Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Denar od kriptovalut se lepo nabira

Denar od kriptovalut se lepo nabira

Pred 4 leti vložil v doge coin 3 jurje, danes je to vredno 300 jurjev. Še ene 4 leta počakam da naraste še za 10x pa gremo jaz in moja družina v zasluženo penzijo.

Odgovor na objavo uporabnika
Gremo doge, 20.08.2021 ob 13:20

Pred 4 leti vložil v doge coin 3 jurje, danes je to vredno 300 jurjev. Še ene 4 leta počakam da naraste še za 10x pa gremo jaz in moja družina v zasluženo penzijo.

Dvomim, da je to res, če pa je, ti pa privoščim. Samo nekaj moraš vedeti, danes imaš lahko 300.000 eur, čez eno leto boš lahko ponovno imel 3.000 eur. Hočeš nočeš igraš loterijo s svojim denarjem.

Nihče, ki se hvali z vlaganjem v kriptovalute, nikoli v resnici ne zasluži ničesar. Zaslužek imajo samo veliki igralci, ki z velikimi nakupi in prodajami manipulirajo s trgom. Ostali samo sanjajo.

Če bo res kar pravijo, boš do konca septembra milijonar, ker gre doge na ceno 1 dolar, danes je pa 30 centov. Bravo!

Če nisi prodal, nisi zaslužil 300k. Čez 4 leta si lahko 10x, lahko si pa spet nazaj na 3 jurje… Pri dogie coin je to kar velika verjetnost.

Tako, da dobiček se pobere, ko je priložnost. Če ga ne boš ti, ga bodo ta veliki sigurno. SMART money ve kdaj se pobere dobiček, SMART money ve kdaj se vstopi in kdaj se izstopi.

Bobu bob, 20.08.2021 ob 13:47

Če nisi prodal, nisi zaslužil 300k. Čez 4 leta si lahko 10x, lahko si pa spet nazaj na 3 jurje… Pri dogie coin je to kar velika verjetnost.

Tako, da dobiček se pobere, ko je priložnost. Če ga ne boš ti, ga bodo ta veliki sigurno. SMART money ve kdaj se pobere dobiček, SMART money ve kdaj se vstopi in kdaj se izstopi.

Sem kar nekaj pretrgoval, že na forexu, z delnicami in na koncu s kripto in ti lahko povem, da so tole prazne besede. Če greš ven, potem skoraj zagotovo zamudiš vstop nazaj noter v kripto in si na koncu na istem ali na slabšem. V vsakem primeru pa zabiješ ogromno cajta za analize. Najbolje je tako kot je storil avtor. Deset tisočakov naložiš in “pozabiš” ter počakaš dva cikla, se pravi največ osem let.

Služi se pa tako kot ti praviš, da hodiš not in ven, edino na maks. nekaj dnevnih, običajno pa nekajurnih kratkih in dolgih pozicijah s fajtorjem od 3x do 5x. Je pa za tako trgovanje z vzvodi predpogoj da imaš na “lagerju” 100 jurjev, ki ti jih ni problema zgubit, sicer vse skupaj nima smisla. Dobi se pa tak denar ” na lager” na zgoraj opisani način z vložkom in potem čakanjem 8 let.

Kmalu milijonar, 20.08.2021 ob 13:58

Sem kar nekaj pretrgoval, že na forexu, z delnicami in na koncu s kripto in ti lahko povem, da so tole prazne besede. Če greš ven, potem skoraj zagotovo zamudiš vstop nazaj noter v kripto in si na koncu na istem ali na slabšem. V vsakem primeru pa zabiješ ogromno cajta za analize. Najbolje je tako kot je storil avtor. Deset tisočakov naložiš in “pozabiš” ter počakaš dva cikla, se pravi največ osem let.

