Depresivna
Vedi, da nisi edina. Dandanes težko najdeš sebi podobne, podobno misleče, s podobnimi zanimani, podobnimi hobiji, podobnim karakterjem. Slovenija je zelo majhna. Vsi se poznamo med sabo. Če boš šla delat, boš vsaj zaslužila nekaj denarja in občutek, ko dobiš plačo, je prekrasen. Lahko si kupiš nekaj, kar si si dolgo želela. Lahko greš nekam, kamor si želiš. Si omisliš hobije. V službo hodiš zato, da živiš. Ne da živiš za službo. Služba ti je nuja. Ampak ne smeš se fokusirat samo na delo. Po službi imaš prosti čas. Čas zase, čas za prijateljice. Za kino, večerjo, obleke, čevlje, šminke, za hobije, pač kar te veseli. Zastavi si cilje, kaj bi rada. Če bi rada šla v tujino, začni tukaj in po korakih planiraj selitev.
To mene ne veseli. Po trgovinah itak ne hodim. Ne druzim se tudi. Ne zaupam ljudem. Ne najdem se nikjer. Sem delala pa bila izkoriscana. Sem si zelela odseliti iz Slo pa zal ni bilo mogoce oz. samo tam kjer jaz nocem in bi pogresala druzino. V tujini pa zeankrat nimam nobenega s katerim bi se tam druzla
Ti pa kar takoj k psihiatru po zdravila. Traja 3 tedne da primejo. Dobila boš antidepresive in boš vredu. Pa za zvečer 1 mali antipsihotik za spanje.
K psihiatru po zdravila pa pojdi samo v primeru, če si pripravljena na dosmrtno jemanje. Če nisi, nikar ne hodi.
Enkrat antidepresiv, vedno antidepresiv. Ampak mogoče boš bolje!
ti si posebna oseba s posebnimi sposobnostmi. Ne in ne zavajam ali manipuliram.
Po vsakem stiku s ljudmi se počutiš slabše. Premlevaš kaj je šlo narobe in ne najdeš vzroka. Enostavno ne želiš te osebe v bližini.
To se dogaja s komerkoli navežeš stik. Ali pa se motim. Da ti ne vsiljujem česarkoli,
želim ti prijetno kar se da v svojem prostoru