Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Denarnica – kakšno imate?

Denarnica – kakšno imate?

Odkar so EUR nikakor ne morem najti prave denarnice. Rada bi tako žensko denarnico in po možnosti, da ima ločeno za kovance (za vsak kovanec posebej 1 eur, 2 eru, 0,50 cent,…). Hkrati pa da ima tudi prostor za kartice in gotovino.

Imate kakšen predlog???!!!

jaz sem imela takšno, pa sem jo menjala za “navadno”. Meni ni bila všeč…..ker nisem bila pridna in sem imela vseeno vse kovance pomešane. :))

Prazno! :)))

Jaz imam kar isto kot prej. Sem se že navadila, da pobrskam med kovanci.

imam dve…podkvico z zadrgo za kovance….jih kar sproti porabim, tako da ni nikoli problema pobrskat in še eno za bankovce…ki je manjša od prejšnje, ker so bankovci pač manjši…..in manj jih je v denarnici :))

Jaz imam točno takšno kot jo opisuješ, kupila sem jo pa že pred časom v Sparu za okoli 5 Eurov.

Jaz jo imam od Kiplinga.
Ima tri predalčke za drobiž, ki se zaprejo z zadrgo, tako da imam skupaj kovance za 1 in 2 €, v drugem predalčku tiste po 10, 20 in 50 centov, v tretjem pa za 1, 2 in 5 centov.
Potem pa ima še en predal za bankovce in ene 6 mest za kartice.
Pa ni prevelika.

Moja je tudi od Kiplinga, očitno enaka, kot od pike nike.
Jo imam že par let in je za € ravno tako uporabna, kot je bila prej.

Jaz pa sem jo dobila za r.d in je bila kupljena na pošti! Ima predalčke za vsak everski kovanec posebaj…Je kar uporabna

...pusti soncu v srce...

Meni je bila ta denarnica, ki ima predalcke za kovancke ful neprakticna, saj kovance sproti porabljam in se mi redko naberejo, ce pa se ze, jih stresem v trgovini.

Denarnico sem kupila v Nemciji pri enih Turkih za 3€ in zdaj mi je krepko zal, ker nisem kupila vsaj se ene. Je taka kot klasicna na preklop, s predalom za bankovce in kartice, na zunanjem delu pa ima predalcek na zadrgo za drobiz. Denarnica je manjsa, predalcek pa vseeno dovolj prostoren, da gre vanj tudi nekaj vec kovancev, ce je potreba.

Vglavnem, ce kdo vidi kje tako denarnico, naj mi pove, jo grem takoj kupit. Vecje (xl) sem se nasla, jaz bi pa manjso (m), da mi ne zavzame pol torbice, takih pa zal nisem nasla pri nas.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

*registrirana, jaz imam podobno kot praviš ti. Kupila pa sem jo pri Samsonite-u. Tudi jaz ne maram tistih ogromnih denarnic, za katere že skoraj potrebuješ orožni list 🙂

Moja je pa predvsem debela!!!

v s oliverju sem si kupila takšno kot pravi registrirana, a še zdaj v času razprodaj sem dala za njo 8 eur, prej pa je bila 20 eur.
lp

Staro – ne ljubi se mi ves čas nekaj razvrščat in potem spet iskat. Novi drobiž je drobiž kot vsak drugi – sem se ga hitro navadila.

New Report

Close