depilator
Kakšne izkušnje imate z depilatorjem? Kolikšne morajo biti dlačice preden jih depiliraš, kako se znebite pikic pa kaj uporabljate za depiliranje intimnih delov in pri notrenjem delu stegen?
Jaz uporabljam depilator samo za spodnji del nog. Dlačice morajo biti dolge približno 5 milimetrov. Daljše pa bolje, da niso, ker potem bolj boli. Jaz se pobrijem zvečer, namažem s kremo (takoj, ko si obrijem eno nogo), pikice pa izginejo do jutra. Intimne dele si brijem z britvico, ker mislim, da bi me z depilatorjem preveč bolelo.
Precej odvisno od tebe in tvojega praga bolečine – osebno si noge depiliram skoraj brez bolečin skoraj do vrha (no, nad koleni še zmeraj čutim, da si nekaj pulim), me je pa na začetku bolj bolelo – sčasoma noge nekako navadiš, da komaj še kaj čutiš. Je pa res boljše, da si jih pred prvim depiliranjem pobriješ in potem začneš z depiliranjem na krajših dlakicah – če imaš dolge, ti jih namreč naenkrat več izpuli, pa zato bolj boli….
Z depilatorjem si pred kako slovesno zadevo in poleti zdepiliram tudi roke, je pa tisto bolj za stisniti zobe (ampak še zmeraj znosno) – je pa res, da na rokah dlje zdrži in zato lažje potrpiš.
Pikice pa zginejo v pra urah – lepo se namažeš s kremo in ko se koža pomiri, o pikicah ni ne duha ne sluha.
Bikini – britvica, pred poletnimi počitnicami pa se pogumno podam h kozmetičarki, da me namatra – sama nikakor ne bi zbrala zadosti poguma, da bi se z depilatorjem spravila na tiste dlačice – še pri kozmetičarki me večkrat ima, da bi odkorakala na pol zdepilirana :()
Forum je zaprt za komentiranje.