Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek deodorant Borotalco original – ima kdo, ali je pudrast?

deodorant Borotalco original – ima kdo, ali je pudrast?

Uporablja kdo deodorante Borotalco na kroglico? Kakšni so, ali zdržijo tole vročino? Zanima me za original, z zelenim pokrovčkom, ali pušča suho belo sled, ko se posuši na koži? Ker tega ne maram. Vaše izkušnje z njimi, prosim…

JAz uporabljam že leta smao tega. Ne s kuglco ampak trd deo. na črnih cunjah pušča sledi le če namažem malo več. je ful močen zato se namažem čisto malo po umivanju. je vonj pudra.

Zelo lepo diši, tudi zdrži cel dan, a na oblekah pušča madeže. Žal. In ja, tale, za katerega sprašuješ, pušča tako belo suho sled na koži.

Kupi unega z belim pokrovom Invisible. Jaz ga imam, ne pusca sledi samo vonj mi pa ne odgovarja. Ze dolgo iscem deodorant brez vonja, a jih ne delajo vec.

Brez vonja je kristal, če ti ustreza. Jaz ga imam od bionsen, takega s pršilom. Na kristale natočiš vodo in to je to. Nima vonja, madežev pa tudi ne pušča.

Brez vonja je kristal, če ti ustreza. Jaz ga imam od bionsen, takega s pršilom. Na kristale natočiš vodo in to je to. Nima vonja, madežev pa tudi ne pušča.
[/quote]

Super hvala! Bom poiskala.

Super hvala! Bom poiskala.
[/quote]

Jaz ga vzamem v Müllerju.

Borotalco in kristal imata aluminijeve soli in sta nevarna za zdravje. Vzemi raje kak naraven deo brez tega, priporočam DM-ovega

Bel Borotalco- z belim pokrovckom nima aluminijevih soli.
Ima prijeten vonj in NE pusca sledi na cunjah ali kozi. Meni najboljsi za te vroce dni. Edino ta mi drzi cel dan, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
No, tudi po kristalu je ok. Tako da eno ali drugo… malo kombiniram

New Report

Close