Najdi forum

DEPILATOR

Pred mescom dni sem si kupila Braunov depilator Silk epil- super sofort. Mislim HALOOOOOOOOOO?! 8.000 je šlo v nič! Malo ˝potrga¨, koža pa na dotik sploh ni gladka! Kriza. Popolnoma sem razočarana. Ali ima kera dober depilator? Koliko pa stane?

Daša, tisti depilator je zanič. Ga poznam namreč. Braun je v teh pogledih total zanič firma, res. Jaz sem sicer dala zanj mislim, da okoli 4.000 sit, ker je bil v akciji, pa dobro. Saj drugače je pa zelo nežen in ne boli nič. Jaz prisegam na Philipsov Satinelle. Ga imam že ful dolgo – kao naj bi bil že malce obrabljen, ampak dela pa 100000000x boljše kot pa Braunov. Cena: do 8.000. Poceni, ampak je odličen.

Pri Braunovem je pa edino pozitivno to, da ima nastavek za pod pazduho in bikini predel. Satinelle tega nima. Pa saj ni panike…

jaz sem dala za Philipsov Satinelle sensitive pred ene 3 leti 15000 SIT, sam mi zadnje čase ni več tolk v redu.

Tudi jaz razmišljam o depilatorjih, ne vem ali naj si kupim katerega, vsak mi predlaga drugega, tako da ne vem več.
Zakaj ti zadnje čase ni tolk uredu katarina?
Se lahko depiliraš s tem (ali katerim drugim) depilatorjem tudi na zelo občutljivo kožo?

lp

Philipsov satinelle /nov model/ ima tudi nastavek za občutljive dele telesa, dodatek, ki kožo hladi in še eno glavo za odstranjevanje trde kože. Je fenomenalen, stane pa žal 19.000, 00 SIT.

Kje ga prodajajo? A je to tisti na katerega pritrdiš del, ki ga prej ohladiš v zmrzovalniku?
Hvala, pozdrav, lily

Pozdravljena!
Nasvet: če še ni potekel rok za reklamacijo (ki ga ta izdelek ziher ima),potem hitro v trgovino in zahtevaj nazaj denar-ki ti ga morajo izročiti!!!

Lep pozdrav

Če ti ne dela več uredu – si zamenjaj glavo na depilatorju. Saj moraš samo poklicati na servis in ti jo zamenjajo.

ČAO!!!

jst sem zelooooo zadovoljna z Philipsovim depilatorjem – Satinelle sensitive !! fulllll priporočam!! kupila sem ga v merkurju (so ga imeli v akciji), bil je okoli 15.000 SIT – ampak se splača!!!

LP

Tud jest sm zadovoljna s tem…ga imam že več kot eno leto….noge so gladke kot….:)))

ampak pri depilatorjih je ponavadi treba počakat, da maš mičken večje dlačice preden ponovno odstranjuješ, ne?

ne….ni potrebno….

New Report

Close