Derma seta
Kar se depilacije tiče, po moje ne more bit bog ve kaj, kolikor sem razumela iz reklame, dlake samo “odbrusi”. Podobno kot britje al pa depilacija s kremo – dlake zlo hitro spet pogledajo na plano.
Bolj priporočam epilacijo, kjer se dlake pulijo in traja malo dlje, da zrastejo nove. Sama uporabljam Epilady že več kot 20 let.
Pozdravljene!
Moja prijateljica sicer ni uparabila Derma seta sistema, je pa uporabila podoben princip s temi kristali. Kristali dlako najprej stanjšajo in nato dejansko samo odbrusijo. Učinek je sicer res nekoliko trajnejši od britja in sicer 3 dni :S Pravi da rabiš kar nekaj časa da dlako zadosti stanjšaš, poleg tega pa morajo dlake biti daljše za tak postopek.
Kljub ne ravno pohvalnim besedam o teh kristalih pa pravi da je izjemno zadovoljna z njimi, saj pravi da naredijo izjemen piling in ni niti sledu o vraščenih dlakah.
Te kristali se lahko kupijo v sanolaborju, cena pa naj bi bila okoli 20 €. Pa mogoče najprej za začetek se to preizkusi.
Edino mogoče ta derma seta je toliko boljši kr ne rabiš z roko drgnit po koži ampak to opravlja vrtljiv motorček . . .zato je verjetno tudi hitrejše.
Upam da Vam tole kaj pomaga.
lp
Maja