Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Denise Dame :)

Denise Dame :)

Meni se punca smili. Ostala je na ravni 12 letnic. Pa naj mi dvanajatletnice ne zamerijo, ker so ene veliko bolj zrele in ozemljene.

Meni se tako smili, da mi gre kar na jok. Pa raven 12 letnice, res. Samo zamislim si lahko kako bi se ure in ure igrala domino …

A nisi ti ljubitelj riti? :))

[/quote]U madona, ti ga pa dobro spremljaš. 🙂 Jaz sem pri njemu le zasledil, da napiše kaj o ženskah tako kot je.

U madona, ti ga pa dobro spremljaš. 🙂 Jaz sem pri njemu le zasledil, da napiše kaj o ženskah tako kot je.
[/quote]

Ne, to vem iz drugih virov. :)))

Js tud mislim da je zajebancija oz provokacija oz neke sorte socialni eksperiment…vsi vemo koga bejba igra…
In tud mislim da je bil namen dosežen…razdvojenost naroda in velika netolerantnost…takšni slovenčki dejansko smo, čeprav smo pred dvema tednoma glede košarke bili eno…ravno košarka je bla en velik fejk, da držimo skupaj…mediji so naredili velik pomp, neljubitelji košarke so bli pred tv jem in navijali, zastave so plalolale vsepovsod, čeprav jo doma izobesi malokdo itd…izvleček iz tega? Raja ne razmišlja s svojo glavo ampak se pustijo potegnit množici….vse to je men za kozlat…

Js tud mislim da je zajebancija oz provokacija oz neke sorte socialni eksperiment…vsi vemo koga bejba igra…
In tud mislim da je bil namen dosežen…razdvojenost naroda in velika netolerantnost…takšni slovenčki dejansko smo, čeprav smo pred dvema tednoma glede košarke bili eno…ravno košarka je bla en velik fejk, da držimo skupaj…mediji so naredili velik pomp, neljubitelji košarke so bli pred tv jem in navijali, zastave so plalolale vsepovsod, čeprav jo doma izobesi malokdo itd…izvleček iz tega? Raja ne razmišlja s svojo glavo ampak se pustijo potegnit množici….vse to je men za kozlat…
[/quote]

Večini ljudi je kristalno jasno, da je to zajebancija, ker drugega itak NE more biti!
Fora pa je v tem, da je ta zajebancija ‘kr neki’ …

Zajebavati se in biti provokativen, ter ob tem delovati simpatično in duhovito je eno,
zajebavati se in biti KAO provokativen, ob tem pa delovati čudno, brezvezno, nepovezano, prazno, ubogo … in predvsem težko gledljivo je pa popolnoma nekaj drugega.
V tem je fora, kapiš?
Ni vsak rojen za stand up komika, oziroma nima vsak smisla za duhovičenje, ki ljudi resnično pritegne …

Denis je prelepa ženska dokler ne odpre ust … potem pa ta njena lepota v momentu izgubi ves čar!
V kolikor bi bila ona resnično duhovita, simpatična in gledljiva, bi folk ponorel od navdušenja nad njo.

Ne vem, zakaj se ti zdi zajebancija. Ni. Enostavno je ženska taka in ne razume, da je kaj narobe. Zato je najboljši izraz, da se nam lahko smili.

Dvanajstletnice, kot je bilo zgoraj omenjeno, bi lahko bile užaljene, da se jih primerja z njo.

Očitno ima ženska duševne probleme, mogoče celo resno bolezen.

In njeno vprašanje….A se vam zdi, da je na meni kaj “fejk”? Ja, recimo blond lasje. :))

Večini ljudi je kristalno jasno, da je to zajebancija, ker drugega itak NE more biti!
Fora pa je v tem, da je ta zajebancija ‘kr neki’ …

Zajebavati se in biti provokativen, ter ob tem delovati simpatično in duhovito je eno,
zajebavati se in biti KAO provokativen, ob tem pa delovati čudno, brezvezno, nepovezano, prazno, ubogo … in predvsem težko gledljivo je pa popolnoma nekaj drugega.
V tem je fora, kapiš?
Ni vsak rojen za stand up komika, oziroma nima vsak smisla za duhovičenje, ki ljudi resnično pritegne …

Denis je prelepa ženska dokler ne odpre ust … potem pa ta njena lepota v momentu izgubi ves čar!
V kolikor bi bila ona resnično duhovita, simpatična in gledljiva, bi folk ponorel od navdušenja nad njo.
[/quote]

