Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Depilacija na bikini :)

Depilacija na bikini :)

Kako si odstranjujete dlake na bikini predelu, da ne dobite rdečih izpuščajev- mozoljev??? Pri meni je edino uspešno z voskom. Samo nimam časa da bi vedno hodila k kozmetiičarki, sama za to pa tudi ne bi bila spretna hehe. Britje odpade, ker sem drugi dan vsa rdeče. Prosim pomagajte

Zdravo!
Jaz sem imela isti problem, zdaj pa sem ugotovila rešitev! Torej…. probaj si brit na stran al pa dol in NE V NASPROTNO SMER RASTI DLAK. Pol pa si lepo namaži s kremo po depilaciji in bo. Jaz tud nisem nič več rdeča tam doli;)
Luck,
tammi

Zdravo!
Jaz sem imela isti problem, zdaj pa sem ugotovila rešitev! Torej…. probaj si brit na stran al pa dol in NE V NASPROTNO SMER RASTI DLAK. Pol pa si lepo namaži s kremo po depilaciji in bo. Jaz tud nisem nič več rdeča tam doli;)
Luck,
tammi

Ma, jaz sem si poskusila pobriti na dol, vendar nisem nič pobrila, ker so dlake zaraščene v kožo. Najboljše mi pobrije, če brijem gor, vendar prav zaradi tega je koža vsa rdeča in še krvavi zaradi izpuščajev. Depilacijska krema mi pa naredi preveč rdečo kožo.

Obstaja še kakšna možnost?

ja depilacija z smolo ali depilatorji, se pravi dlake stran s korenino…

ooo, to je tud ze blo miljonkrat 🙂 pobrij dlake v smeri rasti, ko si konec, nanesi gor otroski puder. pri meni deluje – nic ne srbi in ni rdecih pikic.

New Report

Close