Služi se pa tako kot ti praviš, da hodiš not in ven, edino na maks. nekaj dnevnih, običajno pa nekajurnih kratkih in dolgih pozicijah s fajtorjem od 3x do 5x. Je pa za tako trgovanje z vzvodi predpogoj da imaš na “lagerju” 100 jurjev, ki ti jih ni problema zgubit, sicer vse skupaj nima smisla. Dobi se pa tak denar ” na lager” na zgoraj opisani način z vložkom in potem čakanjem 8 let.

Najbolj zanesljiva pot in najmanj časa zgubiš je, če prodaš ko je zraslo in spet kupuješ ko je padlo na dno…in to ponavljaš. Vse ostalo zahteva precej časa za analize in več tveganja npr. day trade, swing trade…shortanje je pa spet svoja zgodba glede na volatilnost in iracionalnost marketa.

Bobu bob, 20.08.2021 ob 14:08

Najbolj zanesljiva pot in najmanj časa zgubiš je, če prodaš ko je zraslo in spet kupuješ ko je padlo na dno…in to ponavljaš. Vse ostalo zahteva precej časa za analize in več tveganja npr. day trade, swing trade…shortanje je pa spet svoja zgodba glede na volatilnost in iracionalnost marketa.

Hahaha ja tako ja. Samo vedeti kdaj je dno in vrh je pa umetnost. Se ti vidi da si revček zelen.

Jaz sem na primer za nedavni mini bikovski trend zračunal da je dno bitcoina pri 25000 usd. Ajde se za zihr postavim v vrsti pri 25500, da mi ja ne bo ušel. Dno je potem bilo pa pri 28 jurjih, danes je pa BTC že na 47 jurjih. Hitro ti zadeva uide….. Sreča da sem ujel vsaj altcoine.

Pol se bos pa zbudil z roko v skoljki.

Sicer je pa trgovanje na altih zdajle čista uživancija. Samo malo tehnične analize in služimo kot črnci. LLepov miru.

Takojko bo bitcoin spet prebil rekord bodo mediji ponoreli, z medijsko pozornostjo pridejo pa tudi FOMO ovce, ki jih prestraši ali razveseli prav vsak Tweet Elona Muska in je tehnična analiza potem zato nesmiselna vse skupaj pa zelo nepredvidljivo.

Boš šel ti v penzijo, ja. Sem poznala enega, ki se je ukvarjal s tem in menda celo res nekaj zasluzil. Z zasluzkom si je kupil fensi avto in cunjice, čez par mesecev pa fehtal pri kolegih in punci,  naj mu posodijo 50€ za bencin. Ker ni več služil, ampak samo še izgubljal.

Kmalu milijonar, 20.08.2021 ob 14:19

Hahaha ja tako ja. Samo vedeti kdaj je dno in vrh je pa umetnost. Se ti vidi da si revček zelen.

Jaz sem na primer za nedavni mini bikovski trend zračunal da je dno bitcoina pri 25000 usd. Ajde se za zihr postavim v vrsti pri 25500, da mi ja ne bo ušel. Dno je potem bilo pa pri 28 jurjih, danes je pa BTC že na 47 jurjih. Hitro ti zadeva uide….. Sreča da sem ujel vsaj altcoine.

Super, jaz sem zelen revček v kripto od leta 2017. Ti si pa kaj oranžni milijonar v evrih? V sanjah a ne.

Če si toliko pameten, da ne razumeš da ko gre nekaj za 500% npr. BTC v roku pol leta na 64k bo šlo tudi dol. In kljub temu nisi prodal z lepim dobičkom, nazaj bi lahko kupil pri 30k čeprav to ni dno potem pač nisi izkoristil priložnost. Bo prišla nova priložnost. Tak način zahteva disciplino in hladno glavo. To je vse kar je treba vedeti. Največ izgube se delajo ko prevladujejo emocije, še posebej strah itd.

Maji ga pa nebi nekaj podaril. Samo nekaj evrov. Da ji polepsas en dan.

trenutno je stanje tako, da sledi ogromen padec. prometa skor nič, raste pa kot oreh na kokosovi palmi. Ko bo počlo bo počlo orenk.

