Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Deodoranti…

Deodoranti…

Živjo punce!
Bliža se poletje, ko se bomo malo več potili in zanima me, kateri deodorant uporabljate, da ostanete sveže cel delovnik ali pa ko greste na kakšne enodnevne izlete? Sama sem zamenjala že kar nekaj deodorantov in antiperspirantov pa mi noben do zdaj ni še popolnoma odgovarjal-katere uporabljate ve?

Jaz uporabljam Nivea sensitive in sem zelo zadovoljna…Je nezna, prijetnega vonja in se pocutim sveze cel dan…Je pa rec, da ze v osnovi nima problemov s prekomernim potenjem…

Lp,

Klara

jaz imam kristal z enimi minerali iz mrtvega morja (kupla v milerju) mi odgovarja…..uporabljam že več let….

Zdravo!

Sorry, ker to sprasujem, ampak ne vem kako se uporablja ta kristal. Mislim, a ga moras prej malo zmociti in ga potem uporabiti ali kar tako na suho???

Hvala in LP

Nina

Pozabi na vse deodorante, ki niso iz parfumskega razreda.

zmočiš z vodo…potem se mora posušiti na zraku (kristal)

Takoj po tuširanju nanesem 2 x tedensko VISHY 7 dnevni deodorant v kremi (kupi se v lekarni), nato pa vsako jutro še sikret key.

Uporabljam Crystal fresh v sprayu. Je brezbarven in brez vonja. Naj bi preprečeval premočno potenje. Jaz se vseeno potim in ne vem ,če je to mogoče zato, ker vmes uporabljam tudi druge deodorante. Ni bil poceni.

Jz trenutno uporabljam kristal…. pa mie zelo všeč.

me pa zanima… če katera ve kje se kupi deodorantska krema? (se namažeš enkrat na teden in ti drži za cel teden…. no seveda se moraš redno umivat!)

Jaz uporabljam kristal ampak v roll-on obliki. Je skoraj brez vonja, ne preprečuje potenja, ampak preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav. Deluje pa res 24 ur! Kupila sem ga v Müllerju, stal je cca 900 sit, imam pa ga za več mesecev. Res sem zelo zadovoljna. Aja, na etiketi piše z velikimi črkami, da ne vsebuje tistega aluminijevega klorida (ali kaj je že)…

Uporabljaš samo tega?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close