Denis Avdič, frajer ki je v samomor porinil vsaj tri ljudi
Pač, probal je, da je vprašal direkt tega, zakaj je to počel itd … On pa se ni ubil zaradi avdiča, pač pa zato, ker je njegova žena pobrala vse z njunimi otroki v red, in odšla od njega … to pa je povzročilo tisto, da se je ubil. Če je avdič kriv za 3 smrti … za koliko smrti je pa potem kriv Pahor, Janša, Cerar, Janković, itd itd … janković zaradi tega, ker je zaradi njega ogromno podjetij propadlo, ostali so pa bili ministri .. in kdo sprejema in spreminja zakone? Ja ministri … in kaj se zgodi, ko probaš obiti zakon? Včasih te pahne tako na dno, da se je boljše ubiti, kot pa trpeti ob tako nesposobnih voditeljih.
Primitivka, otroci iz Balkana so enaki vsem otrokom po svetu. Poglej si raje Ameriko kaj počne svetu ( napadala je vse države sveta, vrgla atomski bombi na japonski narod,
Grozna Amerika je vrgla atomski bombi na miroljubno Japonsko, ki je na Pearl Harbour odmetavala cvetje. Da njihovega pohoda miru na Nanking ne omenjamo. Grozni so. Japonci njim rože, oni nazaj bombe. Glede na to, da so napadali vse države sveta zaman išem kdaj so napadli Mongolijo, Finsko in Brazilijo. Bi mogoče avtorica tega zapisa, brez dvoma vrhunska levičarska intelektualka z diplomo iz bureka, pomagala s tem podatkom?
Ja, otroci Balkana so isti kot drugi. Tudi mlada riba je ista kot mladi dihur ali mladi ptič. Ni razlike. Vse je isto, ni razlik, mali bušman je ravno toliko pameten kot Einstein, kača je prijazna žival tako kot zajec. Sniff, sniff, puh, puh… Sedaj pa nazaj na FDV, potem pa še v Rog.
Kloven? Še Avdič bolje obvlada slovnico kot ti. Etika je tebi španska vas. Sploh pa, nimaš možganov za dojemanje humorja, ker imaš IQ šumske jagode. Ne kontaš bolan.
Ne odpiraj več blesavih tem, ki so že prežvečene. Eni od samega dolgčasa ne veste kaj bi počeli pa vam grejo neumnosti po betici.
Zdaj si grem žile rezat zaradi tvojega posta, ki me je prizadel. Ti si kriv/a, ti si me poslal v smrt.
Koliko dobrodelnih del za otroke, za družine je organiziral?! Koliko življenj je mirda rešil?! Ne, to ni pomembno, ne? Dajmo Slovenclji še enkrat dokazat, kako gnili smo in prvi, ko je treba koga spljuvat in javno linčat, tokrat Avdiča. Ma marš smradi, ki take teme odpirate.
En strahopeten ravnatelj, ki se je porival med službenim časom je pa “bogi bogi”. Potisnjen je bil v smrt. Ma nemoj?! Fak, nekaj z vami ni v vredu, majke mi.
Tolk časa sem brala tele PODEN OD PODNA komentarje, dokler nisem naletela na tega, s katerim se popolnoma strinjam. Tudi sama sem hotela napisat isto, pa mi zdaj ni treba. Denis je pač novinar in štoser v eni osebi, meni se zdi pravičen in pošten, poleg tega pa bolj socialen od vseh slovenskih politikov in mojega svaka z univ.dipl.soc. faksom, ki v bistvu sploh ne vem kaj je to, ampak vem, da je nekaj v zvezi s socialo, tip je pa daleč od tega, da bi se mu to kakor koli poznalo. Denis Avdič pa je policaj-kar mu vsi očitate in je to izgleda slabšalna titula v Sloveniji, pa premore več empatije, kot večina Slovencev, ki premorejo empatijo samo takrat, ko njim ugasne firma ali nek priskledniški dohodek-naprimer ko komu umre babica z dobro penzijo in se pipca z denarjem za vedno zapre. Pol pa jao…kaj pa zdaj, delat se mi pa ne gre, ker tega nebi, onega tud ne, pa tako službo itak da ne….ja pol pa nastopi empatija….velika žalost in tuga…
Denis pa si je pač našel dobro službo, v kateri mu tudi dobro laufa, ne živi na denarnem iskoriščanju drugih, kot Jankovič, zato mu želim še veliko zdravih let in poslovnih uspehov. Če bo tako nadaljeval, utegne postat še predsednik države, če je to uspelo nesposobnemu Serpertinšku, zakaj pa ne bi uspelo sposobnemu Avdiču?
Nauči se prvo pravilno govorit in pisat slovensko, da nam ostalim Slovencem ne boš delal/a sramote.
Sramoto lahko delam samo nam, vam je ne morem, ker nisem eden izmed vas. Ne razumem pa zakaj te je sram, da si bosanc. Ti, Avdić, Opanković, Arsenović, Tošić, Dragić, Dončić in podobni… To ste vi, mi to nismo. Pač tega nimamo v genih, posledično pa tudi takega primitivnega ‘humorja’ ne razumemo.
Saj to ni humor, to je poniževanje. Kdor se s tem identificira, ima lastno damopodobo zelo nizko in si egotripa na poniževanju soljudi.
Tega Slovenci nimamo in zato nimamo tudi te vrste humoristov, ki bi egotripali na nesreči drugih ljudi.
Kot nam je poznano, se naš humor dotika naših neumnosti, česar pa imamo za izvoz, čeprav se tiče politikov in njihovih nizkih iqjev.
Še enkrat. Avdič zbira denar za slovenske otroke. Dobrodelnosti se udeležujem tudi jaz. Ne, ne bom dovolila, da nek primitiven, zagrenjen anonimen kmetavz pljuva po ljudeh, ki delajo za dobrobit drugih. Sami pa od sebe ne spravijo nič, razen strahopetnih anonimnih opazk. No daj, izpostavi svoj ime in priimek, če imaš kaj čez njega za povedat. Stopi pred njega in mu povej v faco, če upaš?