Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek deodorant ženski

deodorant ženski

Dobro jutro, kateri ženski deodorant uporabljate, ali gledate na vsebnost sestavin, moram nekaj novega nabavit, pa me zanimajo vaše izkušnje

Mah meni so v bistvu vsi zelo podobni, ne potim se prav veliko če sem iskrena tako da s temi rečmi nikoli nisem imela težav. Uporabljala sem zelo dolgo Rexono, sedaj pa uporabljam že nekaj let Baleo deodorant v spreju, ki ga kupujem v dm-u je veliko cenejši od Rexone in ne opažam neke razlike v kvaliteti.

Samo in vedno Nivea Dry roll-on.

no, jaz vem katerega ne kupim nikoli več. bionsen, pa zato, ker ima vonj kot moška kolonjska… fuj… 🙁
drugač sem imela pa že vse sorte, zdaj imam rexono pa je ok, nivea je tudi

Rexona.

Najboljši mi je Tom’s of Maine ali pa Weleda citrus, ker sem za čimbolj naravno, brez derivatov aluminija – pa naj bo kemični ali pa neki naravni “mineralit”..
Je pa res, da moj pot ne smrdi, ker tudi skoraj ne jem mesa, nekaterih začimb in pazim pri prehrani, pa umivam se redno vsakodnevno , nimam težav s hormoni, pa tdi pri stresu in tremi mi ne lije izpod pazduhe smrdljiv švic.

Meni se obnese Naturally Fresh Lavender. Je tudi baje brez raznih dodatkov. Samo je pa bolj švoh, tako da če se veliko potiš, ne bo zdržal cel dan.

Iz lidla Cien z roza pokrovčkom, ker mi noro lepo diši. Sem pa opazila, da po daljšem času redne uporabe istega deodoranta ta preprosto neha delovat, isto velja za kreme za telo, ker imam izredno suho kožo (pa se ne mažem vsak dan). Zgleda da se koža navadi in ni več učinka.

najlepša hvala za odgovore, hvalaaa

Ne navadi, ampak naravno bori, izgradi obrambni mehanizem, zaščito. Koža je naš največji organ in se na tak način tudi zaščiti pred snovmi, ki jo mi nanjo nanašamo… In res po nekaj čas apostanejo industrijski izdelki neučinkoviti, jih naša koža premaga, prelisiči.

Just Deo Plus

Felce Azzura.

Zadnje čase imam vse (deo, deo mož, milo, mleko za telo, prašek za cunje, mehčalec, uni čistilo,…) od te znamke.
Trenutno imam deo Soft talk, bel. Piše , da je brez alkohola, al. dodatek pa žal ima:-((( Ampak vsaj učinkuje.

Mi vse bajno diši.

Rexona, Adidas, včasih Dove.

Vse znamke, nimam težav s tem. Zadnje čase kupim kar Baleo, je zelo poceni pa dobra. Ni neke razlike, če primerjam z Rexono, Dove itd…

New Report

Close