Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Deodorant za podpazduho

Deodorant za podpazduho

Pozdravljene!

Zanima me, kakšen deodorant oziroma roll-on uporabljate proti potenju pod pazduho? Jaz sem probala že vse živo, pa mi vse dela bele madeže na oblekah. Prosim, svetujte mi!

Hvala.

Vichy-jeva krema 7 dni… pa 24 ur roll-on…

Jaz že dolgo časa uporabljam Body series-deodorant proti potenju s svežim vonjem s kroglico.Ne pušča belih sledi.To je iz kolekcije Amway.

Marbert – sensitive antiperspirant, je s kroglico in je super. Sicer je mal dražji, okoli 3000 sit ampak ga maš res za dolgo in drži cel dan pa nobenih sledi ne pušča, ima zeloooo nežen vonj tako da lahko uporabiš svoj parfum zraven. Res je fantastičen.

Oriflamov deodorant (s kroglico) Marine Elements (nekaj takega). Ne pusca madezev, je nevtralen, kar se vonja tice in se lahko se ne vem kako potis, pa ne bodo ljudje okoli tebe nic zavohali. Se drag ni.

Jaz pa prisegam na Fenijal v spreju s cvetlicnim vonjem.Poizkusila sem ze nesteto deodorantov in po nekaj urah se je pojavil neprijetni vonj…po tem pa sem cel dan (resnicno cel dan) povsem sproscena saj nezen vonj,ki je zelo prijeten ostane cel dan.

Sicer pa po moje vsak deodorant ne ustreza vsaki zenski…tako kot npr.kreme ali samponi.Zato jih poizkusi cim vec in sigurno bos odkrila pravega.

Vedno uporabljam samo deodorante v kremi. Sedaj ze nekaj casa Dove.
Bubi

Živjo,

jaz pa uporabljam Triple Dry od podjetja Linden Voss, ki je namenjen osebam, ki se močneje potijo, uravnava namreč potenje in vonj. Kupila sem ga v DM, stane okoli 1300 in res deluje, če ga uporabljaš po navodilih.

Tudi sama sem bila nesrečna, dokler nisem pričela uporabljati deodoranta švicarske firme Just. Temelji na rastlinskih izvlečkih, vonj ima pa nadvse svež. Ista svežina ostane čez cel dan, tudi po aerobiki. Prav neverjetno! Cena je 2.700,00 SIT, dobi pa se (žal) samo preko posrednikov. Če te zanima, se javi, ti bom dala naslov.

Hello

Ja me zanima?

Čao

Gospe je ime Nataša, tel.: 031 287 576.

Hvala Ti za prijaznost bom poklicala.

Potem pa povej, kako se ti zdi. Sem prepričana, da boš zadovoljna.

Roll-on Sans Soucis. Enkratno.

Nisem sla vsega brat,pa ne vem ce je ta ze omenjen.Jaz sem ga odkrila,po dolgem casu.Bionsen roll-on,pa pise na pokrovcku aluminium free.

lp,lara

New Report

Close