Denis Avdič, frajer ki je v samomor porinil vsaj tri ljudi
Primitivka, otroci iz Balkana so enaki vsem otrokom po svetu. Poglej si raje Ameriko kaj počne svetu ( napadala je vse države sveta, vrgla atomski bombi na japonski narod, napadla Vietnam, imela sužnje iz Afrike, v sodobnem času pa napada narode po Bližnjem vzhodu!! Ali pa Nemčija, ki je med 2 svetovno vojno pobila na MILIJONE LJUDI V TABORIŠČIH. Si pač nerazgledana primitivka in ti to ni jasno.
Zato ne spremljam nobenih novic, ker jim gre samo za senzacijo. Svet se gre pa popolnoma subjektivno poročanje, torej so na nivoju tračarskih novic.
[/quote]
sem bil enkrat v bližini njihove hiše, pa mi je prišla težit novinarka s kamermanom pa sem ji rekel “Za 24ur ne dajem izjav”
sem jo čist šokiral
je kar brez besed ostala 🙂
edin kamera man je rekel Hvala 🙂
avdić je to lansiral?
vsi pogrošni mediji so se s tem ukvarjali. ne samo pri nas, novica je šla okoli celega sveta. na tongi v pacifiku so se ukvarjali s tem
na tem forumu je bilo milijon tem. še zdaj visijo gor.
v slovenskih novicah so posnetek objavili. avdič je samo komentiral, kar je vesoljna slovenija komentirala. pa verjetno tega ni počel 24/7 tri tedne, tako kot ostali na internetu, ampak enkrat/dvakrat.
in vse to je še zdaj objavljeno gor. vso pljuvanje s tega foruma, vso pljuvanje iz slovenskih novic. te imajo večji domet, kot pa en avdić, ko ga par mandelcov v ljubljani posluša
[/quote]
Ja, Avdic ga je prvi klical, ob 9.00 dopoldan, potem je slo samo naprej. Pri tem se je zelo zabaval.
Ni odgovoren za nekoga, ki stori samomor.
Sicer ne poznam ne Avdica, ne teh zgodb povezanih z njim, tv skoraj ne gledam, radio poslusam tuji. Konkretno zadevo ne bom komentirala.
Na splosno pa, vsak, ki se ne more soociti s svojimi zivljenskimi tezavami in njenimi posledicami in stori samomor, se je sam odlocil za to dejanje. Narod pa itak komaj caka, da pograbi kost za glodat, tv hise pa se bolj.
No se en razlog zakaj ne gledam tv in ne poslusam radia.
spletna stran 24 ur in njihova TV, pa svet na kanalu A je le ogromen pano za oglase. To je njihov edini namen. Niso niti propagandni stroj amerike. Novinarčki so tam le lutke. Objavi se samo to, da se bere. Mene bi bilo zelo sram delat pri njih če bi bil FDVjevc.
Res pa je da kake druge izbire nimajo. Rtv niso dosti boljši in so samo za izbrane. Pol maš pa še en kup levičarskih “časnikov” iz polpretekle zgodovine, ki pa še bolj lažejo in so namenjeni le še populaciji 60+.
In potem swe isti mediji sprašujejo zakaj jim folk ne verjame več….
humorist za ljudi z IQ pod 100.
[/quote]
Se pravi za večino prebivalcev Slovenije ne glede na nacionalnost, raso, veroizpoved, ideologijo in inklinacijo k enemu od milijona velikih trgovskih centrov.
Povprečni I.Q. v Slo 96. Res žalostno! Po temah na in komentarjih na mon-u verjetno -96.
Je pa model blontn – natur in plavook. Ha, pa tak bosanc. Bolj skandinavskega videza od večine slo.vencelj.nev.
Se pravi za večino prebivalcev Slovenije ne glede na nacionalnost, raso, veroizpoved, ideologijo in inklinacijo k enemu od milijona velikih trgovskih centrov.
Povprečni I.Q. v Slo 96. Res žalostno! Po temah na in komentarjih na mon-u verjetno -96.
Je pa model blontn – natur in plavook. Ha, pa tak bosanc. Bolj skandinavskega videza od večine slo.vencelj.nev.
[/quote]
Blont pa ni. Se kar fino štriha. S pokrivlene face se pa tudi vidi da ni skandinavc… Si je pa dal zgleda operirat nos.
Sicer je blo pa za vse Slovane in Germane značilno da so blond, plavooki in z ravnimi lasmi (poglej Ruse, Ukrajince…). Samo s prodiranjem arabcev in turkov z juga proti severu so se temnili, ko je arabska in turška vojska posiljevala (glej divizije Mavrov in Afro turkov). Kjer ni bilo arabcev in turkov so pa nato zmešeli barvo na temno begunci iz okupiranih dežel, ki so že bili mešani. Seveda pa v Bosni obstajajo zakotne vasi kamor turki v 300 letih okupacije niso segli in so tam še ostali originali.
A teh je peščica in Avdič s pokrivljeno faco, krivim nosom in usti in original skodranimi rjavimi lasmi ni med njimi! Plastični kirurgi danes delajo čudeže….
Tud men je zoprn in ga niti ne gledam niti poslušam, že zarad pojave, nekako se mi zdi žleht tip amapk tisto kar sem videl je pa mojstrsko, pa čeprav je človeku zoprn, je treba priznat.
Je pa ta ‘busanc’ za vas…. odlično skapiral slovenska narečja, ker je bil na terenu, policist in je imel opravka s raznovrstnimi ljudmi…., ki jih vi avtohtoni Slovenci, ki obvaldate samo svoje pokrajinsko narečje tud v teoriji ne moret tako izgovoriti.
Da ne govorim o vodenju same oddaje, se bi vsi kar lepo pokakali prej, ki pišete kako je glup, kot, da bi oddajo tako speljali kot jo on, tako je to….