Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek depilator

depilator

zivjo!

¨mene pa mal zanimajo vase izkusnje z depilatorji. nameravam si ga kupit pa me zato zanima ce se mi sploh splaca. ali populi tut bolj mocne dlake? kaj pa mejhne? am a ful boli? kok stane? kera firma je najboljsa? …no mislm da je ot use! 😀

jaz si z njim depiliram spodnji del nog in si ne zman predstavljat več kako bi bilo če ga ne bi imela, populi vse dlake…če slučajno kakšna ostane, si jo izpulim s pinceto…..ne boli čisto nič (no ja, vsaj mene ne….kakšne ženske so bolj občutljive…ne uporabljam ledu, ki se lahko namontira zraven), jaz sem ga kupila pred štirimi leti…je bil tam nekje okoli 15.000,00 SIT (mislim, da se cene gibljejo sedaj okoli 20.000,00 SIT)….zame je PHILIPS zakon…tko!! 🙂

o tem smo govorile mal nazaj,daj poglej, uporabi iskalnik

Ma jest se spodej kar s pinceto opulm. Se mi zdi še najboljša tehnika(probala sem skor use). A je še mogoče ktera tko poskusla???

a ni to tko mal zamudno?

se je zamudno, ampak ful se splača. jest sm v tem že ful ulaufana in mi ne pobere velik cajta. Pa tut dlake ne rastejo enakomerno in jih zato ni naenkrat tok velik.

Sama uporabljam depilator Philips Satin Ice za noge, bikini in podpazduko in po parih uporabah ne boli nikjer več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close