Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Denise Dame napadla mamice!!!!

Denise Dame napadla mamice!!!!

Jaz ne morem verjeti, ta kura plasticna se je sedaj spravila se na mamice in njihove soncke. Tu gre za bolano osebo, naj ji nekdo ze pomaga, da bo videla Kaj je resnicno zivljenje ko si v ljubecem razmerju, pa da se ti kdo spravi na lastne otroke! Kresnila bi jo da ji te silikonske joske kar dol padejo. Rebeka Dremelj je res ljubeca mamica, svoje otrocke ne zeli izpostavljati javnosti ona pa jo tako popljuva. Potem pa dela neke bolane pesmi kjer govori o prostituciji. Zapreti bi jo bilo treba!!!!

https://youtu.be/EXS8dtMzGFg

https://youtu.be/ZBWXfKPj41Y
Da o fotografiji sploh ne govorim. No comment, Kaj splet dovoljuje.

Ona govori, da nikoli ne bi objavila take neglamurozne fotke, kot jo je Tinkara (bepop). A je mogoče pozabila, kake skozlane in objokane videe je objavljala par let nazaj? Že ve, zakaj jih je odstranila s svojega kanala.

Kako to misliš? Saj nima otrok.

Govori tako, da imaš občutek, kot da sedi na velikem trdem tiču…A to je ona že na morju in se sonči, ko kaže tiste umetne joške? Šminka in kikla sta vredu, samo glavo bi bilo treba zamenjat…hehehehehe…

Ona nobeni mamici ne seže niti do mezinca. Ne promovirajte takšnih neumnosti. Imamo dovolj opranoglavo mladino, ne potrebujemo dodatnih napačnih nasvetov. Omenite raje kakšnega influencerja, ki se ukvarja s čim pametnim, dejmo govoriti o dosežkih naše mladine in izumih… dovolj je bilo tega sr….

Dejte ji no mir!!! Ženska je bolana in čaka na transplantacijo….. namreč transplantacijo karakterja🤣🤣🤣

Baba je pokjena, ampak

Croksi so najslabši cevlji za otrosko nogo, sonce je nevarno in strupeno, sanja ima otroka na insta za okras (ni realno, zivi pa od klikov kot denise. No denise ima kaj zraven še hahahahah ;)), natalija res objavi samo kaksno lepo družinsko priloznostno fotko ne pa kar vse po vrsti za promocijo in dejansko njeni otroci imajo svojo intimo, nebo jih sram čez 15 let (nekako tako kot so vcasih skrbno izbrali slike ki so jih razvili iz rastavili, ko folk se ni šklocal vse po vrsti s telefoni).

Vse ravno ni pihnila mimo 😀

Je pa malo čez les ja 🙂

Denise, a si tudi ti na monu? Ha, ha.

O nečem pač mora bluzit in si nabirat oglede. Nahuje je, ko je ne marate, ji pa še zastonj reklamo delate. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako grdega osebka,res ne.
Obraz kot tranzvestit,joske bulaste trde.
Grda k smrt men osebno in nujno rab psihiatricno pomoc

Napadajo, kritizirajo, omalovažujejo, o drugih opravljajo le nezadovoljni ljudje.
Pa nobenih izgovorov, da na ta način le služi denar.

Lepa je , pametna in duhovita 🙂

Bi bila ti ponosna, če bi bila tvoja hči?

Bi bila ti ponosna, če bi bila tvoja hči?
[/quote]
Neumestno vprašanje, ker ob meni taka niti ne more postat.

[/quote]

OK, OK – jasno si odgovorila, samo zapisala drugače – sram bi te bilo, razumemo.

OK, OK – jasno si odgovorila, samo zapisala drugače – sram bi te bilo, razumemo.
[/quote]
Ti razumi kakor češ, v mojih besedah je napisano točno to, kar sem mislila in se nič drugega v njih ne skriva. Si pač še nekdo od mnogih, ki si po svoje razloži namesto sliši točno tako kot je napisano in mišljeno.
Osredotoči se na temo, ne na pisoče v njej.

