deodoranti iz Lidla
Madona s kakšno svinjarijo se mažete? Saj ni čudno da smrdite kot kuga! Še pozimi. A ne morete dati malo več kot 5 evrov za tisto svinjarijo, ki jo uporabljate, pa samo prekrije vonj, pomaga pa ne.
Kupite si en spodoben antitranspirant, ki nima vonja, ampak pomaga.
Pa umijte se kdaj, pa vsak dan zamenjajte perilo in zgornjo obleko (vsaj srajco ali majico), pa ne boste smrdele v pisarnah, pa trgovinah, pa še kje.
OMG, a mi poveš kaj je to ANTITRANSPIRANT? Jaz bi to imela![/quote]
Ti to resno ne veš, kaj je antiperspirant, ali kaj? To je pač vrsta deodoranta. Sam deodorant preprečuje smrad, ne pa potenja, antiperspirant pa zavira potenje. Tako, da imaš suhe pazduhe, kar pa spet ni najbolj zdravo. Samo na kakšen deodorant kdaj poglej, kaj piše na njem. Mogoče ga imaš celo doma, pa še veš ne…
OMG, a mi poveš kaj je to ANTITRANSPIRANT? Jaz bi to imela![/quote]
Ti to resno ne veš, kaj je antiperspirant, ali kaj? To je pač vrsta deodoranta. Sam deodorant preprečuje smrad, ne pa potenja, antiperspirant pa zavira potenje. Tako, da imaš suhe pazduhe, kar pa spet ni najbolj zdravo. Samo na kakšen deodorant kdaj poglej, kaj piše na njem. Mogoče ga imaš celo doma, pa še veš ne…[/quote]
ženska orgazmira, ker se je zmotila in napisala antitranspirant namesto antiperspirant
Ti to resno ne veš, kaj je antiperspirant, ali kaj? To je pač vrsta deodoranta. Sam deodorant preprečuje smrad, ne pa potenja, antiperspirant pa zavira potenje. Tako, da imaš suhe pazduhe, kar pa spet ni najbolj zdravo. Samo na kakšen deodorant kdaj poglej, kaj piše na njem. Mogoče ga imaš celo doma, pa še veš ne…[/quote]
ženska orgazmira, ker se je zmotila in napisala antitranspirant namesto antiperspirant[/quote]
Za orgazem pa rabim mnogo več kot je antitranspirant.
Zgoraj omenjanjo, da je napaka v besedi ANTITRANSPIRANT, spodaj ena pametna odpiše stavek “Ti to resno ne veš, kaj je antiperspirant, ali kaj?”
Pa kaj ste res vse po vrsti zabite kure al kaj, da še tega dvojega ne ločite, koliko slovenščine sploh obvladate?
Mili bože, kam smo mi prišli, boga deca in ostala okolica ob takih blesavih ženščinah, ki še ene besede ne znajo pravilno napisat ali pa vedet, kaj sploh pomeni.