Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dentalni turizem

Dentalni turizem

POzdravljeni, iščem informacije in morebitne izkušnje o “dentalnem turizmu”. Ima že kdo izkušnjo in kakšno? Hvala in Lp.

Ja, jaz se peljem vsake dva tedna iz Ljubljane v Črnuče in si privoščim en zobozdravstveni poseg:) Računam, da bo tega naslednji mesec konec in bomo začeli dajati denar na stran za pomorski poletni turizem:)

V Bolgariji ta 5000 € ti zrihtajo zobe v celoti,v ceno je všteto tudi bivanje v hotelu.Pri nas je baje cena za enako dentalno storitev v celoti 30000 €.Beje je v redu,nekateri pa dvomijo v kakovost materijalov.Sama nimam izkušenj,zgolj slišala.

http://www.dentalnaissus.com/

Dobra.

razmišljam o udeležbi zato sprašujem o informacijah in izkušnjah iz prve roke? Hvala.

Dober zobozdravnik je na Reki, sicer so pa povsod za mejo (na Hrvaškem, Madžarskem…). Se bo treba še bolj obračat v tujino, da ne bodo naši zobarji taki revčki.

Lepo prosim za nasvet.Mene čaka prenova celega zobala, imam v ustih še mogoče 10 zdravih zob, ostalo je neka socialna plastika.
Zgledam kot zombi. Imam 57 let.

Par tisoč evrov bi spravila skupaj. V naši krajevni ambulanti je stvar brezupna. Ko sem se danes prijavila, sem naročena za prvi pregled oktobra.

Vnaprej hvala za napotke in oprosti, ‘Brezzob’ ker sem se prišlepala.

Eni hodijo v Črno goro na dopust – na morje … vmes pa si (prej rezervirajo) zrihtajo še zobe…

hehe, dentalni turizem – tak pojem pa še nisem slišala

Pozdravljeni,
vsi, ki se zanimate za dentalni turizem lahko obiščete spletno stran http://www.capristim.si , agencija ponuja že 3 lleta dentalni turizem in je dosti slovencev, ki so zadovoljni z ponujenim in narejenim.
Lp
Mik

Pozdravljeni,
tudi jaz imam zelo pozitivno izkušnjo na Hrvaškem, čisto blizu slovenske meje.
Pred parimi meseci sem se odločil za popravilo mojih zob,
našel sem agencijo Art & Travel v Kopru, ki se ukvarja z dentalnim turizmom.
Cene imajo zelo ugodne, dentalna ordinacija pa je zelo kakovostna, tako da vam z veseljem priporočam.
Lp,
Ivan

Jaz sem zadovoljna v Opatiji, hodim k zobozdravniku Petranoviču v hotel Adriatic. Super je, fajni je on sam kott človek, rad se smeje, kar me sprosti in še nikoli me ni nič, ampak res nič bolelo. Pa mi je delal 2 vsadka in zdravil kanale. Priporočam.

Zivjo!

Jaz bi pa tudi rad povprasal, če se je morda kdo odlocil za izlet v Makedonijo in sicer Medic Tour v Ohridu ali Skopju (govorim seveda o zobozdravstvu) in kake so njegove izkusnje…lepo vas prosim, če mi vse informacije posredujete na gogivunka@gmail.com…najlepša hvala

New Report

Close