Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Depilacija tamale po porodu prve mesece

Depilacija tamale po porodu prve mesece

Jaol bože, kaka higiena neki. Včasih me kar presune, kako ste ene babe tu gor neumne.

še izjava dr.Pušenjaka:

zdravnikom je malo mar ali je ženska “opremljena” po zadnji modi ali pa ne. Dlake na spolovilu pa imajo, če drugega ne tudi v stiku z obleko najmanj to vlogo, da ne dovolijo neposrednega stika med tekstilom in kožo, kar pri vseh možnih alergenih in drugih “neznanih” snoveh v tekstilu verjetno ni povsem nepomembno. Omogočajo tudi, da se izločki kože lahko razporedijo po koži in jo ščitijo ter se ne odstranijo prehitro s perilom ipd. Tudi pojem “urejenost” je zelo relativen. Za mene osebno je urejenost zgolj sinonim za čistost, to pa nima z dlakavostjo ali obritostjo kože prav nič opraviti. Tako kot je lahko nekdo zelo dlakav čist, je lahko tudi nekdo povsem obrit umazan in zanemarjen.

Res, nehajte same sebi možgane prat in pesek v oči metat, da se brijete zaradi ‘higiene’, ker se vsak normalno inteligenten človek lahko samo reži.

glede na to, da ne znaš prebrat niti treh vrstic, dvomim, da skapiraš celo raziskavo.[/quote]

Če bi se ti kdaj depilirala, ne bi pisala oslarij. Zato ti itak ne verjamem še manj pa se mislim poglabljat v tvoje namišljene nelogične idiotizme, katerim bi se še otroci smejali.[/quote]

in po tvoji neverjetni logiki depiliranim feromoni izginejo, ko se izločijo. spodnje perilo ima neverjetno funkcijo, da jih uniči in nevtralizira, ali kako?
da o tem, kako vidiš v mojo kopalnico sploh ne bi…

Jaol bože, kaka higiena neki. Včasih me kar presune, kako ste ene babe tu gor neumne.[/quote]

hvala za kompliment 🙂

(ampak zdaj, ko me je “pomlad” tako nasmejala, mi gladko dol visi, kaj ti mislis o mojih umskih sposobnostih…)

Pa saj ni res??!! Kaj vas le tako zelo zanima,katera ima pobrito in katera ne…včasih pomislim, da je tule nekaj prikritih lezbijk, ki si slikajo vse takšne prizore iz postov….Ne razumem, kateri ženski so tuje muce lahko tako zelo zanimive?

Nisem se, se ne in se ne bom brila. Za mene je pobrito spolovilo infantilno in kot tako me odbija na kilometre, pa spol ne igra vloge. Še bolj me odbijajo vnetne pike, pa vraščene dlake – pfuj!!! Pobrit moški?! Bljak!!!!! Poraščenost je znak spolne zrelosti pa pika. Si dlake postrižem, da ne visijo iz kopalk ali perila, postrižem jih tudi pod pazduho, ker britja ali depilacije ne prenesem, nog si mi pa k sreči ni treba brit, ker mam na obeh skupaj morebiti enih 15 švohcenih kocin.

Jaz te obsednosti ne razumem. Goli so mladiči in otroci, odrasli (živali in ljudje!) smo ap kosmati. Kot ej ugotvoil že Pušenjak, kosmato še zdaleč ni zanemarjeno in pobrito je hudo daleč od čistega in “urejenega” – je pač zgolj samo pobrito. Če eno in drugo ni umito, je oboje gravž!

Če bi se ti kdaj depilirala, ne bi pisala oslarij. Zato ti itak ne verjamem še manj pa se mislim poglabljat v tvoje namišljene nelogične idiotizme, katerim bi se še otroci smejali.[/quote]

in po tvoji neverjetni logiki depiliranim feromoni izginejo, ko se izločijo. spodnje perilo ima neverjetno funkcijo, da jih uniči in nevtralizira, ali kako?
da o tem, kako vidiš v mojo kopalnico sploh ne bi…[/quote]

Tega ne trdim. Najbolje, da vse ki zagovarjate gozdove med nogami poskusite v praksi, kako je, če se po mali potrebi ne obrišete in se urin razkroji na dlakah. Drugič pa poskusite, ko boste depilirane in se enako ne obrišete, kako je ko se urin razkroji na perilu. Malo bizaren primer sicer, ampak drugače očitno ne boste razumele, kako se spremeni intenzivnost vonjev!