Avtor, ti boš do konca življenja ostal na pašteti iz eurospina …

sam nekaj povem kripto miljonarji, 21.08.2021 ob 09:40

trenutno je stanje tako, da sledi ogromen padec. prometa skor nič, raste pa kot oreh na kokosovi palmi. Ko bo počlo bo počlo orenk.

Se pridružujem mnenju. Volumen je zelo majhen in pri takem volumnu je veliko tveganje da bo močno počilo. Ko bo prišlo do korekcije na stock marketu bo to samo pospešilo downhill na crypto marketu. Uživajte dokler traja in ne pozabite pobrati dobiček dokler ga lahko. Ta veliki in SMART MONEY že imajo žetev preden se pojavijo dolge rdeče vertikalne črte na grafih.

SMART money določa vstop in izstop, bolj natančno, SMART money kroji borzni index in pobira neumni denar. V forexu to delajo velike banke, v kriptu veliki igralci- imenovani kiti!

Ja, ovce so za strič, mar ne?

Zmrazi me, ko mi nekdo pravi koliko je zaslužil s še ne vnovčeno valuto. Na vplačano valuto gledajo kot na krompir, ki se stalno debeli.

Narobe, borza je kot vreme, danes sončno in pripeka, jutri že lahko neurje s strašno točo in opustošenjem.

Pametnjakoviči, znate napovedati vreme za mesec in več v naprej? Ne znate, borze tudi ne!

Pametni vnovčijo, ko imajo zadovoljiv zaslužek, naprej jih ne briga in potrpežljivo čakajo novo priložnost.

Mater koliko briht, ni čudno, če je 90% zgubašev.

Sem že dovolj stara da vem da ljudje, ki res služijo in so pri denarju ter ga znajo tudi obdržat, nimajo potrebe tega po anonimnih forumih pisat :).

Serjes da smrdi do Skopja.

Anonimno 2942, 21.08.2021 ob 13:51

SMART money določa vstop in izstop, bolj natančno, SMART money kroji borzni index in pobira neumni denar. V forexu to delajo velike banke, v kriptu veliki igralci- imenovani kiti!

Ja, ovce so za strič, mar ne?

Zmrazi me, ko mi nekdo pravi koliko je zaslužil s še ne vnovčeno valuto. Na vplačano valuto gledajo kot na krompir, ki se stalno debeli.

Narobe, borza je kot vreme, danes sončno in pripeka, jutri že lahko neurje s strašno točo in opustošenjem.

Pametnjakoviči, znate napovedati vreme za mesec in več v naprej? Ne znate, borze tudi ne!

Pametni vnovčijo, ko imajo zadovoljiv zaslužek, naprej jih ne briga in potrpežljivo čakajo novo priložnost.

Mater koliko briht, ni čudno, če je 90% zgubašev.

Točno tako. Ko je priložnost je treba pobrat profit brez razmišljanja. To ve vsak profi trader. Ker pa jih več kot 95% dela ravno obratno jih je več kot 95% ostriženih. Večina seveda tega ne bo priznala. Večina verjame, da bo šlo samo še gor in da bodo ravno oni tisti, ki bodo pobrali profit. Medtem ko retail ribice močno zagrizejo v vabo, ki so jo nastavili veliki in letijo na kup, SMART money in ta veliki že prodajajo in pobirajo profit. Potem pa sledi dump in rdeče vertikale na grafih. Retail ribice potem iščejo vzroke za dump po raznih twitterjih in youtube kanalih.

Če bi ti, dežurno budalo na MON, desetino časa posvetil študiranju kriptovalut, bi bil tudi v plusu. Namesto da se zažiraš v mamino penzijo.

Vse že stokrat povedano in razloženo. Dolgoročno BTC samo raste.

Če pa tvegaš več, z altocino pa služiš še več.

Če si pa slučajno kdaj v minusu, pa pustiš vse pri miru in se vrne nazaj.

DOkler nimaš € na računu, ne moreš govorit, da si zaslužil.

PIKA.

New Report

Close