Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style depilacija – roke

depilacija – roke

Živjo,

zanimajo me vaše izkušnje z depiliranjem rok z voskom! Ker imam precej dlak na rokah in bi se jih rada znebila se mi zdi vosek še najprimernejši. Ker vsaj nekaj časa traja. Zanima me kolk časa si po voskanju rok rdeč? Je podobno kot pri nogah ali so roke bolj občutljive?
Kje v Lj.( kozmetični salon) imate najboljše izkušnje z depiliranjem (cena&storitev) ?

LP in hvala za odgovore.

Voskanje rok? Boli! Pa ce nisi navajena uporabljat voska se ti lahko zgodi da bos polna modric.
Mene bolj zanima kako je z epilacijo rok?

Meni epilacija ne paše – obstaja nevarnost vraščanja dlak (preberite na 24ur.com v Popovih zdravnikih), voskanje pa booolliii. Ostajam ali pri klasičnem britju ali pri weet peni. Pa voskanje tako dolgo tudi ne drži, kot pravijo.

Jaz si roke z voskom depiliram že nekaj let in še nikoli nisem imela modric.
Le te so posledica neznanja kozmetičarke.
Jaz hodim v en salon v Trnovo in cena je okrog 2.500 sit.

Jenny P. kako pogosto pa hodiš na voskanje oziroma kolk časa ti približno zdrži ?

Jaz sem si noge že voskala pri kozmetičarki in nisem mela modric sam rdeče so ble kak dan. Če bi bilo z rokami podobno bi blo kr za zdržat , če odmisliš bolečino ;))).

LP in hvala

Jenny P. kako pogosto pa hodiš na voskanje oziroma kolk časa ti približno zdrži ?

Jaz sem si noge že voskala pri kozmetičarki in nisem mela modric sam rdeče so ble kak dan. Če bi bilo z rokami podobno bi blo kr za zdržat , če odmisliš bolečino ;))).

LP in hvala

Odvisno. Pbl na ene 3 tedne.
Rdečica pa zgine že po manj kot urici.

Dajte no, punce, ne bodite take mazohistke! 🙂 (a si mislite, da bi kateri moški to počel zaradi nas??) – no, saj se ne grem nek feminizem, na nogah še ne rečem, se pač odstranijo dlake, a roke so še bolj občutljive, pa tudi baje obstaja nevarnost krčnih žil kasneje (tako na rokah kot tudi na nogah!), saj puliš dlake tam, kjer so krvne žilice, sprva majhne, a s takim trajnim “mesarjenjem” kasneje izstopijo in postanejo zelo vidne. Tisto pa mislim, da ni ozdravljivo in takrat se bomo tolkle po glavi, zakaj smo to počele, ko bomo res vse plave…
Če dlake le niso premočne in dolge, poskusite raje z beljenjem oz svetljenjem, poskusite vsaj enkrat, pa boste videle, ali boste zadovoljne z rezulatom ali ne – jaz sem zelo, pa imam tudi kar močne dlake, ki se potem skoraj ne vidijo več oziroma sploh niso moteče, so zelo mehke in svetle. Npr. priporočam belilno kremo Andina (imajo jo npr. v trgovinah DM), in je mir vsaj kake dva, tri tedne!

malo nazaj na tem forumu sem napisala veliko o depilaciji, preberite si!

Roke ti svetujem, da si beliš. Če si boš brila ali pa kaj podobnega, boš dobila samo temnejše in več dlak. Sama uporabljam Andino in je vse kul.

A lahko pustiš točen naslov in telefon?

Hvala

Točnega naslova ne vem je pa ta salon blizu mosta, če greš ob Ljubljanici od Križank proti Trnovem. Sej ti bodo točno razložili, ko boš poklicala.
Telefon pa je 2523-108.

Pozdravljene,

hvala za vaša mnenja. Odločila sem se, da grem vseen probat na vosek. In bilo je mnogo bolje kot sem pričakovala. Bolel sploh ni preveč čist komot za zdržat. Roke niso ble preveč rdeče, rdečica je po kakšni urci zginla in to je to. Zdej mam pa čist gladke , gladke roke. Kot kakšen otročiček. In verjetno bo precej časa preteklo, da se bodo vrnile v prvotno stanje (dolge in tanke).

LP,
Katarinca

New Report

Close