deodorant
Pozdravljena
Jaz sem preizkusila že zelo veliko število deodorantov, moram pa povedati, da takega, ki bi bil res 100% dober še nisem našla. Poskusi roll on od Vichyja, ki ga lahko dobiš v lekarni, stane pa okrog 2000 sit, vendar je brez vonja in še kar dolgo zdrži, tudi 24 ur, le če nimaš preveč športnih dogodkov v tem dnevu. Slišala sem tudi, da je dober deodorant od Biotherma, pa nekateri zelo havlijo od Elizabeth Arden roll on z zelenim čajem, ki pa stane nekaj čez 3000 sit. Sama sem poskusila tudi roll on hidro fugal, tudi brez vonja stane okrog 1000 sit. Trenutno uporbljam roll on od Vichyja, vmes pa malo tudi kremni deodorant od Dova, samo ta ima kar precej močen vonj. Sploh pa se mi zdi, da se koža zelo hitro navadi na nek roll on in potem je ztreba vmes sprobati še kakega drugega. Tako delam jaz in izkazalo se je za zelo uspešno metodo, saj se zmeraj manj potim.
Veliko uspeha pri izbiri roll ona. Lepo se imej.
Pozdrav
Tinka binka
Jst osebno sem pa zelo zelo zadovoljna z Rexono in Secretom. Do zdaj sem več kot dve leti uporabljala Rexono, zdaj pa ko so Secretu zamenjali embalažo in ga nekako izboljšali, sem ga poizkusila in je super. Oba Rexona in Secret me zanesljivo ščitita cel dan, ker še nikoli nisem “zasmrdela”, tudi če sem bila bolj aktivna. Tudi na oblačilih nimam nobenih madežev, ker nekateri antiperspiranti jih puščajo. Pa še to: zanesljivo preprečujeta znojenje oz. mokre madeže. Takšne so moje izkušnje, ampak to je seveda čisto odvisno od same kože in tudi od količine potenja.
Lep pozdrav !