Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek depilator-da ali ne in kateri?

depilator-da ali ne in kateri?

se bojim da bo bolelo:)a se splača kupit?zanimajo me vaše izkušnje

hvala in lp

Bolelo bo.Noben depilator ali epilator,je čisto vseeno.
čeprav nas vs ereklame zavajajo da ne boli ,ker ima to in ono,pa vseeno boli

Mene ne boli. Mi je kvečjemu neprijetno.

Najbolj mi gre na živce preglasen zvok. težko slišim radio.

Uporabljam samo za noge – po kolenom – boli prvič, potem pa vsakič manj. Se pa potem dlake rade vraščajo.

Mene tudi ne boli, ker sem pogruntala sistem – dlake morajo biti dolge največ pol centimetra; če so predolge, boli. Zame najbolj občutljivo mesto so prsti na nogah in nart ( ja, tam imam tudi dlake 🙂 ) Pa nikoli po tuširanju, ker so pore bolj odprte in koža zelo občutljiva – najbolje proti večeru.

Jaz se zdepiliram tudi pod pazduho, brčice, bikini, včasih malce bolj na “brazilsko”, celotne noge, pa kakšno kocino na bradi, pa na prsnih bradavicah posamezne “tačrne” tudi – brez problema. Je pa to cel projekt, ponavadi se spravim to delat takrat, ko ni doma otrok, ne moža, da imam mir 🙂 Mi drži potem 3 tedne.z leti uporabe mi na določenih predelih dlake ne rastejo več.

Sedaj imam depilator znamke Braun, navadnega – sem zadovoljna, samo glasen je ko stara kosilnica – prej sem imela skoraj 10 let Philips Satinelle, pa se je v eni uri toliko pregrel in začel še bolj ropotat – sicer je pa zdržal dolgo.

Jaz sem imela OBUPNO kožo, mozolj pri mozolju. Res. Kljub vsem ukrepom (smer in nega). Potem sem nazaj prešaltala na staro dobro britvico in je stvar čisto druga. Kljub temu dlake niso močnejše.
Tako da, če se ti pojavi vse to, britvica je zakon.

A pol se ti po epilatorju dlačice vraščajo? Men se to dogaja po britvici, torej se mi bo potem tud. Pa sem se že mislila odločiti za investicijo in bolečine.

Vraščanje dlačic pomeni, da dobiš mozoljčke, če prav razumem?

uporabljam ga že 20 let in JA, kupi dober epilator-depilator, jaz imam philipsovega. Dlake najprej pobrij in ko bodo velike kake 2mm lepo na delo..toda pazi, dlake si epiliraš v nasprotni smeri kot rastejo, zato dobro opazuj kako ti dlake rastejo, in potem ne bo nič vraščenja, ženske se sploh ne znajo epilirat-depilirat in nato vse tukaj čivkajo razbe bedastoče!

Ob tuširanju uporabljaj sisalovo rokavico, kožo malo podrgni s tem odluščuč odmrle celice in daš zopet dlakam rosto pot in če bi se že kaka dlaka rada vrstla, se ne bo, ker si ji dala prostor za rast. Bolečin po kakem pol leta sploh ni več, z leti pa je tudi čedalje manj dlak, če se res samo še epiliraš kar pomeni da gredo dlake z korenino vred ven. Le pogumno, vaja dela mojstra!

Sam po moje nastanejo dve vrsti mozočlkov ali izpuščajev al karkoli to že je…eni od vraščanja eni pa od občutljive kože. Imam prav, prosim?

Če je tako, se po pilingu in epiliranju dlake ne bodo vraščale, oni drugi mozoljčki pa še bodo?

Epilady, že skoraj 20 let, ampak samo za po nogah. Malce cuka, če kdaj (pozimi) pustim, da zrastejo malo daljše dlake.

Pozimi se ne smete depilirat, raje si pustite dolge, da vas ne bo zeblo v noge. 🙂

Boli, ja. Ampak je vredno, saj imaš potem par tednov mir. Mogoče malo manj boli, če se dobro prej dobro zdrgnem z brisačo.
Epiliram se z Braunom. Tudi bikini. Tu pa tam je res kakšna vraščena dlačica – bo res treba s sisalom več krat podrgniti.

Ines

New Report

Close