Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Depilacijske kreme

Depilacijske kreme

Zanimajo me vaše izkušnje z depilacijskimi preparati in kako ste z njimi bili oz. ste zadovolni.
Vse od Nadsa, pa to tiste te druge na top shopi pa ne vem kako se ji reče, pa do Afroditinega voska.

Depilacijska krema je čisto nekaj drugega kot vosek ali Neds.
Jaz sem nekaj časa uporabljala kremo Veet. Je bil uredu, samo procedura je dolga, zato se mi ne da več. Se moraš stuširati, namazati, počakati 10 do 15 minut, s priloženo lopatico postrgati in še enkrat stuširati. Zato se raje brijem z električnim ženskim brivnikom. Voskov nisem uporabljala še nikoli. Seveda so bolj učinkoviti, ker imaš dalj časa mir. Ampak tudi bolj boleči.

Jaz sem najbolj zadovoljna z Vitaskinovo kremo: lepo diši, je učinkovita, pobere pa samo 10 min, pa še med cenejšimi je. Drugače pa sem poskusila še:

Veetove depilacijske trakove – groza!!
Depilzero kremo – ogabno smrdi
Veetovo kremo – še kr OK,

Tako da ostajam kr pri Vitaskinu – pa še naše proizvajalce podpiram:))

Moje izkušnje:
Z vsemi depilacijskimi kremami do sedaj sem bila zadovoljna, razen z Veet. 2x dražja kot ostale kreme, kvaliteta pa čisto povprečna oz. pri Duo bikini podpovprečna.
Enkrat sem kupila trakove Straps (ali nekaj podobnega) – katastrofa. Vseeno, če bi si kar selotejp nalimala.
Z voskom imam kar dobre izkušnje.
Ostajam pristaš britja – hitro, poceni, temeljito, edino “rok trajanja” je slabši kot pri drugih tehnikah. 🙂

New Report

Close