlazje skrije snemalno ekipo. Bo jih pa lahko skrajsali in vsaj lepo uredili. Ne pa da delujejo tako nametano. Ne vem no ali ne zna izkazovati custev, vendar mi ni delovala zadovoljno. Ne vem. Pa postelja v omati za kavcem res ni najbolj posrecena izbira. To bi se dalo toliko bolje resiti. Ce imas ideje in interes. Cesar pa ustvarjalci oddaje nimajo. Vsako leto slabse