Denis Avdić dobrodelni lopov ?
Iz dokumentov je razvidno sa je Avdić vzel posojilo 19.8.2014 pri banki 160 000 eur za dobo 20 let . Aniuteta je znašala 930 eur.
2021 so preko radia 1 imeli dobrodelni maraton kjer so zbrali 1.042.799,66 eur.
22.12.2021 je bila maraton zaključen.
28.12.2021 Avdić banki poplača preostanek keedita v višini 115 000 eur.
Dvomim, da je šel dobrodelni denar na njegov račun v takem znesku in tako hitro. Kar pa je resnica, je to, da taka akcija dvigne pol Slovenije, kar naenkrat vsi poslušajo radio za tistih 24ur. To privablja sponzorje (direktno z reklamami in indirektno s pokroviteljstvi, nagradami, …), kar pomeni, da tej firmi, kjer dela Denis kapne kar nekaj denarja. Ne bi me čudilo, če so imeli kakšen dogovor, da mu izplačajo nagradu v višini nekega % od sponzorskega denarja.
In ti se čutiš poklicana, da boš preverjala? Hehe, cepetavčki. Drugače pa ja, medijsko prepoznavne osebnosti imajo malo drugačne dogovore kot običajni zaposleni … Ni pa to nič tako grozno čudnega, tudi v recimo visoko tehnoloških podjetjih imajo top inženirji in znanstveniki malo drugačne pogodbe kot čistilke. Še ena tipična niša, kjer delijo procente, so prodajniki …
Da bi kdo lahko dal roko v ogenj za kogarkoli dvomim. Nihče ni absolutno dober niti slab. Koliko Avdić zasluži ve samo on in delno davkarija. Pri večini tistih, ki imajo dohodke iz veliko ali vsaj več virov je tako. Samo pri luzarjih, ki živijo od minimalne plače ali penzije so stvari čisto jasne. Pa še ti, če so pri moči delajo kaj na črno, se pravi neobdavčen keš na roke. Dalje, da bi lahko z eno akcijo toliko pofulil? Saj ni gospodarstvenik, še politiki kradejo bolj na drobno ampak pogosto, zelo pogosto.
Daj junak/inja, ki vsaj enkrat na mesec odpreš temo o Avdiću lopovu in sploh in oh nečem najslabšem na tem planetu, povej nam kaj ti je slabega storil, da ga tako maščevalno osiraš v javnosti. Te je naskočil in pustil, nič posebnega, večina moških to počne, ti ni posodil denarja, ali še huje, je zahteval posojeno nazaj, tudi to je precej običajna praksa. Ti je speljal babo in kar je še takega, da ne moreš preboleti. Zaupaj nam, mi monovci smo polni sočutja zlasti pa dobrih nasvetov v podobnih temah. Pomagali ti bomo.
Prav zanima me, zakaj ta kretenska oseba, ki stalno obtožuje za nepravilnosti in lopovščine na Radiu ena, zakaj ne gre osebno do Avdića in mu to pove v obraz. Zakaj ne posreduje bolj natančne podatke, ki bi bili osnova za pregon itd itd. Sprašujem, ali ima ta debil toliko jajc, da se predstavi z imenom in priimkom, da bomo vedeli, da je stvar resnična in da stoji za obtožbo. V nasprotnem imam samo eno željo: da mu eksplodira lažnivi gobec !!!
Morska zvezda
Jaz lahko samo rečem, da nam je Radio1 med poplavo pomagal med prvimi in da bom vedno prispevala v dobrodelne namene, ko bo imel Avdic kakšno akcijo.
Moti me, da obsojate brez kakršnihkoli dokazov kar vsepovprek.
Dajmo razmišljati pozitivno in pomagati, če moremo.
Da pomagamo? Saj vsi občasih potrebujemo kakšno pomoč za nekaj. In jo dobimo? Ne.
