deodoranti-roll on
S katerim ste zelo zadovoljne in da ne pušča sledi na tkaninah, jaz že pet let uporabljam vichy-jevga in sm se ga kr mal naveličala…sam ne mi odgovarjat o teh deodorantih kot so naprimer: nivea, secret, dove, pa te komercialne fore….

Jah pa je le nivea bel dry najboljši. Uporabljam ga že vsa ta leta, nobenih madežev, nobenega potu, pa diši do večera.

ok oprosti

Jest mam roll-on od Hugo Boss-a Deep Red.Mal drazji je ,sam jest sm zadovoljna z njim.
kaj pa je viši drugega kot komercialna fora, a??

noa cacharel
ej s komercialno sem misnla na stvari k jih majo v vsaki trgovini in sm tud napisala na kaj mislim…pa če nimaš kej za delat pejt te bedne komentarje prodajat kam drugam…JA

ja ma vonj ja.sam tok pa spet ne,da bi se “tepu”,ce bi dala druge znamke parfum nase.

Jaz uporabljam kristal iz himalajske soli-je brez vonja, nevtralizira vonj po potenju, pusti koži dihati, pa še naraven je…
Meni zelo odgovarja-poskusi.
lp,t.

ja, na nek način ja….moji sestri so se lojnice vnele…2x (morala k zdravniku)….
kaj pa če bi preizkusila kristal…..??
ma kristal sm že uporabljala pa ne vem no…ni mi glih….sej od vichy je ful ok(men) sam sm ga nekako naveličana zato bi rada mal zamenjala

kje pa kupiš ta himalajski kristal?

jaz sem ga kupila v trgovini Jablana, verjetno se ga pa da kupiti v vsaki trgovini z naravnimi izdelki.
lp, t.
sori, sem ti hotla sam pomagat..da ne boš po lekarnah iskala nekomercialni viši…če te pa moti un drug komentar mi je pa prav žal, da mi tangice na plaži izgledajo kot poceni češka varjanta……..
zmoru me je ta komentar ne drug unga o tangicah sploh nism vidla da si ti komenterala….sam zanimal me je zarad tega ker vichy uporablam že neki časa in sem se ga naveličala…in zame ni komercialni ker veliko ljudi še vedno kupuje najcenejše deodorante kot so secret pa ne vem kaj še…to sm misnla jaz pod komercialo…sej ne rečem da so slabi samo men pač ne odgovarjajo…
lp
ok, a pa veš kaj beseda komercialen pomeni? ker mene je mama učila, da če tujke ne poznam je naj ne uporabljam…
Forum je zaprt za komentiranje.