Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Depilacijska krema-pomoč

Depilacijska krema-pomoč

Pozdravljeni!

Smešno a hkrati žalostno je, da na internetu ni mogoče zaslediti nobenega mnenja/ocene.
mene zanima naslednje, a je kdo mogoče že uporabljal depilacijsko kremo od Lidere(je namreč prašek, katerega si doma sam zmešaš koliko potrebuješ)?
namreč moj problem je, da bi to kremu uporabila na intimnem predelu, ker je bolj blaga in jo tudi priporočajo(ker se pa brila ne bi rada) in po ritnem predelu.
ker sem namreč brala da lahko se z depilacijsko kreom depilira, vendar me je strah da ne bo povsem odstranilo dlak, ker imam izkušnje z Baleino depilacijsko kremo(uporabila sem jo na predelu rok in nog, vendar vseh dlak ni odstranila oz. ni odstranila tik ob koži in so bile dlake še zelo vidne.

Torej zanima me, ali da Lidera res pomaga in dlake odstrani kot treba in da ne bo take zmešnjave kot po Baleini depilacijski kremi?

Upam da sem dovolj razumno napisala 🙂

Pozdravljena,

osebno nisem pristaš depilacijskih krem, predvsem zaradi vse kemije, ki jo vsebujejo. Veliko bolj svetujem brazilsko depilacijo, ki se depilira po vseh intimnih delih.

Martina Razinger

[b]Martina Razinger[/b] Umetnica ličenja, osebna trenerka pilatesa in senzualnega plesa ob drogu.

Ko pa depilacija tako boli 🙁 po stegnih sem že preizkusila epilator in nisem uspela priti do polovice enega stegna ker me je tako bolelo, kaj pa potem še depilacija po intimnem predelu.

Vem da je vse to kemija, ampak dan danes sploh gre že kaj brez nje? Zato me zanima če kaj velja, ali je le reklama za tiste katere nimajo velikega problema z “poraščenostjo”?

Priporočam depilacijo v kozmetičnem salonu, se splača malo potrpeti, sploh če imaš temne in goste dlake. Jaz že več let hodim in so se mi zelo zredčile. Razmišljam, da bi sčasoma šla na laser bikini predela. Letos sem prvič sprobala laser na nogah in rezultati so neverjetni. Kar pogumno nad dlake 🙂

Temne in goste, pogled je vse grozen, tam kjer je bila ena dlaka, jih zdaj raste kar 3 in me je res groza. Sem po naravi zelo temnolasa in tako so tudi dlake zelo temne in očitne.
Saj bi se tudi na “intimnem” predelu preizkusila z britvico, ampak žal je to, da imam dlake po in v zadnjici, tam pa ne upam kaj dosti čarat, ker se z britvico ni za hecat.

Pozdravljeni.. sama imam doma ta depilacijski prasek.. sicer sem ga uporabljala samo na nogah .. pa mi ni odstranlo vseh dlak.. ampak seveda pise v navodilih, ce si prej uporablal britvice da bo malo trajalo, da bo odstranilo vse dlake.. mogoce pa nisem pravilno razmerje zmesala.. glede na to kako pise v navodilih, ti za eno “britje” gre skoraj cel prasek.. zato sm js manjse kolicino mesala ampak je vseno odstranla dlake 🙂 sam se potem nisem nekak matrala tako da bi sedaj doma lezi ta prasek, js pa iscem druge resitve 🙂

New Report

Close