Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dep. krema STREP-prosim!

dep. krema STREP-prosim!

Prosim,če mi lahko svetujete. Jaz sem včeraj kupila dep. kremo strep in piše,da jo moraš na enem delu kože poskusiti. In sem jo,pustila gor 6min (nekj takega piše) pa se ni NIČ odstranilo! KAKO TO? Kaj sem naredila narobe? Kako na debelo jo je treba nanašat? Jo lahko tudi s prstki?

Hvala!

lp vsem!

Ce imas bolj redke in tanke dlake mora delovati, ce pa so dlake trde in crne pa ne vem ce ti jih lahko depilacijska krema odstrani. Sicer pa je potrebno mesto na katerem si se depilirala dobro zdrgniti – na primer z brisaco, da se odstranijo zmehcane (razkrojene) dlacice.

Upam, da sem ti pomagala

LP

Pomembno je, da kremo naneses na debelo. mora biti kar fajn belo od kreme, pol pa ucinkuje. Pa ce jaz kaj vem, je tistih 5 minut misljenih samo za test, ce si alergicna na izdelek. Drugace pa kot vem se mora pustiti delovanje 10 minut. Saj pise v navodilih. Dlacice pa lepo odstrani. Seveda jih odstranjujes s palcko, ki je prilozena in moras kar veckrat po istem mestu fajn pritisniti s palcko, da gre vse stran.

lp, Jessy

Hvala obema… samo to še, lahko kremo nanesem s prstki, se mi zdi lažji nanos kot s lopatico?

lp

Kaj pa vem…nisem nikoli poskusila s prsti. Glede na to, da se kremo nanasa v vecji kolicini mislim, da je vseeno lazje nanesti z lopatko. Po moje lahko tudi s prsti.

lp, Jessy

Ta krema je najbolj obupna depilacijska krema, kar sem jih poskusila do sedaj!
Zamenjaj kremo!
Meni ni nic odstranila. So pa zato trakci z voskom od Strepa super.

Lp!

Ampak tisto pa ni posebaj za občutljivo kožo, NE?

lp

Najbrz ne.
Resno pa priporocam drugo kremo.

Lp!

Ne vem zakaj kupujete najdražje depilacijske kreme, ko pa tudi z Niveo ali Amai dosežeš enak učinek.

lp

Živjo,
sicer ti ne bom odgovorila, ker se jih je že dovolj javilo…..
Povsod iščem to strep kozmetiko, ker majo baje tut en gel ali kremo za po depilaciji in sicer naj bi upočasnilo rast dlak. Torej, v katerih trgovinah jo tržijo?

Čao

New Report

Close