Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Denise Dame me izjemno vzburja

Denise Dame me izjemno vzburja

Ni kaj, je ena najbolj seksapilnih žensk, pa se na glavo postavite. Jaz sem si ga že tisočkrat zmetal nanjo. Tisti, ki pravi, da je ne bi, laže. Njene napihnjene velike joške in postava so še posebej turn-on.
https://www.youtube.com/watch?v=7Q9gpHWVwAI
https://www.youtube.com/watch?v=uvMN9p5oxuU

Joški so res top, obnašanje je pa popolna katastrofa. Meni se ne dvigne nanjo, pa če ti narediš stojo na trepalnicah zraven.

padaš na umetne joške in luknje v katerih se je že marsikaj zadrževalo.
No če to te rajca poleg tega, da se je gonila z znanimi imeni…. Me zanima kak bo odziv izdaje njene črne knjižice;)…

Te daje močna foušija kajne. Ženska je naravna, mogoče, jo poznamo še iz mlajših let, vedno je imela takšne ustnice in joške. Ko tako polivaš gnojnico na nekoga drugega se sama pokažeš kakšna si v resnici.

Te daje močna foušija kajne. Ženska je naravna, mogoče, jo poznamo še iz mlajših let, vedno je imela takšne ustnice in joške. Ko tako polivaš gnojnico na nekoga drugega se sama pokažeš kakšna si v resnici.
[/quote]
Bi rekla da tebe, ker v meni foušije ni.
Joške ima pa umetne.

[/quote]Joške in ustnice ima zelo umetne. Joške je še lani imela zeloooo majhne, v vseh njenih videih.

Na zblojene, zapite in zadrogirane kuzletine pa normalni moški ja ne padajo? V Sloveniji jih ni bilo, zato je bila potrebna tujina. Beli svet požre sve i svašta!

Ko to prebereš, ne veš, če se nekdo dela norca ali je res tak bolnik, da mu je to všeč ali pa je temo odprla kar tale gospodična sama…

Postave sploh nima ženske, ampak deško, moško. Nima ne pasu, ne bokov, ne riti, čisti dec. Razen umetnih jošk na njej ni nobenega ženskega atributa. Kako je lahko komu seksi? Roke moške, stopala 43. Kaj bi bilo občudovanja vredno?

Če te pa taka spaka rajca, potem je pa s tabo nekaj zelo zelo narobe

Zakaj pa ne, 100 ljudi, 100 čudi. Nekomu je lepa, nekomu ni. Ti samo uživaj 😉

Moja ocena:
Samozavesti ji ne manjka.

Zdaj sem že skoraj prepričan da je vse skupaj igra – gluma. Ampak nastop je površen, and here is why:

Trudi se delovati zapeljivo, ima naštudirane neke kote kjer izpade fotogenično ampak kamero bi na njenem mestu prepustil nekomu, ki obvlada kadriranje.

Prav tako bi morala delati na zveznosti in dinamiki pri gibih in povezovanju besed v tekoč govor. Zna se nastaviti ne zna pa tega izpeljati tekoče. Dinamika je tisto kar privabi oz. potencra vzdušje.

Izjemno me moti uporaba mašil med govorom “ammm” “ahhhh” “jaaaa” “mmmmm” pokvari vso dinamiko nastopa.

Nisam ekspert al ja mislim i tak velim, da je ovo jako loša gluma. Inače ona nije ništa posebno osim ljepog lica al kod tjela mi je samo to dobro što nije zalihana s maščom… ima još potenciala. Ja više volim plesačice in gimnastičarke 🙂

Si vis pacem, para bellum.

To pomeni, da si bolj med sirotinjami, drugače bi vrgel tiste dva jurja na mizo in jo kresnil.

Ta punca tudi mene strašno vzburja. Tako kot Alenny. Si ga kar dostikrat drkam nanjo.

Js bi se vprasala kot se vedno ali si peder
Ker zenske kot so denise,kim kardashian v faco,vecina cip v spotih juznjaskih majo ksiht vse k tranzvestit in neb blo dvakrat za rect d so deci. Odvrati babji. Kasna zenska lej te grde face
Sej rebeka dremelj ista k michael jackson

New Report

Close