Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delovna akcija Rok in Maruša

Delovna akcija Rok in Maruša

Neprivijačene deske, dva mala otroka, en zelo majhen. Čemu dva, če pogojev ni niti za enega? Je on zaposlen? Je ona zaposlena? Od koga je hiša? Od kje denar za koze? Toliko vprašanj v zraku, povedano in posneto pa deluje skriptano. Mnenja?

Mnenja…?

O čem,

Ja pa saj oni živijo nekje drugje. Verjetno v bloku. Radi pa bi bili bolj v naravi. Bolj mi ni jasno, kako sta njegova mati in oče živela tam. Izgleda, da je mati v domu.

Kot sem iz debate razbrala, sta zaposlena. Drugače pa mi delujeta lena in neodgovorna. Šare za izvoz, nek projekt ki ga je on naredil na pol, majstri so predragi… Ona se hvali z neko samooskrbo, pa še za osnovne bivanjske pogoje ne zna poskrbet. Saj nista resna. Nič ne navedeta kakšnih travmatskih dogodkov, ki bi vplivali na njihovo stanje, tako da ne vem, če si tale dva ravno zaslužita to prenovo. Razen, da so ju otroka prehitela pri njunih načrtih?! Pa jima ne želim nič slabega, da ne bo nesporazuma! K njima bi rada prišla čez nekaj let, po moje bo vse uničeno in nevzdrževano. Upam, da bo drugič na vrsti nekdo, ki je ne po lastni krivdi resnično zašel v stisko. Vsaj namen oddaje naj bi bil takšen. Lenoritisa je v Sloveniji že tako preveč.

Pa njena izjava kao “sva dosti hudega preživela”…marsikdo je, to lahko vsak lajna po tv. Potem kamera pokaže še otroka in voilaaa.

Verjetno na tv tudi ne morejo vsega povedat. Ali pač ne želijo. Mene namreč zanima, zakaj za Roka pri mami od Maruše ni prostora? Je bilo tako rečeno. A ima tako malo stanovanje? Ampak kako so pa potem noter stlačili še enega otroka. Bolj mi deluje da njena mama tipa noče v svoji bližini zarad česarkoli že.

In pa, imaš neurejene razmere in si naklepaš dva otroka v dveh letih. Ok eden te preseneti. Ampak potem pa zavihaš rokave in probaš urediti gnezdo za svojo familijo. Tu pa tip še desk od stopnic ni pribil v okvir in niti krame ni pospravil in hiše. Sem si prav mislila, ta tip ima ekstra dve levi roki. Ker vsaj pospravu bi lahko. Za to ne rabi nevemkakšnega znanja o gradbeništvu oz ne rabi mojstrov. Bi pospravu, prebelil, pa počas dalje. Tko pa je najdu eno revo in ji štepa otroke. In stoji prekrižanih rok.

Res pa otroci niso krivi in si zaslužijo boljše.

Odgovor na objavo uporabnika
Katkuša54, 06.04.2025 ob 23:03

Verjetno na tv tudi ne morejo vsega povedat. Ali pač ne želijo. Mene namreč zanima, zakaj za Roka pri mami od Maruše ni prostora? Je bilo tako rečeno. A ima tako malo stanovanje? Ampak kako so pa potem noter stlačili še enega otroka. Bolj mi deluje da njena mama tipa noče v svoji bližini zarad česarkoli že.

In pa, imaš neurejene razmere in si naklepaš dva otroka v dveh letih. Ok eden te preseneti. Ampak potem pa zavihaš rokave in probaš urediti gnezdo za svojo familijo. Tu pa tip še desk od stopnic ni pribil v okvir in niti krame ni pospravil in hiše. Sem si prav mislila, ta tip ima ekstra dve levi roki. Ker vsaj pospravu bi lahko. Za to ne rabi nevemkakšnega znanja o gradbeništvu oz ne rabi mojstrov. Bi pospravu, prebelil, pa počas dalje. Tko pa je najdu eno revo in ji štepa otroke. In stoji prekrižanih rok.

Res pa otroci niso krivi in si zaslužijo boljše.

Si ti kaj dalo ali si zgolj fouš?

Anonimno 9279, 06.04.2025 ob 23:05

Si ti kaj dalo ali si zgolj fouš?

ČEsa pa naj bom fovš? Nobene fovšije nisem izrazila. Tip ima dve levi. In?

Katkuša54, 06.04.2025 ob 23:13

ČEsa pa naj bom fovš? Nobene fovšije nisem izrazila. Tip ima dve levi. In?

Kje so koze? Na drugi domačiji?

Lol, zato ker prav očitno ne živi tam. To imajo verjetno za vikend – da so v neokrnjeni naravi na svežem zraku, pa bi zdej radi mel zrihtano. Šele potem bodo lahko začeli z “samooskrbo” zdej še ne.

Hvala bogu za otroka. Samo zapri svoj zloben gobec.

Marko žarko, 08.04.2025 ob 12:56

Hvala bogu za otroka. Samo zapri svoj zloben gobec.

