Delovna akcija
Odraščati med samimi ženskami, brez moškega lika pač ni perspektiva za te fante. Morda govorijo na punčko?
In zakaj bi morale imeti nagravžne tipe? Morda so istospolno usmerjene, morda sta se dve umetno oplodili ali pač potrpeli med samim razmnoževanjem, da sta dobili otroka. Zakaj je kar samoumevno, da mora ženska imeti moškega? Lahko ima samo otroka, lahko ima žensko, lahko živi s sestro, lahko je sama… Možnosti je milijon in od vseh možnosti se mi zdi najslabša izbira moški, ki v ženski vidi samo luknjo za praznjenje in gospodinjo.
Najbrž ne veš, da ekipa POP TV preveri dejansko stanje družine in možnost pomoči na csd. Tako da kar mirno spi.
[/quote]
Misli si. Čakarmiš preveri predvsem, kakšna bo gledanost, a je zgodba čimbolj za zjokat se. Poles je v svoji oddaji hotel pomagati enemu otroku, ki je dejansko potreboval pomoč. Žal se Čakramiška ni strinjal, da je Poles na koncu moledoval, naj vsaj finančno pomagajo družini, če že oddaje ne bodo naredili.
Oni preverijo, če si res na socialni in če je bolezen prava. Nikakor pa to ni merilo, da prideš v oddajo. Merilo je, da boš zagotovil gledanost. Preko udrihanja na čustveno noto.
Če nisi od znotraj pač ne veš, kako deluje komercialna televizija. Tudi oddaje ne snemajo zaradi želje pomagati. Ampak snemajo izključno zato, ker je v tem velika gledanost, s tem pa denar za poptv hišo. Pa čisto vseeno, ali Ana in Peter res želita pomagati. Niti nimata onadva vpliva na to, koga bodo izbrali, da vas ne bi slučajno zavedlo. Sestanki za oddajo so malo drugačni kot si vas večina to predstavlja.
Misli si. Čakarmiš preveri predvsem, kakšna bo gledanost, a je zgodba čimbolj za zjokat se. Poles je v svoji oddaji hotel pomagati enemu otroku, ki je dejansko potreboval pomoč. Žal se Čakramiška ni strinjal, da je Poles na koncu moledoval, naj vsaj finančno pomagajo družini, če že oddaje ne bodo naredili.
Oni preverijo, če si res na socialni in če je bolezen prava. Nikakor pa to ni merilo, da prideš v oddajo. Merilo je, da boš zagotovil gledanost. Preko udrihanja na čustveno noto.
Če nisi od znotraj pač ne veš, kako deluje komercialna televizija. Tudi oddaje ne snemajo zaradi želje pomagati. Ampak snemajo izključno zato, ker je v tem velika gledanost, s tem pa denar za poptv hišo. Pa čisto vseeno, ali Ana in Peter res želita pomagati. Niti nimata onadva vpliva na to, koga bodo izbrali, da vas ne bi slučajno zavedlo. Sestanki za oddajo so malo drugačni kot si vas večina to predstavlja.
[/quote]Kakorkoli, pri tisti ciganski družini so čist mim usekal, ker imajo ogromno denarja, samo 12 levih rok. Grem stavit, da je zdaj naprej sekret kot je bil prej. Če bi se Ana malo manj osladno ven metala in se kar naprej objemala in lupčkala, bi bila oddaja bolj gledljiva.
Res je – šlampaste in še kaj.
Zdaj se ne navezujem na točno določeno oddajo temveč na splošno pri podobnih zadevah.
Ne morem se znebiti občutka, da nekateri namerno tako delajo potem pa jokajo. Nabijajo si dvojne – trojne kredite, pride čas, ko ne zmorejo plačevati več obveznosti, zdaj pa Slovenija pomagaj.
Mene je strah vzeti kredit na kredit in tega ne počnem. Vem, da lahko zbolim jaz ali družinski član, oba z ženo imava službo, kdo mi jamči, da bo čez pet let enako, ne upava vzeti kredita. Nujno potrebna bi nama bila spalnica, ok letos bomo izpustili dopust posledično bomo imeli spalnico, namesto dopusta na izlet in kakšen dan na bazene. Še bi lahko našteval primere. Če mi kdo ponudi spalnico, bova zagotovo oba z ženo rekla dajte tistim, ki bolj potrebujejo, mi bomo že.
Nekega popoldneva sem gledal oddajo delovna akcija niti ni važno katero. Oprostite, ti ljudje so imeli mnogo modernejšo kuhinjo od naše, pravtako otroško sobo. Nama z ženo ni prišlo na misel, da bi izpostavljala otroke in prosila naj nam pomagajo. Ne napak razumeti nič se ne pritožujem, le pokazati želim, ljudje smo zelooo različni. Novo otroško po dveh letih imamo – nekaj srednjega, kuhinja tudi bo čez kakšno leto.
Trudim se, da sproti popravim, ne čakam, da se povzroči še večja škoda, ne bom gledaj celo leto na streho in se čudil, kako je veter odpihnil tri strešnike, vam da bo čez eno leto še večja škoda, ki je morda takrat ne bom zmogel sanirati. V kolikor nimam za tri strešnike grem na odpad in tam najdem stare uporabne strešnike. Da tudi tako sem že storil.
Ali je morda bolje čakati in potem jokati, prositi za pomoč ??
Strijam se z nekom zgoraj, zelo pomembna je gledanost, šele daleč za tem pride na vrsto dobrosrčnost televizije.
Haha, človek vas, razen par normalnih, res težko prenaša kako vas nategujejo in prav je tako,ker ste od razvajenosti tako tumasti, da sploh več ne znate presodit niti kdo si pomoč res zasluži in kdo ne in kaj je v ozadju.
Donirajte in glejte te natege še naprej tako dolgo,da ne boste sami imeli več nič in takrat boste pa z lahkoto spregledali in pametno presojali kar bo vsaj na starost, ko boste imeli tiste mizerne penzije, če sploh.