Obveznost inštitucij ki obstajajo samo za to da servisirajo občane je da sanirajo, rešijo, določeno zadevo. Če je bila poplava potem so določene institucija ki obstajajo prav za to. Denar itak imajo. To smo se lahko prepričali kdaj so pošiljali denar v Ukr., sponzorirajo Ukr.v Slo., azilante iz Afrike in Azije ki imajo več keša v denarnici kot jaz, ipd. da ne omenjam razne tendere pa to…tako da, pomoč za določeno zadevo – NIKOLI VEĆ.
Denar itak vsi dajamo in plačamo v skupno blagajno da bi lahko potem kdaj potrebuješ ‘pomoč ‘ – tudi dobiš. Ker to je njihva vloga, in ne naša!
Na njegovih eventih se je pa tudi nekaj ljudi zaljubilo in nekaj tudi kasneje povilo otroka. Suma sumarum je potem v plusu.
To, da te en glupi radijec tok znervira, da zaradi tega narediš samomor, to samo pomeni da tvoje dosedanje življenje ni bilo nič vredno. In da greš samomor delat, kljub mladoletnim otrokom, potem si ta gnoj sam.
YeahRight, 21.05.2025 ob 13:50
Na njegovih eventih se je pa tudi nekaj ljudi zaljubilo in nekaj tudi kasneje povilo otroka. Suma sumarum je potem v plusu.
To, da te en glupi radijec tok znervira, da zaradi tega narediš samomor, to samo pomeni da tvoje dosedanje življenje ni bilo nič vredno. In da greš samomor delat, kljub mladoletnim otrokom, potem si ta gnoj sam.
Kaj se tu more. Se je glupača pač tako zaljubila v njegovega otepača, da brez tega ni mogla živeti. On ji je pa najbrž takoj povedal, da se ne bo ločil, pa ni in ni mogla skapirat.
Radio GAGA, 21.05.2025 ob 13:07
Morska zvezda
Jaz lahko samo rečem, da nam je Radio1 med poplavo pomagal med prvimi in da bom vedno prispevala v dobrodelne namene, ko bo imel Avdic kakšno akcijo.
Moti me, da obsojate brez kakršnihkoli dokazov kar vsepovprek.
Dajmo razmišljati pozitivno in pomagati, če moremo.
Da pomagamo? Saj vsi občasih potrebujemo kakšno pomoč za nekaj. In jo dobimo? Ne.
Obveznost inštitucij ki obstajajo samo za to da servisirajo občane je da sanirajo, rešijo, določeno zadevo. Če je bila poplava potem so določene institucija ki obstajajo prav za to. Denar itak imajo. To smo se lahko prepričali kdaj so pošiljali denar v Ukr., sponzorirajo Ukr.v Slo., azilante iz Afrike in Azije ki imajo več keša v denarnici kot jaz, ipd. da ne omenjam razne tendere pa to…tako da, pomoč za določeno zadevo – NIKOLI VEĆ.
Denar itak vsi dajamo in plačamo v skupno blagajno da bi lahko potem kdaj potrebuješ ‘pomoč ‘ – tudi dobiš. Ker to je njihva vloga, in ne naša!
No, Jaz sem samo povedala svoje mnenje in tako delujem. Ni Avdic kriv, da država ne opravi svojega dela.
Verjetno nikomur ne drži pištole na glavi, da daruje, vsak se pač sam odloči, kako gleda na zadeve.
Znesek za pokritje kredita sem prejel od ene stranke, ki je ne smem imenovati, ker baje odlično imitiram njihovega liderja in jim delam blazno reklamo.
Denar sem prejel preko neznanega posrednika neznano kje in neznano kdaj v neoznačenem kovčku brez prstnih odtisov in notri so bili bankovci po 10€, 20€ in tu pa tam kaka bosanska marka vmes. Pa en molek je bil vmes in tri podobice iz Lurda, menda za srečo.
Denis A., 21.05.2025 ob 15:51
Znesek za pokritje kredita sem prejel od ene stranke, ki je ne smem imenovati, ker baje odlično imitiram njihovega liderja in jim delam blazno reklamo.
