Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Deodorant kateri

Deodorant kateri

Dejte mi povedat kateri deodorant je tolik v redu, da zdrži vsaj 48 ur? Včasih jih je bilo ene par, sedaj sem kupila do Dove, pa od 8×4 ampak ne zdržijo 48 ur.

Ne zdrži niti 12 ur,…

Kateri zdrži? Včasih so zdržali.

Zakaj se tukaj mene sprašuje traparije? Jaz sem tukaj mednarodni strokovnjak in zddaj tudi nekaj posebnega pišem za en simpozij. Jaz žal nimam časa vam odgovarjati na take gospodinjske tematike, ker to mene NE ZANIMA. Me ne zanima!!!
Kaj se pa vi greste???! Mene strokovnjaka spraševat traparije in drek! Jaz sem mednarodni strokovnjak, ki sem sestavil inovativno lestev, da dnevno lahko pridem do planeta Pluton!!! Mene vsi vabijo, da predavam. Nimam jaz časa vam odgovarjat na take tematike, kot je ta! In ne bom odgovoril niti povedal svojega mnenja, ker mene to NE ZANIMA!
A je to zdaj jasno?! Vprašam, jaz velecenjeni mednarodni strokovnjak, če je to zdaj jasno!? Da ne bom jaz jutri prišel in znorel spet ko bo en kup neprimernih tematik, na katerih jaz kot strokovnjak, ki sem šel tudi že na Pluton, nimam časa odgovarjati.
Groza! Gospodinje brez manir ste postale.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Poskusi od Murnauers Kristall deo (dezodorant z razpršilom zelo močan). Sicer vsebuje alkohol, ampak ti zagotavljam, da en dan zagotovo zdrži. Je tak dokaj nevtralen vonj, da ne moti ostalih dišav. Poskusi. Ali pa krema Lidera od Ilirije, tudi zelo učinkovita, samo v Milerju sem zasledila samo tisto za noge, mogoče jo imajo v dm-u. Aja, zgornji deodorant pa lahko kupiš v Milerju, mislim, da stane približno 3 evre. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

Probaj od Borotalca. Meni je najboljsi.

Cenejsi borotalco, drazji deodorantska krema od juvene. Kupim v mullerju.

Lidlov Cien taroza, Invisible 48 ur – za 0,79 EUR – Top !

pa preizkušeno morje od raznih Rexon v kremnem stiku in rolonu, pa mineralnih kamnov, pa takih brez z Al soli , Nivea, DM, Müller blagovna, Garnier, Borotalco; CD, …….

Ma kaj se ne bi kaj umil-a v 48 urah vmes?

Res ste zasmrajeni. Zakaj ne morete v 48 urah uporabiti vode in mila. Ni mi jasno.

Zakaj bi se umivala, če se lahko samo namažem in spet dišim

Intimni predeli, pazduho, noge umij vsak dan, če se že ne tuširaš. Tam se rade bakterije stiskajo, sploh ob vročini.
Imam deo rolo od Garnier. So pa zafrknili, ker so ustvarili neke nove embalaže z občutno ostrejšimi vonji. Dodali so novega, bel pokrovčeķ, ki ima tudi bolj blag vonj. Tako da imam sedaj tega. Prej pa tiste dva invusible, ampak so z vonjem zafrknili, ker ni isti v novi embalaži.

Pa reci, da se hecaš, no! Zdaj v tej vročini (pa tud drugač) hočeš, da ti drži 48 ur? A vmes pa nič vode in mila, al kako??? Ne rečem, da rabiš od jutra do večera, ampak 48 ur?!

Svetlo zelena Balea 5 v 1, za 99 centov. Zjutraj se stuširam in namažem in sem cel dan ok.

V kateri obliki je ta deo? Roll on, sprej..?

Z vonjem so pri vseh zafrniknili. Ti novi vonji so zanič. Se bo treba nekaj novega spomniti, ker so te deodorante tako uničili. Tisti prej je res dišal, ne pa ti novi… kr nekej,… rečejo da izboljšajo, v resnici pa pokvarijo/uničijo.

Človek bi pričakoval, da gre na bolje, ampak zaradi migrantov iz tretjega sveta v EU, gre vse dobesedno v 3. svet, izdelki in vse postaja 3. svet….

Sej je logično. Ne more biti bolje, samo slabše je še lahko. Vse gre samo še navzdol…

Za razliko od Japonske, tam nas prehitevajo, tam so svetlobna leta pred nami.

Bo treba kakšne japonske izdelake kupovat, a je kje kakšna trgovina.

Mi smo postali molzne krave za neke opankarje…. poceni in zanič. Bo treba nov trg poiskati, boljši, kvalitetnejši… Ni druge, tle nas ne bodo nehali filat s čedalje bolj cenenimi in zanič izdelki…. Ni druge kot bojkot.

Jaz uporabljam roll on, dobi pa se tudi v spreju

Z vonjem so pri vseh zafrniknili. Ti novi vonji so zanič. Se bo treba nekaj novega spomniti, ker so te deodorante tako uničili. Tisti prej je res dišal, ne pa ti novi… kr nekej,… rečejo da izboljšajo, v resnici pa pokvarijo/uničijo.

Človek bi pričakoval, da gre na bolje, ampak zaradi migrantov iz tretjega sveta v EU, gre vse dobesedno v 3. svet, izdelki in vse postaja 3. svet….

Sej je logično. Ne more biti bolje, samo slabše je še lahko. Vse gre samo še navzdol…

Za razliko od Japonske, tam nas prehitevajo, tam so svetlobna leta pred nami.

Bo treba kakšne japonske izdelake kupovat, a je kje kakšna trgovina.

Mi smo postali molzne krave za neke opankarje…. poceni in zanič. Bo treba nov trg poiskati, boljši, kvalitetnejši… Ni druge, tle nas ne bodo nehali filat s čedalje bolj cenenimi in zanič izdelki…. Ni druge kot bojkot.
[/quote]

Seveda vsi komaj čakamo japonske deodorante po 30 eur…

Tudi jaz imam včasih njihove, dobro držijo, so poceni, samo tisti njihov vonj lubenice, pa hibiskusa je pa čuden… Ali je tale tvoj mogoče sensitive?

Tudi jaz imam včasih njihove, dobro držijo, so poceni, samo tisti njihov vonj lubenice, pa hibiskusa je pa čuden… Ali je tale tvoj mogoče sensitive?
[/quote]

Ne ne, po sensitive smrdim po 2 urah, tisti je svetlo moder
Ta je svetlo zelen, piše 5 v 1

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0150/2268/6256/products/4010355196682_B_P1-_Balea_Anti-Transpirant_5in1_Deo_Roll-on_50ml_1_grande.png?v=1585127297

Ne ne, po sensitive smrdim po 2 urah, tisti je svetlo moder
Ta je svetlo zelen, piše 5 v 1

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0150/2268/6256/products/4010355196682_B_P1-_Balea_Anti-Transpirant_5in1_Deo_Roll-on_50ml_1_grande.png?v=1585127297
[/quote]
Aha, ja, samo je pa z aluminijem, škoda. Je težko najti dobrega brez tega aluminija not, pa da drži do večera…

Predlagam Old Spice.

New Report

Close