Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Deodorant Bionsen

Deodorant Bionsen

Pred kratkim sem si nabavila roll on Bionsen, ker se mi je zdelo fajn, da ne vsebuje aluminija in alkohola, zdržal pa naj bi 24 ur. Vonj mi je všeč, ker ni preveč vsiljiv, ampak meni ne zdrži niti 8 ur, pa ne švicam full.
Ste ostale zadovoljne z njim? Imate še kak predlog za kakega “bolj zdravega”?

Hehe, da ni to tako kot pri reklami za eno zobno pasto (se mi zdi, da je bila Aquafresh). So reklamirali svež dah, ki traja 24 ur, spodaj je pa z mikroskopskimi črkami pisalo “če si umivate zobe 2x dnevno”. :))))

Jaz mislim, da je od kateregakoli deodoranta nemogoče pričakovati, da drži cel dan. Jaz drugače uporabljam Lady Speed Stick gel, pa je čisto OK. Zdrži mi do konca službe, ampak ko se ob 2h usedem v avto, ki je cel dan parkiran na soncu (klime pa nimam), ga ni deodoranta, ki bi pomagal. :))

Več vode, pa bo šlo:-)

JAz sem bila tudi razočarana nad njim. Nivein traja dosti dlje.

Jaz sem bila vceraj na poroki in sem se zjutraj stusirala, pa namazala z Niveo roll-on pod pazduho, pa cel dan svicala, ampak ko sem se okoli osmih zvecer preoblekla, je od potu mokra majcka pod pazduho disala. Meni je Nivea ok, z Bionsenom in podobnimi pa tudi jaz nisem bila zadovoljna.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Tudi jaz sem ga kupila, ker ne vsebuje aluminija in nekako ni kompatibilen z mojim potom. Ratal je en neznosen smrad, resnicno boljs bi smrdela, ce bi bila brez deota. Zdaj imam nazaj stare preizkusene (in :-(( z aluminijem), ki mi delujejo cel dan.

Ni ga čez kristal! Tisti trd “kamen”. Več vrst jih imajo v Muellerju, drugod jih ne zasledim… Ta reč je brez vonja in jaz ga uspešno uporabljam že več let.

ja, tud jaz prisegam na kristal. Sem ful časa menjala, pol kot nora iskala take, ki ne vsebujejo tiste aluminijeve packarije. Zdej sem na kristalu in sem vsakič znova presenečena, kako lahko deluje! pa brez kemije :))

Jaz imam Bionsen in sem zadovoljna , je pa res, da imam še enega v službi da se vsaj enkrat namažem še v dopoldansekm času.

Treba je ločit med deodoranto, in antiperspirantom. Meni bionsen odgovarja, se ša kot anja230 še 1 x namažen med kosilom. kristala ne prenašam, dobim tako alergijo, da je še dermatolog ne pozdravi v 10 dneh.

Tudi meni kristal še najbolj odgovarja.

New Report

Close