Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek deodorant v kristalu, lahko kakšnega priporočate

deodorant v kristalu, lahko kakšnega priporočate

Izogibam se aluminijevega klorohidrata v deodorantih, če se le da. Probala sem že Crystal deo na rollon, z vonjem granatnega jabolka, pa se mi ni obnesel in sem imela že po par urah vonj. Imate kakšno priporočilo o njih?

Ravno pred kakimi 10 dnevi sem kupila Crystal Fresh stick, v Tuš drogeriji, stane mislim da nekaj čez 4 evre. Prej sem več kot leto dni uporabljala kristal v obliki cca 2 cm debele okrogle ploščice (eno ploščico celo leto!), kupljeno po moje v Mercatorju. Oba kristala identična, po nobenem nimam vonja. Tam po 50. letu se mi je namreč ob uporabi deodorantov (spray) dostikrat pojavil neprijeten vonj, ob uporabi kristala tega ni.

Jaz kupujem tekoči kristal sprej – najcenejši od Mullerja. Super zadeva. Bistvena razlika v vonju.

V Mullerju sem jih tudi jaz videla (kupila pa ne, ker se nisem znala odločit). Mi poveš, katerega imaš ti? Če je to sprej, a ima potisni plin, ali je brez? Kak vonj je?

Meni se je najbolje obnesel bionsen active minerals.
Raztopljen kristal, brez potisnega plina, ampak po sistemu pumpice. Držal cel dan.

Žal ga ne dobavljajo (delajo?) več. 🙁

V Mullerju sem jih tudi jaz videla (kupila pa ne, ker se nisem znala odločit). Mi poveš, katerega imaš ti? Če je to sprej, a ima potisni plin, ali je brez? Kak vonj je?
[/quote]

CL Deo-Kristall. Brez parfumov, parabenov, konzervansov, potisnega plina. Vsebuje aloe vero in alanolin. Je brez vonja. Za vonj uporabim veledin citrus sprejček.

New Report

Close