Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek depilacija za moške

depilacija za moške

:)))))))

Gledava TV in je med reklamami že n-tič reklama za Veet, kako ima una fullll gladke noge pa to.
No, moj se zmisli, zakaj pa za moške ne najdejo kake take prima kreme, da se jim ne bi bilo treba 4 tedne brit.

Hmmmm …. a to mogoče že obstaja?

laserska odstranitev dlak 🙂

Obstaja:). Samo ne vem za kaj sprašuješ? Ker za noge, tudi zanj, obstaja. Za brado žal ne.

Depilacijska krema za nekaj časa odstrani dlake. To je njen namen. In nič ne sprašuje, ali so dlake moške ali ženske.

Ja ampak on se ne bi bril po obrazu 🙂

Mislim pa, da so te kreme nekolk preveč agresivne za obraz.

v salonu Vaš link na viču zravn blubara, sta dve kozmetičarki, ki zares z obcutkom podepilirata tudi nas moške. pol si zrihtan za neki tednov, ajz sem se depilirov z kremo, pa to ni tko o.k, ker ful nadrazi kožo, pa smrdi po amonijaku. depilacija je zakon.
Prvič da sm zbral pogum sem šel na depilacijo zadnjice, potem na brazilsko , dej hodim tja in je super, ko se ti ni treba brit 3-4 tedne. Bejbe so navdušene ko sm podepilian. Za obraz pa ne vem če bi si upal, brada ko je tko ščetinasta, bom drugič vprašal.

ironman

pa daj še logično pomisli: kako močna bi morala bit ta krema ( že skorajkot lepilo) da bi te trde moške dlake brade in brkov nase navezala. Saj bi revežu prej pol obraza s kožo vred odtrgalo, kot pa te močne ščetine, no. Seveda, v primeru, da moški nima puhka po obrazu 🙂

New Report

Close