Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek deodoranti iz Lidla

deodoranti iz Lidla

Dezodorant na kroglico Cien iz Lidla, ali ga ima kdo? So v redu, glede na to, da so zelo poceni? Kaj pa Balea od DM?

Ne uporabljam, samo da povem da cena ne odraža dejanske kvalitete, bolj plačaš brand.

------------------------------------------------------------------------- Zmanjšajmo izpust toplogrednih plinov. Namesto govedine, si raje privoščite svinjino ali perutnino.

Madona s kakšno svinjarijo se mažete? Saj ni čudno da smrdite kot kuga! Še pozimi. A ne morete dati malo več kot 5 evrov za tisto svinjarijo, ki jo uporabljate, pa samo prekrije vonj, pomaga pa ne.
Kupite si en spodoben antitranspirant, ki nima vonja, ampak pomaga.
Pa umijte se kdaj, pa vsak dan zamenjajte perilo in zgornjo obleko (vsaj srajco ali majico), pa ne boste smrdele v pisarnah, pa trgovinah, pa še kje.

Ne uporabljam, samo da povem da cena ne odraža dejanske kvalitete, bolj plačaš brand.[/quote] Hočeš reči, da če ni drag, ne bo v redu?

Moj uporablja Baleo, ker ga po vecini ostalih srbi.
Cena 99 centov. Priporocam.

Glede umivanja se sicer strinjam, glede deodoranta pa ne. Ker meni čisto dobro služi tisti iz Hoferja za 79c.

Ampak ti kar namenjaj dobrodelne prispevke kozmetičnim firmam, če se od tega boljše počutiš…

OMG, a mi poveš kaj je to ANTITRANSPIRANT? Jaz bi to imela!

deodorant je ena od redkih lidlovih stvari, ki mi res ne ustreza. kožo naredi ful lepljivo, pika me… no, smrdim po njem glih ne, samo ga pa ne uporabljam rada.

uporabljam nivein rollon perspirant, pearl & beauty ali pa dry comfort

*antiperspirant, da ne bo ktera orgazma dobila ob napaki…

OMG, a mi poveš kaj je to ANTITRANSPIRANT? Jaz bi to imela![/quote]
Ti to resno ne veš, kaj je antiperspirant, ali kaj? To je pač vrsta deodoranta. Sam deodorant preprečuje smrad, ne pa potenja, antiperspirant pa zavira potenje. Tako, da imaš suhe pazduhe, kar pa spet ni najbolj zdravo. Samo na kakšen deodorant kdaj poglej, kaj piše na njem. Mogoče ga imaš celo doma, pa še veš ne…

Kaj pa ti uporabljaš? Daj napiši, no!

OMG, a mi poveš kaj je to ANTITRANSPIRANT? Jaz bi to imela![/quote]
Ti to resno ne veš, kaj je antiperspirant, ali kaj? To je pač vrsta deodoranta. Sam deodorant preprečuje smrad, ne pa potenja, antiperspirant pa zavira potenje. Tako, da imaš suhe pazduhe, kar pa spet ni najbolj zdravo. Samo na kakšen deodorant kdaj poglej, kaj piše na njem. Mogoče ga imaš celo doma, pa še veš ne…[/quote]

ženska orgazmira, ker se je zmotila in napisala antitranspirant namesto antiperspirant

Ti to resno ne veš, kaj je antiperspirant, ali kaj? To je pač vrsta deodoranta. Sam deodorant preprečuje smrad, ne pa potenja, antiperspirant pa zavira potenje. Tako, da imaš suhe pazduhe, kar pa spet ni najbolj zdravo. Samo na kakšen deodorant kdaj poglej, kaj piše na njem. Mogoče ga imaš celo doma, pa še veš ne…[/quote]

ženska orgazmira, ker se je zmotila in napisala antitranspirant namesto antiperspirant[/quote]

Za orgazem pa rabim mnogo več kot je antitranspirant.

Zgoraj omenjanjo, da je napaka v besedi ANTITRANSPIRANT, spodaj ena pametna odpiše stavek “Ti to resno ne veš, kaj je antiperspirant, ali kaj?”

Pa kaj ste res vse po vrsti zabite kure al kaj, da še tega dvojega ne ločite, koliko slovenščine sploh obvladate?

Mili bože, kam smo mi prišli, boga deca in ostala okolica ob takih blesavih ženščinah, ki še ene besede ne znajo pravilno napisat ali pa vedet, kaj sploh pomeni.

ženska orgazmira, ker se je zmotila in napisala antitranspirant namesto antiperspirant[/quote]

Za orgazem pa rabim mnogo več kot je antitranspirant.[/quote]
Če bi uporabila Google, bi videla, da so antiTRANSPIRANTI in antiPERSPIRANTI. Tudi na samih izdelkih imaš navedeno tako. Torej?

Meni ustreza Lidlov (Cien) deodorant, vzamem tistega z roza pokrovčkom. Jih pa menjavam- Rexona, Lidlov, Balea, Dove, pa kdaj še kak drug, če mi se mi ljubi stati pred polico v trgovini in izbirati.

Končno en normalen odgovor. Hvala.

Po moje je takole: če nimaš ravno ne vem kako občutljive kože ali pa kakšne alergije, si čisto lahko kupiš karkoli ti pač “zadiši”, ne glede na ceno. Drugače pa kupuješ po čemer nisi “flekast”.

Meni žal vsi Cienovi povzročajo rdeče fleke in srbečico pod pazduho…..

Mi pa ne povzroča težav na koži nobena Rexona ali pa Garnier Mineral ( ne 48 ne 72 urni)……

Meni ne ustrezajo. Sem kupila tistega z zelenim pokrovčkov in mi pušča sled na oblačilih, pa tudi precej hitro zasmrdim po njem. Hoferjev je boljši.

Tudi meni ne ustreza lidlov cien deo. Je enostavno preveč lepljiv, ima samo nek čuden vonj, učinka pa ni. Premalo kvaliteten napram nivei ali dove. Raje dam pol evra več in kupim kvaliteto, kot pa to sr**je od lidla.

New Report

Close