Denar sem prejel preko neznanega posrednika neznano kje in neznano kdaj v neoznačenem kovčku brez prstnih odtisov in notri so bili bankovci po 10€, 20€ in tu pa tam kaka bosanska marka vmes. Pa en molek je bil vmes in tri podobice iz Lurda, menda za srečo.
mistify, 21.05.2025 ob 11:58
In ti se čutiš poklicana, da boš preverjala? Hehe, cepetavčki. Drugače pa ja, medijsko prepoznavne osebnosti imajo malo drugačne dogovore kot običajni zaposleni … Ni pa to nič tako grozno čudnega, tudi v recimo visoko tehnoloških podjetjih imajo top inženirji in znanstveniki malo drugačne pogodbe kot čistilke. Še ena tipična niša, kjer delijo procente, so prodajniki …
A v visoko tehnoloških podjetjih zbirajo denar za plače z dobrodelnimi akcijami?????
Če je on dobil procente, kar pravite, nekateri tukaj, da je super normalno in pravično, to pomeni, da je vsak v ekipi dobil približno toliko. Vse skupaj jih je reci in piši recimo, da so štirje, mogoče trije. vsakemu 100.000 smo na blizu pol milijona, za ekipo (ker so se tako trudili, ane). Zbrali pa smo takrat milijon. Torej kaj je pravično in normalno, ne me basat. Pol je šlo za radijsko ekipo, pol za poplavljence, ni čudno, da so se jokal tam pa snemal svoje face. Jaz bi tudi jokala – od sreče.
Naj radio razgrne, in samo to je prav, podatke, kdaj in koliko in komu so plačali. Ker je denar iz dobrodelnih virov je prav, da se nam, donatorjem, pokaže z verodostojnimi listinami, kam je denar šel. Tako da Avdič komot in hitro opere svoje ime, in samo to je prav in pravilno in čisto nič ni narobe ali neobičajno, da se to zahteva.
Saj veste, da je vse skorumpirano, ane? FDV vemo, čigava je? FF, tudi. Pa nora24, pa tako naprej. Mediji vam lažejo. Oziroma vam napišejo, kar želite prebrati. Samo to. Nič drugega. In ker ste butci neumni, ker ne znate prebrati vsebine, niste sposobni kritičnega razmišljanja, greste na tole.
In potem se čudite, da je skos isto, da so vsi mafijci, lopovi, kriminalci. Pa saj ste jih vi izvolili!! Kaj naj vam rečem? Mislite, da če pride SDS da nas bo rešila vseh muk. Ker ste neumni. Dajte enkrat razmišljat s svojo glavo. Kdaj je še kdo naredil kaj za vas? Pa za sebe? Ja ni važno kdo koliko, važno je, ali je kaj za vas ali ne? Nom vidite, z obeh strani lahko odgovorite ne, pa ste že prišli do zaključka.
Anonimno 7312, 21.05.2025 ob 17:16
A v visoko tehnoloških podjetjih zbirajo denar za plače z dobrodelnimi akcijami?????
Če je on dobil procente, kar pravite, nekateri tukaj, da je super normalno in pravično, to pomeni, da je vsak v ekipi dobil približno toliko. Vse skupaj jih je reci in piši recimo, da so štirje, mogoče trije. vsakemu 100.000 smo na blizu pol milijona, za ekipo (ker so se tako trudili, ane). Zbrali pa smo takrat milijon. Torej kaj je pravično in normalno, ne me basat. Pol je šlo za radijsko ekipo, pol za poplavljence, ni čudno, da so se jokal tam pa snemal svoje face. Jaz bi tudi jokala – od sreče.
Naj radio razgrne, in samo to je prav, podatke, kdaj in koliko in komu so plačali. Ker je denar iz dobrodelnih virov je prav, da se nam, donatorjem, pokaže z verodostojnimi listinami, kam je denar šel. Tako da Avdič komot in hitro opere svoje ime, in samo to je prav in pravilno in čisto nič ni narobe ali neobičajno, da se to zahteva.
Slabo bereš. Omenjeni/a je rekel/a, da je morda dobil denar od procentov sponzorskega denarja ne donatorskega. Je pa itak vse skupaj ugibanje, kdo pa pravi, da ima njegovo poplačilo kredita kakršnokoli vezo z zbiranjem donacij? Zreli ste za tožbo za obrekovanje, vsi po vrsti.