Kaj pa, a to da imata otroka lažniva, lena starša? Nesposobna privit šraufe na stopnicah. Kje je v hiši kuhinja, kopalnica ni bila sploh nikoli dokončana,v tej hiši ni nihče nikoli živel.

Če popovci ponujajo tole delovno akcijo, saj prav hudo draga ne more biti, če jo primerjam s podobnimi tujimi oddajami, zakaj folk ne bi zagrabil. Itak je vsakomur jasno, da ne živijo v tej baraki, da so tudi koze samo kulisa za nabiranje všečkov, pa še kaj. Modela sta izkoristila ponudbo, kaj je tu slabega, če se dva sončka znajdeta na naš račun.

Jaz bi se tudi, čeprav dvomim, da bi mi obnovili flet, ki je že hudo potreben obnove. Vse je čisto preveč vzdrževano. Čista, zelo spucana revščina ali kot smo rekli včasih, narod si je vedno želel živeti svobodno pa čeprav lačen in raztrgan. Raztrgani  nismo, saj vse zašijemo, zdrav, mediteranski  način prehranjevanje je za nas utopija, za en drek makarone pa še kar radi delijo revežem. Morda se pa vseeno prijavim, me zanima  kako bo komisija pogledala ob vsej bleščeče popucani sirotinji.

Hvala bogu za otroke, super potem moraš biti odgovoren in zanje znati poskrbeti ampak ne na račun države saj jih ni ona naredila.

Že same stopnice, ki so življenjsko nevarne in ograja na balkonu, ki in ni vse povesta o mlademu možu Roku. Da si tako len, da ne pritrdiš tistih par desk moraš pa imeti velikansko srečo, da na televiziji najdeš enega idiota, da mu bo to vseeno.

No, Rok je imel srečo, kajti po videnem je skupaj zbral celo četo budal, z Ano na čelu.

ampak res kako ni znal enih stopnic zmontirat

Pač je dočakov, da mu jih drugi zmontirajo in kupijo. Upam, da so vsaj otroki njegovi, ker ona naga pozira na FB med kozami on pa to objavlja, mogoče bi pa šla na Pleyboy kaj zaslužit da bi šlo lažje in hitreje, potem pa eni pišejo zlobni jeziki, upravičeno.

Razmišljam, da bi kupil eno podrtijo na hrvaški obali, potem se pa prijavim, da mi pridejo vse obnovit. Ta čas se bom že izmislil srce parajočo zgodbico o težkem otroštvu, revščini, stiski, zlorabah …

tako je, 09.04.2025 ob 17:13

Že same stopnice, ki so življenjsko nevarne in ograja na balkonu, ki in ni vse povesta o mlademu možu Roku. Da si tako len, da ne pritrdiš tistih par desk moraš pa imeti velikansko srečo, da na televiziji najdeš enega idiota, da mu bo to vseeno.

No, Rok je imel srečo, kajti po videnem je skupaj zbral celo četo budal, z Ano na čelu.

Z vsem kar si napisal o Roku se strinjam. Ampak delavci niso krivi za takšen izbor. Oni ne hodijo okoli sosedov in ne preverjajo podatkov. Oni pošteno in dobro delajo. Tako, da četa budal, brez delavcev.

slaba izbira družine?, 06.04.2025 ob 22:09

Neprivijačene deske, dva mala otroka, en zelo majhen. Čemu dva, če pogojev ni niti za enega? Je on zaposlen? Je ona zaposlena? Od koga je hiša? Od kje denar za koze? Toliko vprašanj v zraku, povedano in posneto pa deluje skriptano. Mnenja?

Z eno besedo katastrofa. Zakaj je bila punčka bosa?

Da bi se vam smilila.

Laži in še 1x laži, ta lažnivi mož Rok pravi, da je gozdar, kje pa dela na kateri firmi? sva bila sošolca pa so ga že drugi mesec vrgli iz srednje šole zaradi njegove hudobije in lenobe…

Jaz pa vsaj 1krat nisem nezadovoljna s katastrofalnimi arhitekturnimo rešitvami!

Za štart je, če pa hočejo, i lahko v zgornjem nadstropju uredijo 3 sobe in imajo spodaj samo kuhinjo, jedilnico in dnevno!

Če pa interesa ne bo, lahko tudi na tleh spijo, če jih bo še več.

Saj sem nekje zasledila, da v hiši nekje tam, ko je na začetku pokazalo tisto sobo, kjer naj bi preživljali  s 1. hčerko živi še njegov oče.

Ob tej zadnji obnovi je bilo toliko spisanega, da se vprašujem, ali POP nalašč izbira “problematične” ljudi, ob katerih se ljudje namesto ganjenosti rajši zgražajo. In je pravzaprav namen iskanje senzacij, kot jih je v večini medijskih objav. Kolikokrat so bile zgodbe, ki so bile na obnovi  čisto nekaj drugega, kar so nato ljudje pisali. Res da je nevoščljivost slovenski problem, a ob “pravih” problemih znamo Slovenci še kako stopiti skupaj in pomagati. A zgleda POP TV izbira drugačno logiko, saj beremo tudi o tem, kako se nekateri prijavljajo, pa jih kar odbijejo.

New Report

Close