Derbi 2. lige
ce ste ze taki frajerji da to pisete pol se nakonc usaj podpiste!!!
Zgleda, da je lažje delat pod krinko!
Sicer za #79 vem kdo je, vse ostalo je pa več ali manj neznanka:(
Ah, bojo že.
LP
Rozi#27
Rozi, sej če bo sreča se bojo itak na zaključnem turnirju pobil med sabo… Upajmo! ;D
Lp, UK #13 iz Corner pub-a.
Kengo!
Hvala za “komplimente” tudi s sodniške strani.
Sodniki sodijo (sodimo) pač po svojih najboljših močeh. Jebat ga, ga tud userjemo. Sam bi bilo pa veliko boljše, če bi se nekateri igralci mal zamislili, da ne poznajo niti dveh tretjin pravil. Žal. Samo, če greste igralci že v tekmo z miselnostjo, da bo itak za vse kriv sodnik, je jasno, da bo na koncu (po vaše) res tako. Žalostno pa je, da večino igralcev že od samega začetka igranja starši pumpajo s tem, da je za vsako njihovo slabo igro ali poraz kriv sodnik.
Če bi se pri in-lineu piskalo res tako, kot vi hočete, pa spet ne bi bilo prav, ker bi potem “jamral” , da smo sodniki nesposobni, ker za vsako malenkost ven mečemo in da naj gremo sodit šah, ipd… Res pa bi vsakega od vas enkrat povabil, naj gre sodit eno tekmo, pa me zanima, kako bi se obnesel. Mislim (iz izkušenj), da bolj slabo.
Žal mi je še enkrat, da se pač toliko obremenjujete s sodniki. Sodnikov pač ne morete spremeniti in sodniške napake morate čimprej po tekmi pozabit, ker ne bo nič bolje, če jih boste pogrevali. Jaz osebno po tekmi pozabim vse “zamere”, ki so se zgodile na plati in z lahkoto z vsakim po tekmi normalno komuniciram, kar na žalost nekateri od igralcev ne morejo.
Na koncu bi rekel še, da nihče od sodnikov (vsaj jaz osebno ne) nima nobenih ambicij, da bi zmagala katerakoli določena ekipa.
Upam, da bo finale minilo v dobrem vzdušju.
Lep pozdrav od sodnika!
Sej že komi čakam s5 derbi med Brezovco in Kengoti.
Me pa zanima kok jih bo s plastroni igral (joke).
see ya
Ja itak!
tkole bom reku, kle v 2. ligi ni niti enga sodnika, k bi meu absolutno avtoriteto, tko kokr jo ma na ledu recimo Popovič, ki je zame najboljsi sodnik v Sloveniji…vsi si ga lahko vzamete za vzgled. On ma tocno dolocene kriterije, ne pa tko kokr eni klele v 2. ligi kr neveste kaj bi, mense zdi da skos neki mencate a bi piskal izkljucitev al ne! enkrat si izklucen za rahel udarc s palco po rokah, drugic pa das nasprotniku cross-check v glavo ni pa nobene izkljucitve…cudn da pol noben neve kako pravilno igrat…pa da se Koncu mesa na zapisnikarski mizi…a bi ga radi u grob spravl, al kaj?
No no vi sodniki sam delite lepo red na igriscu, tko kokr se to more delat, ce ne pejte pa raj na per…
Se trudmo red delat, na per gremo pa po tekmi 🙂
Lep pozdrav!
vi sodniki pol kurca niste vredni. sam se kej grdo piskite k bomo igral v finalu pa bo hudo
POPOVIČ IMA NA LEDU SAMO EN KRITERIJ – GEOGRAFSKI POLOŽAJ EKIPE!
Tole pa ni noben od brezovice napisov a ne
ne se izdajat za brezovico ce pa nisi
Misl da je res da je POPOVIC eden izmed boljsih v sloveniji mormo pa vedet da je sodnik zmeri kriv za poraz cepro ni tako
Dej otroc umerte se.
GRUŠKO??!!!????
kaj si zblojen mal pridi pogledat kakšno tekmo iz 1. lige k gruško nonstop visi na bandi pa se pogovarja z gledalci in peca *****….ipd.
kar se pa črta tiče on je prav kul… če ste pa mulci naduti do kraja in pol so itaq za vse krivi sodniki če vam ne gre tko k bi si želeli in še starši vaši ki nimajo nobene manire tud vi ne morte bit normalni…..sej so krivi starši in ne vi!!!
drgač pa je 1. liga ful odlična večina ekip je izenačenih in ne prihaja do incidentov to pa zato ker ni mulcev ki bi se napihovali in dvigovali svoj ego…ampak normalni ljudje in večina jih že vse življenje igra hokej na ledu k pa pridejo igrat in-line se znajo tolk kontrolirat da ne pride do pizdarij!!!
lep pozdrav!!
U Rozi res je težko vedt kdo sm, sj sm gor napisu da mam cifro 79, pa da sm z Brezovce!Jsz se čist nč ne skrivam!
sam glede sodnikov mate pa cist prov… sm jz isto mislna, da sodnike krivite za svoje poraze…sam kar sm pa jz prejsn tedn u soboto na taboru vidla ni pa za nikamor….
Mislm gledam tekmo, neki komentiran in pride sodnik do men in mi zacen sikat…misl a ni njegovo delo,da spremla tekme….fak…pa tud nihovo obnasanje nikamor ne pele…pol se pa fokl cud,kwa so usi igralci tok zjucni…sodniki naj mau bl spremlajo tekme…pa bo velik bols….
Mogoče si pa preveč naglas komentirala …
zihr te je gruško pecal:))))
nima veze kok sm jz naglas komentirala, pa tud ce sm se drla, me naj pa ignorira…kwa se ma za spravlat na gledalce…k itak skos komentiramo… naj una doktarca raj uporab alkoteste za sodnike….k un je biu sto procentno nabasan k mina…aja pa naj si doktarca v un kufer kj uporabnga sprav…pa naj se nauci povijat!!!!!
lep pozdrav
tkole je ne….
prvo sodnika sta dva sigurn bla tisto soboto prbasana, pa vrjem da ni edina lady#49 k je komenterala tut tisti k niso jim je bil modl pamtn…..
dohtarca…….haha da ne govorim o njej,j st bi lepši povila pa nism dohtarca……….
lp
Forum je zaprt za komentiranje.