Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Demetra Malalan

Demetra Malalan

Ojlaaa, ima kdo dostop do voyo.si? Baje je šlo nekaj narobe Demetri in se je zlomila. Morda kdo ve, kaj bi to bilo??
Komaj čakam jutrišnjo oddajo!!

:*

Prvotno zaradi petk, ki jih ni hotela imeti za nastop, ker je nesproščena v njih. Se ji je pa baje nabralo, ker tam v studiu je vse ok, ko pa pride domov, pa pozabi koreografijo itd.

Samozavest.

O hvala ti za poročilo. 🙂

Meni je punca všeč in bi mi bilo škoda, če bi se ji kaj zalomilo. Nasploh so mi vse te mlade vokalistke všeč, čeprav se mi zdi, da ima Alma neko negativno “karmo” oz. je prevelika perfekcionistka – misli, da je najboljša, zato je bila prejšnjič tudi tako razočarana.

Bomo videli 🙂

Ja, Demetra je tudi ena izmed mojih favoritov (poleg Ajde in Gašperja). Alma mi pa ni všeč zaradi surovega nastopa in v njej ne vidim nobene topline… Vokalno super, se mi zdi, da se čisto preveč trudi. Ledena mi deluje, antipatična, žal.

Prav tako Soklička, brrrr, negativa all over the place, pa ta njena odrezavost, pa enkrat joka, enkrat misli, da je pojedla vso pamet sveta. Njen vokal mi ni všeč, preveč se dere. In brez zamere vsem gorenjcem, ampak ta njen naglas… Totalna možača.

Gašper, Ajda in Demetra – čudoviti, fantastični!

Tudi zame so Demetra,Ajda in Gašper-fenomenale!

Neprimerne stvari se da zapisati tudi na lepši način. Glede Ane Soklič tudi jaz mislim, da je značajsko tako težka oseba, verjetno tudi čustveno neuravnovešena in da se mora najprej poštimati značajsko in osebnostno, naredi en VELIK korak naprej kar se topline tiče, potem bo pa lahko zmagovalka – ker ima glas resnično nekaj posebnega, enkratnega, lepa je pa tudi zelo.
Sicer pa so mi na X faktorjih všeč: Gašper, Alma (meni je vsestransko ok) in Demetra.

Kaj pa vas moti na ostalih?? Zakaj nobeden ni za skupino??? Kaj pa Matija?? Meni se zdi, da samo ponavljate za drugimi, kdo je komu favorit, všeč,… edina zgoraj, ki je delno izrazila svoje mnenje je wenga! Meni osebno Ajda sploh ni všeč, čisto otročja, rokerska… nima svojega karakterja. Všeč pa mi je Demetra seveda, da za njo navijam, če pa je moja sestrična, pa tudi ostali so vsak po svoje posebni!!!!!!!!

Hvala, da hvalite vse kandidate v X Factorju! Zelo sem vesela, da sem nekaterim všeč, da sem tudi vaša favoritinja! Ne bi želela, da se zaradi mene in X Factorja začnejo razni prepiri, obrekovanja,…. Vsak od nas, ki je prišel na X Factor, si je želel, da bi zmagal, prišel v finale,… Upam, da se bo to uresničilo tudi meni in še boste naprej glasovali zame! Mislim, da sta bili do zdaj obe pesmi Mercy in Only girl( In The World) vam všeč!

New Report

Close