depilacija
Čao!
Zanima me, če katera ve kako je z lasersko (trajno?) odstranitvijo dlak.
Namreč meni ne pomaga niti klasična depilacija z voskom, niti depilacijske kreme, pa tudi ta nova Veet v spreju ne. Po vsem tem mi dlake sicer uspe odstraniti, vendar le za cca. dva tedna, potem pa ponovi vajo.Najboljše do sedaj se mi zdi le depilacija z aparatom, vendar tudi pri tem nisem brez dlak (po nogah do kolenov ) cel mesec ali celo več, kakor obljubljajo razne reklame.Ravno zato me zanima, če je katera že probala lasersko depilacijo in kako to izgleda oz. če je res učinek kot mora biti.Drugje nimam težav z dlakami, le na nogah do kolen.
Hvala za odgovor.
Si očitno ena izmed tistih srečnic (sva že dve..:)), ki ima težave z dlakami na nogah samo do kolen. Enkrat sem se pogovarjala s svojo kozmetičarko o laserskem odstranjevanju dlak in je rekla, da je ta postopek zelo drag, poleg tega pa učinkovit največ do pol leta, tako da….ne vem no…jaz uporabljam silkepil (philips) in je čisto uredu…..
pozdravljena!
pred nekaj meseci sem brala zelo obsežen članek v reviji ( na žalost se ne spomnim naslova revije, saj sem bila v čakalnici pri zobozdravniku) o laserskem odstranjevanju dlačic. tudi meni ni všeč, da se moram zelo pogosto briti, zato me je članek zelo pritegnil, saj sem bila za to lasersko odstranjevanje dlačic zelo zainteresirana….toda, ko sem članek prebrala, videla postopek na slikah….NE HVALA!
primer: ti si povedala, da te motijo dlake na nogah. če bi si ti želela odstraniti te dlačice čisto vse bi morala na to odstranjevanje iti kar večkrat, ki je boleče vmes pa bi morala čakati nekaj mesecev, da lahko greš ponovno. po nekajkratnih terapijah se z zdravnikom spet odločita kolikokrat moraš še priti, da ti jih dokončno odstranijo.
stranski učinki: ne smeš se izpostavljati soncu ali iti v solarij, po posegu in še nekaj dni zatem imaš vneto kožo z majhnimi mozoljčki, srbenje, je zelo drago,lahko se vleče kar nekaj let, da se dlačic dokončno znebiš, saj majhne ponovno zrastejo…
toda še preden se odločiš za ta poseg se raje sama pozanimaj pri kozmetičarki, ki ta poseg opravlja in naj ti ne našteje samo dobre strani tega posega (saj jim gre samo za zaslužek) ampak tudi slabe. vprašaj tudi koga, ki je ta poseg prestal.
lep pozdrav