Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek depilacija bikini

depilacija bikini

sigurno je katera že bila na bikini depilaciji. zbiram pogum, pa me zanima koliko boli.

sicer se brijem z depilatorjem po nogah in pod pazduho, samo tale bikini predel mi pa nikakor ni šel.

Oj,

Sama hodim na brazilsko depilacijo že nekaj časa. Lagala bi, če bi rekla da ne boli, ampak ni tako hudo. Odvisno od kože in človeka samega, kakšpen bolečinski prag ima.
Ti se kar odloči poskusiti, še vedno se lahko potem v rneš k britju.

Držim figce, lep dan

Jaz sem se do sedaj sama doma z Veet-om depilirala, ampak to ni to. Ni v živo in se tudi ne upam povsem do spolovila. A ima katera kako pol človeško metodo? Razen seveda depilacije v salonih? Morda z tem novim ženskim brivnikom?

Jst se iz britvico pa peno (vse od DM-ja – Balea za občutljivo kožo) pa je vse OK! Sicer si morem briti na 4-5 dni, ampak vsaj ne boli :)))))

Lp

na koliko časa pa greš?

pa to te samo okrog ne, se pravi tisto kar gleda ven iz kopalk. frizurca pa oblike pa ostanejo v lastni režiji.

Jaz hodim poleti vedno na voskanje, tudi bikini predela, pa je tako tako. V tistem trenutku, ko potegne, je malce za zobe stisnit, pol je pa super. Pa še razredčijo ter stanjšajo se dlačice čez nekaj časa.

Pri brazilski pa mislim da nese vse razen ozke črtice na hribčku. Meni “obdela” vse okoli tangic, frizurco pa pol naredim sama z britvico.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

A se kateri na nogah vraščajo dlake? Meni se bo od tega sfuzlalo. Imam jih vse polno, tako da imam vse ranjene noge, res grozno. Nekoč je ena pisala, da si noge vsak dan po tuširanju zmasira z neko rokavico – je pisalo sisley? Kje se jo dobi in ali res kaj pomaga? Kaj storite ostale, da nimate vraščenih dlak?

Ta rokavica se imenuje SISALOVA rokavica. Jaz sem jo kupila v Mercatorju na oddelku za kozmetiko. Ponavadi je zraven ostalih predmetov iz sisala.

S to rokavico si nežno zdrsam kožo 1-2x tedensko. Učinek je tak, kot če bi si delala peeling.

Najlepša hvala.

New Report

Close