Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DELOVNE AKCIJE Z ANO

DELOVNE AKCIJE Z ANO

Ste gledali tole zadnjo Delovno akcijo v Gorjah in kaj pravite?

saj ni še konec

Ne rečem,da si ne zaslužita,da se jima pomaga,a predvsem on potrebuje pošteno brco v rit,da se spravi tudi sam kakšno stvar uredit.Vsaj deske na stopnice bi lahko pričvrstil in na garažna vrata dal kakšen les.Fant je videti zdrav,sposoben za delo.Punčka je stara nekako dve leti se mi zdi.V tem času od kar je ona pri svojih bi pa ja lahko že kaj uredil v hiši.Normalno,da ne zna vsega sama,a bi lahko prosil za pomoč prijatelje,sosede,sorodnike.Aja samo potem bi bilo treba kaj kupit to pa stane,ke zakaj bi,če lahko se vse dobi zastonj.

Sram bi me bilo javno povedati,da so nekateri materiali za urejanje v hiši že veliko,veliko let.

Me pa zanima kje delata sir glede nato,da nimata ravno pogojev zato.

Glede nato,da je socialna služba že pri prvem otroku rekla,da pogoji bivanja niso za otroka,bi si ja morala nekako uredit prostore..

Ne onedva si raje še enega otroka omislita potem pa jok in stok kako je hudo ker so živijo ločeno.

Same laži, lenoba in izkoriščanje države, socialne podpore na račun otročkov, ga poznamo že dolgo še iz časov osnovne šole, ko je bil že takrat slaven in je bil na naslovnici časopisa, najbolje sam ve zakaj?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1519, 08.04.2025 ob 14:54

Ste gledali tole zadnjo Delovno akcijo v Gorjah in kaj pravite?

tota nagravžna baba je že bila antipatična ko so se neki napihovali pred 20 leti.in ravno zaradi tega ne gledam te oddaje ker je ta baba odvratna za popizdit špeh bomba z 1000 napakami obnašanje je pa tko na nuli za 50 letno babo da se tak obnaša kokla nešolana misli da je zabavna a samo odvrača ljudi da bi jo sploh gledali v to debelo faco

New Report

Close