Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Depilacija po stegnih

Depilacija po stegnih

Kako si depilirate zgornji del nog? Spodaj pod koleni mi ni problema, že izvedem akrobacije, da si lahko z lističi odstranim dlake, pa bikini predel tudi ni kaj preveč problematičen. Ampak po zadnji strani stegen pa ne vem, kako naj si jih odstranim (pač nisem srečnica z drobnimi svetlimi dlačicami :o) ). Zaradi enega obiska bazena namreč ne nameravam hoditi h kozmetičarki. Imate ve kako idejo? Ali pa to vse lepo enostavno opravite kar z britvico ali pa dep. kremo?

depilacijski brivnik phillips satin ice–tud majhnih dlakc se znebiš

Kar z navadnim ženskim brivnikom in peno.

lp
Erina

obe zgoraj opisani metodi delata.
Nia

najboljsa izbira je kakovosten depilator.

Jaz sem bila za depilacijo na stegnih dvakrat pri kozmetičarki, mi jih je dol potegnila z voskom in od tedaj imam mir.

LP

Depilirate se tudi po stegnih??????Prvič slišim…

Uporabljam Philipsov satin ice depilator in z njim se depiliram lahko povsod.Zadnji del noge,pac dvignes nogo,kot da bi jo hotela dati za vrat, mal potelovadis in je.Ali pa si pomagaj tako, da dvignes tisto nogo, ki jo zelis depilirati recimo na mizo-umivalnik, druga pa stoji na tleh in tako depiliras s spodnje strani z lahkoto. Mal se je treba znajdt,pa mal telovadbe, pa gre.

am mene pa depiliranje ful boli sam bi pa zlo rada zacela s tem saj sem britja ze navelicana- na vsake 2 dni! bila sem enkrat pri kozmeticarki sam je blo mal drago (stegna-3500 sit). no sej mogoce glih ni tok sam da bi pa 2x mesecno hodila k njej pa je! ce se probam sama me pa ful bolj boli kot pri kozmeticarki. ali poznate kaksno poceni kozmeticarko? ali pa kaksn drug nacin da se znebim dlak?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close