Ti razumi kakor češ, v mojih besedah je napisano točno to, kar sem mislila in se nič drugega v njih ne skriva. Si pač še nekdo od mnogih, ki si po svoje razloži namesto sliši točno tako kot je napisano in mišljeno.
Osredotoči se na temo, ne na pisoče v njej.
[/quote]

Jaaaa, maaaaamiiii…. ( your word is always the last one).

Ne bit užaljena no; oprosti, če sem te pri(zadela)…. Pa lep dan!

Jaaaa, maaaaamiiii…. ( your word is always the last one).

Ne bit užaljena no; oprosti, če sem te pri(zadela)…. Pa lep dan!
[/quote]
In spet podtikanje.. a to je edini način, ki vam polepša dan? Bedno ej..
Sorči, ne moreš me pri(zadet) ali narediti užaljeno (uf ker ego to nosiš anonimno kaj, za reden nik pa jajc ni ane).. moj dan je pa že brez tvojih želja lep.
Ti pa že zdilaj s svojo ljubosumnostjo, da se boš že nehala vame zaganjat avešš.. in se posveti denis v tej temi.

In spet podtikanje.. a to je edini način, ki vam polepša dan? Bedno ej..
Sorči, ne moreš me pri(zadet) ali narediti užaljeno (uf ker ego to nosiš anonimno kaj, za reden nik pa jajc ni ane).. moj dan je pa že brez tvojih želja lep.
Ti pa že zdilaj s svojo ljubosumnostjo, da se boš že nehala vame zaganjat avešš.. in se posveti denis v tej temi.
[/quote]

67 besed tvoje užaljenosti. Spet… Move on. SI pač oseba, ki želi imet zadnjo besedo 🙂 Boš zmogla, da ne boš tega ponovno dokazala ? 🙂

67 besed tvoje užaljenosti. Spet… Move on. SI pač oseba, ki želi imet zadnjo besedo 🙂 Boš zmogla, da ne boš tega ponovno dokazala ? 🙂
[/quote]
Ti kar piši dalje o sebi, zelo nazorno se nam kažeš ni kaj.. se lepo vidi kako te ljubosumje daje.
Tema je o Denise namreč ne o meni.
Ti pa se že ves čas zaganjaš vame, ki nisem tema teme.
Kaj pa jaz bom in ne bom, pa ni več v tvoji domeni.

Pa menda ne jemlje kdo resno raznih skozlanih izjav nekega travestitnega zblojenega bitja na ravni tri dni stare driske? Radp bi opozorilo nase, a drugače kot s smradom ne gre. Driski in kozlanju se izogneš in se ne ukvarjaš z njim.

[/quote]

O, joj, upam, da ne misliš resno in da nimaš majhnih otrok.
Moja hči, kljub moji vzgoji, postaja meni neprepoznavna. Vzpodbuja in malikuje homoseksualnost, biseksualnost, mene obtožuje, da sem nazadnjaška. Meni je zelo hudo, ker je nismo vzgajali tako, torej?

O, joj, upam, da ne misliš resno in da nimaš majhnih otrok.
Moja hči, kljub moji vzgoji, postaja meni neprepoznavna. Vzpodbuja in malikuje homoseksualnost, biseksualnost, mene obtožuje, da sem nazadnjaška. Meni je zelo hudo, ker je nismo vzgajali tako, torej?
[/quote]

Ammmm, spolna usmerjenost posameznika NI posledica vzgoje. Sploh pa spolne usmerjenosit ne moremo deliti na slabo – dobro. Je, kakršna je.

A si ti njen menedžer, da ji rihtaš publiko ?

Nemara kar Denise osebno ? Koga boli ku*ac?

Si vis pacem, para bellum.

New Report

Close