Kdaj bomo babnice rekle bobu bob in si priznale, da je največje, najhuše, najbolj zločesto žarišče nehigine tisti fuj oh in sploh ogabni šop dlak, ki ga imamo na glavi? Dlake okrog tamale so vsaj pokrite z oblekami, tam po glavi pa je dostop do ostudnih kocin povsem odprt!

Predlagam, da Slovenke, na prvem mestu pa monovke, prevzamemo sladko odgovornost pionirske gonilne sile razvoja in uvedemo modo depilacije dlak in kocin na glavi! Po domače, balin kugle so naš cilj! Svet nam bo hvaležen!

To sem jaz:
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:K-CE0LElaVx2SM:http://kathleenkenyon.info/wp-content/uploads/2009/02/img_1235.jpg&t=1%5B/img%5D%5B/quote%5D

FUUUUUUUL DOBRA SI!

Yonix

Evo, točno to sem tudi jaz pomislila, samo kakemu perverznjaku je lahko všeč tisto mednožno ščavje-goščavje. Mogoče pa Pušenjak tukaj podtalno razširja svoje hipijevske ideje, čisto njemu podobno!

Ful dobro napisano! Sem istega mnenja!!!

Kakšnemu perverznjaku pa je všeč čisto v nulo zdepilirana pi***, ki izgleda kot pri mali deklici???

Sem se takoj spomnila, kakšnemu.

ti vaši deci so prikriti pedofili. ne upajo si uresničit svojih pedofilskih nagnjen, zato pa od vas zahtevajo, da ste pobrite, da lahko zraven fantazirajo, da fukajo mlado deklico.
higiena nima nobene veze s tem, kako ste lahko tko glupe, britje češplje je smao iz enega razloga: da bo vaš dec užival

vprasanje za vas,za tiste ki boste lih kar diplomirale iz britja cesplje..kaj bi storile,ce bi se znasle na samotnem otoku in brez ziletke?
a) populila bi si dlako po dlako z golimi rokami
b) pustila bi kot je,saj sem sama na otoku in se s cespljo nebi obremenjevala

depilirala se je že kleopatra…torej rimljani, egipt…le zakaj hudiča ane…in tista ki piše, da dlake nimajo veze z higieno…ne trofaj…ob menstruaciji je zelo lepo, ko se kri cedi po dlakah…veliko prej zasmrdi, ker ne moreš dobro obrisat, kot če je splovoilo urejeno, pa kdo tu piše o celem britju…urejen si lahko na več načinov…

nosečnost, staro, mlado, tu ne igra vloge, tu se gre za urejenost!!!

enako dlake pod pazduho…znoj se lepi na njih…

se podpišem. valda kok so sitni s tem britjem.če želi ženska si pičko obrit naj si jo če ne želi pač ne…jaooooo…..to je stvar vsake posameznice ali bo imela obrito ali ne!ko je ženksa urejena se pa valda bolje počuti…

Yonix

niti slučajno to ni njihova funkcija, ampak imajo funkcijo zaščite.
sicer pa meni ne rabiš govorit kosmatinka, ker se brijem, samo ne delam si utvar, da gre za higienične razloge.
drugače pa, če se ne boš umivala, boš ravno tako smrdela, z dlakami, ali pa brez.[/quote]

Ojoj, a res bom smrdela če se ne bom umivala, tega res nisem vedela:) Svašta!

Dvomim sicer, da boš skapirala a vseeno ti predlagam, da si prebereš kakšno znanstveno študijo na to temo, malo o hormonih, ki se sproščajo skozi izločke in kožo, pa boš videla, kako zelo drži moja trditev. Dlake ustvarjajo dodatno površino, grejejo, zadržujejo vlago, s tem pa zagotavljajo hitrejši razvoj bakterij in vonja.
In ne mi nakladat o higieni! Ti s svojimi dlakami zasmrdiš eno uro po umivanju, medtem ko jaz po kakšnih 8. In tu je vsa filozofija.[/quote]
Nehi ji težit, ker ne znaš brat. Napisala je, da SE brije. Sem ti odebelila bistvene besede. A si doma tud tolk zatežena in vedno najpametnejša????

se podpišem. valda kok so sitni s tem britjem.če želi ženska si pičko obrit naj si jo če ne želi pač ne…jaooooo…..to je stvar vsake posameznice ali bo imela obrito ali ne!ko je ženksa urejena se pa valda bolje počuti…[/quote]

Ja ampak depiliranje tamale je moda zadnjih deset let. Torej so bile ženske pred tem neurejene in se zaradi tega slabo počutile??? Čudno razmišljanje.

New Report

Close