Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style depilacija rok

depilacija rok

živjo! po rokah sem kar precej poraščena in ker se bliža poletje in z njim kratke majice, ki me jih je kar groza me zanima če ima kdo izkušnje z depilacijo rok. ali se splača? ali dlake potemnijo, postanejo trše in daljše in jih je vedno več, ali je učinek dober? koliko stane depilacija pri kozmetičarki? ali poznate kakšno dobro, ki bi to kvalitetno opravila? upam, da nisem bila predolgo, bom pa vesela vsakega odgovora! lep dan še naprej!

Jaz si jih ponavadi pobrijem – s peno in britvico, ali pa se postopka lotim z epilatorjem. Učinkoviti so vsi postopki, ki jih uporabljaš na nogah. Je pa tako, kot z depilacijo nasploh – dlake postanejo trše in redkejše. Kar se tiče kozmetičarke – trajno odstranjevanje po moje ne pride v poštev, ker je preveč dlak, za voskanje pa je škoda dnarja za tolk bolečin-

Pozdravljene,

tudi sama imam ta problem, saj sem že pisala.
Britje se mi ne zdi prav nič učinkovito. Poleti si ji pristrižem in pobelim. Ampak seveda to ni niti najboljša rešitev. Poskusila sem že s strojčkom ampak zelo boli in polno mezoljčkov mi nastane. Bi raje poskusula z voskanjem…ampak pri kozmetičarki. Ko sem si nazadnje sama voskala niso bili ravni dobri rezultati. Po treh dneh sem že pikala. Saj je logično, ker si si jih verjetno le potrgala.

Živjo,

najboljša rešitev je sigurno voskanje pri kozmetičarki !!! Po voskanju so roke gladke kar precej časa, ne pikaš, dlake ne potemnijo, sčasoma postajajo redkejše. Bolečina je pa čist znosna (sem bila prijetno presenečena) ker sploh ni zelo bolel. Cene so okoli 2000-2500 SIT. Bila pri Fanči- zelo zadovolna.

LP

Pozdravljena,

a ti nisi nič pikala? Kaj si drugače močno poraščena?

Lep pozdravček!

Živjo Maja,

ne jaz po voskanju pri kozmetičarki nisem nč pikala. Roke so ble res dolgo časa gladke kot “dojenčkova ritka”. Tko, da sem bla full zadovolna. Zdej se spet obpravljam na vosek.
Poraščena sem kar dost, imam pa to srečo, da so dlake zelo svetle in tanke so pa precej dolge na rokah ;(.

Svetujem ti da greš na vosek ampak samo k kozmetičarki, (ki obvlada in dela po novejši tehniki) ker po moje se sam s trakovi zelo težko (pravilna tehnika, poteg, kakovost voska …).

LP

New Report

Close