Saj bit smešen sploh ni bil njen namen…prej realno sarkastičen skozi igro…
Aha, vsi veste da je zajebancija? Pol pa pejt gledat prvi posnetek in prve komentarje na YT…folk je bil totalno negativno nastrojen…redko so skapirali da je zajebacija…šele ko se je začelo na veliko pisat da je zajebancija, so jim vklopli klikerji…še en dokaz ovčjereje…

Saj bit smešen sploh ni bil njen namen…prej realno sarkastičen skozi igro…
Aha, vsi veste da je zajebancija? Pol pa pejt gledat prvi posnetek in prve komentarje na YT…folk je bil totalno negativno nastrojen…redko so skapirali da je zajebacija…šele ko se je začelo na veliko pisat da je zajebancija, so jim vklopli klikerji…še en dokaz ovčjereje…
[/quote]

Seveda ne gre za zajebancijo. Ko je videla, da ovce ne blejajo tako, kot je mislila, je začela s tem, da gre za hec. Ni hec, ona je resno mislila, potem pa so ji ušle stvar iz rok in se je pač tako branila.

Seveda ne gre za zajebancijo. Ko je videla, da ovce ne blejajo tako, kot je mislila, je začela s tem, da gre za hec. Ni hec, ona je resno mislila, potem pa so ji ušle stvar iz rok in se je pač tako branila.
[/quote]

Jst tut tko mislm. Tašne samovšečen bejbe bi se izognil na dalč.

[/quote]

Žal ritke ni pokazala, vsaj jaz je nisem videl… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Žal ritke ni pokazala, vsaj jaz je nisem videl… 😉
[/quote]

Piši ji, da pripravi nov prispevek z ritko, v Gucci gatkah. 😉

Piši ji, da pripravi nov prispevek z ritko, v Gucci gatkah. 😉
[/quote]

Upam, da so gući gatke iz istega materiala kot majčka… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Upam, da so gući gatke iz istega materiala kot majčka… 😉
[/quote]

Mogoče si bo pa omislila Invisible Gucci panties. Miles, še dobro, da nisi dohtar, bi se bala k tebi na pregled. 😅 Ali pa bi cel teden razmišljala kakšne čipke naj dam gor, haha.

Mogoče si bo pa omislila Invisible Gucci panties. Miles, še dobro, da nisi dohtar, bi se bala k tebi na pregled. 😅 Ali pa bi cel teden razmišljala kakšne čipke naj dam gor, haha.
[/quote]

Ti si toliko prisotna na Monu in v kajti se te nihče niti dotakniti noče, kaj šele pogledat in uporabite.

Evo, jaz priznam, da nisem ne sprva in se zdaj ne mislim, da je vse skupaj tak ali drugacen hec. Iskreno: jaz sem mislil, da gre za nekaksen socialni eksperiment ali pa, glede na izredno ozko zastavljeno tematiko, za t.i. gverilski marketing za Gucci. Se vedno mi je edina kolikor toliko sprejemljiva razlaga, da gre za nek eksperiment, ceprav priznam, da sem premalo brihten, da bi skapiral rdeco nit. In ravno to mene rajca… 🙂 Videti vzorec. Tu sem se vedno v temi. Ne kapne mi, zakaj bi res lustna bejbika, ki naj bi imela tudi nekaj pod palcem in naj bi bila tako ali drugace v modnih krogih naenkrat izigravala ponesreceno klovneso. :-S

[/quote]

Če bi bil dohtar, bi bil psihiater. No, saj čipke so itak psihološko orodje… 😉

svetu se meša

Pa naj ji una pomaga, ki je pisala v drugi temi, da sta skupaj v modni agenciji.

Kaj pa v agenciji porečejo na vse tole? A je ot dobra reklama za agencijo?

Ali pa naj nekdo to njenim staršem pokaže. Ker verjetno še ne vedo.

Če bi bil dohtar, bi bil psihiater. No, saj čipke so itak psihološko orodje… 😉
[/quote]

Tudi jaz bi bila psihiatrinja. Zato obožujem mon. Sami šolski primeri so tu gor. ☺

Ti si toliko prisotna na Monu in v kajti se te nihče niti dotakniti noče, kaj šele pogledat in uporabite.
[/quote]

Ti bi bil moj prvi pacient. Za proučevanje psihoze.

A samo mene malo spominja na tole :

https://www.youtube.com/watch?v=fWd5LepxiE4

Bolj to, da gre za eksperiment. Ker toliko komentarjev kot ima lahko psihologi naredijo kakšni ljudje smo Slovenci.

New Report

Close