Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Depresivna

Depresivna

Ne spadam  v Sloveniji se ne najdem nocem se socializirat. mi tezijo naj grem delat tudi nocem kaj bom pa imela od dela prej bo kakšna šefica imela več od tega..   Meni se nič ne da. Pa skozi utrujena . Kako naj grem ven ce sm zbolevala?!

Začni jemat methylene blue boš imela takoj več energije in baje pomaga tudi proti depresiji. Srečno.

Vedi, da nisi edina. Dandanes težko najdeš sebi podobne, podobno misleče, s podobnimi zanimani, podobnimi hobiji, podobnim karakterjem. Slovenija je zelo majhna. Vsi se poznamo med sabo. Če boš šla delat, boš vsaj zaslužila nekaj denarja in občutek, ko dobiš plačo, je prekrasen. Lahko si kupiš nekaj, kar si si dolgo želela. Lahko greš nekam, kamor si želiš. Si omisliš hobije. V službo hodiš zato, da živiš. Ne da živiš za službo. Služba ti je nuja. Ampak ne smeš se fokusirat samo na delo. Po službi imaš prosti čas. Čas zase, čas za prijateljice. Za kino, večerjo, obleke, čevlje, šminke, za hobije, pač kar te veseli. Zastavi si cilje, kaj bi rada. Če bi rada šla v tujino, začni tukaj in po korakih planiraj selitev.

To mene ne veseli. Po trgovinah itak ne hodim. Ne druzim se tudi. Ne zaupam ljudem. Ne najdem se nikjer. Sem delala pa bila izkoriscana. Sem si zelela odseliti iz Slo pa zal ni bilo mogoce oz. samo tam kjer jaz nocem in bi pogresala druzino. V tujini pa zeankrat nimam nobenega s katerim bi se tam druzla

Ti pa kar takoj k psihiatru po zdravila. Traja 3 tedne da primejo. Dobila boš antidepresive in boš vredu. Pa za zvečer 1 mali  antipsihotik za spanje.

K psihiatru po zdravila pa pojdi samo v primeru, če si pripravljena na dosmrtno jemanje. Če nisi, nikar ne hodi.

Enkrat antidepresiv, vedno antidepresiv. Ampak mogoče boš bolje!

No saj, če bi bila v službi, bi pa istali namesto tebe. Potem pa fama o smešnih, novih ugodnih za 35 let. 😅😂🙄☺️☺️☺️

Govorim, če bi še penzijo kdo. Po novem. 😁 Eni sploh delali ne bi. Po novem.

Če imaš pa težave, a nimaš zdravnika? No.

ti si posebna oseba s posebnimi sposobnostmi. Ne in ne zavajam ali manipuliram.

Po vsakem stiku s ljudmi se počutiš slabše. Premlevaš kaj je šlo narobe in ne najdeš vzroka. Enostavno ne želiš te osebe v bližini.

To se dogaja s komerkoli navežeš stik. Ali pa se motim. Da ti ne vsiljujem česarkoli,

želim ti prijetno kar se da v svojem prostoru

Se trudim navezat pa pac ne gre!  Bile so tudi  neke slabe izkusnje tako pol bezim od ljudi. Itk nikakor ne gre. Dolgocasim se tudi hitro. Psihotikov ali kakorkoli ze ne bom jemala

Mene ne marajo.. Me tudi grdo gledajo. Tako da potem sem rajsi sama. Kaj se cem sploh pogovarjat

Ali pa se sploh nocem pogovarjat in videt z njimi se spomnem kako so se obnasali do mene pred nekaj casa.. In nocem razlagat. Nicesar. Potem se itak kmalu marsikdo v Sloveniji obrne proti meni in grdo govorijo o meni. So full jezni. Zadnjic sm se smejala

Mogoče se moraš bolj moško oblečt, da te ljudje začutjo. Mogoče vidijo bolj tipa ki jamra

Zakaj me ne marajo ko sm odrascala sm ful trpela. Zdej mi je vecinoma vseeno za druge vazno da mam js kar cem. Nekoc sm se ful sekirala da me ne marajo zdej pa vedno manj

Nevem tocno kaj oblect.. Nobena trgovina mi ni neki vsec. Tudi tukaj  imam problem.. Vcasih si zelim da bi mi kdo drug prinesel vsa oblacila

Simuliraš takšnih je že dovolj. Naredi nekaj iz sebe in za sebe pa se boš boljse pocutila.

New Report

Close