Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delovna akcija POP TV danes

Delovna akcija POP TV danes

Včasih tako čudno obnovijo. Danes tole sploh nista imeli tako grozno, lahko bi že prej naštimali zaveso okrog tuša. Ampak ok, zdaj imata lepo. Le vhod mi je čuden, direkt v kuhinjo, prostora ful, kuhinje zelo malo. Ne vem, včasih ti ljudje tako čudno odreagirajo na koncu.

Obe gospe sta mi simpatični, hišica je majhna, delavci so bili pred kar hudim izzivom.

Ne moreš pač narediti iz zajčnika palače.

Odgovor na objavo uporabnika
Suhljad, 11.05.2025 ob 21:50

Obe gospe sta mi simpatični, hišica je majhna, delavci so bili pred kar hudim izzivom.

Ne moreš pač narediti iz zajčnika palače.

Lahko, ce znas

Dobro, potem pa ti zidaj drugič.

Kuhinjo so jima podarili zelo lepo. Naj jima vse lepo služi

Mene bi kap zadela, če bi morala na TV-ju kazati svoje stanovanje in razlagati o spolnih zlorabah v otroštvu, majke mi. Sem tak zaprt človek, tudi, če mi huda prede, ne rečem za pomoč. Ne vem, kot, da bi me bilo sram ali kaj… Vsaka čast družinam, ki se dobesedno razgalijo in obelodanijo svoje probleme, da jih potem vesoljna Slovenija gloda in se naslaja ob njihovi stiski.

Upam, da bosta mama in hči v majhni hišici z “Viharnega vrha” (malo se norca delam, naj mi ljubitelji sester Bronte ne zamerijo) srečno živeli in da jima je prenova všeč.

V kuhinji bi lahko fodsli še kakšno omaro, mamesto ene klopi pod stopnicami, modre zavese so res grde, omara v kuhinji in kopalnica sta v redu, najlepša je mamina soba, najslabša pa je soba od hčerke. Sem prav opazila, da nima pisalne mize in garderobne omare (samo predalnik)?

Mislim, da prej sploh ni bilo tako slabo. Veliko ljudi živi v slabših razmerah in si bolj zaslužijo prenovo.

Odgovor na objavo uporabnika
Suhljad, 11.05.2025 ob 21:52

Dobro, potem pa ti zidaj drugič.

Zato pa imajo arhitektki, ki bi to morali znati narediti. Ampak je vse po nacinu Za koga je, dobro je.

Dovolj imam teh akcij, ki naj bi ljudem pomagale. Potem pa je hudo pomanjkanje elementov za shranjevanje. Ampak odgovor raje je pa vedno enak Bolje je kot prej.

Mislm, jasno, da je. Tudi nova obleka je lepsa kot stara, pa ceprav stari nic ne manjka. Preveckrat videno, da se degradira stanovanje. Ja, kor nekdo iz foha, vem, da se da bolje

Mene je kuhinja razočarala, pa grde stopnice in hčerkina nova soba. Tista grozna rumena barva sten kuhinje. Kičasto in ceneno. Nasploh ti iz delovne akcije ne znajo lepo preurediti. Sta pa obe mama in hči prijetni to pa.

Kdo pa jo je fukal v otroštvu?

New Report

Close