Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek depilator

depilator

Katerega uporabljate,kje ste ga kupile,koliko stane, kakšne izkušnje imate z njim,ali pride do vraščenih dlak?
S čim si depilirate ostale predele telesa?

Jaz ga imam 3 leta. Philips, stal je 15.000 SIT. Pred enim letom sem obupala nad njim. Ne zdržim več te bolečine pri puljenju dlak. Auuuuuu… Pa tako so hvalili, da kako ti potem ful manj dlak zraste…pa se stanjšajo… To zame ni držalo, zato sem ga dalo v kot. Najboljša je še vedno (moška)britvica in pika!

Tudi jaz imam Philipsovega in puljenje na spodnji strani nog je še za prenesti, na stegnih pa res grozno boli. Tako se ostajam pri depilacijki kremi ali pri brivniku, hčerka pa tudi prisega na britvico.
lp

Jaz uporabljam samolepilne lističe (Stapr`s).Malce boli, a še zdaleč ne tako kot z depiliranjem. Za ta način se se odločila zato, ker mi je šlo pri britju na živce pikanje. Pa tudi možu ni bilo všeč.

Jaz zaprisegam na Braunov silkepil!

Zelo dober je najnovejši Philipsov s hladnim nastavkom. STane pa cca 20.000 SIT. Po raziskavah baje najboljši in lahko rečem, da tudi ni tako boleč – ravno zaradi hladilnega nastavka. Priporočam ga, jaz sem zadovoljna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close