Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dermabion tablete

Dermabion tablete

No, ne vem kateri punci sem ze oblubila da ji bom povedala kako kaj ucinkujejo te tablete na moje stanje koze…no, upam da bo prebrala. Jest te tablete zdej jemljem kaksen teden pa je moja koza ful v redu, recimo 80% boljsa. Sam zdej ne vem a so za to krive tablete…ker po novem, zj ksne 10 dni popijem na dan okoli 1,5 litra vode, pa ene 2 dcl ananansovega 100% soka, pa jem zdravo (polnozrnate stvari, kosmici, veliko sadja, zelenjavne jedi…), ker prej sem popila na d an samo ene pol litra tekocine, od te najvec 2 dcl vode, kar je zelo malo. Tko da je rezultat dober ampak verjetno same tablete ne bi pomagale, ce bi nezdravo jedla (sej zdravo sem se ze prej prehranjevala, vcesih sem se le mal pregresila, sam popila sem pa res malo vode). Te Dermabion tablete so pa v bistvu vitamini, ki jih koza potrebuje. Upam da si zadovoljna z odgovorom, lahko me pa se kaj vprasas. Lep pozdrav.

pozdravljena,

a si te tablete kupila v lekarni?
so torej za nečisto kožo?

evica

Jest jih jemlem že kakšne 14 dni in to po dve do tri na dan in ne vidim nobene spremembe…jemlem jih tudi, ker so dobre za lase in nohte..učinek se baje pokaže šele po dveh mesecih jemanja..škodovati ti ne morejo, saj določene vitamine pridobiš na dan…srečno…

Ojla Mia!

Hvala za povratno informacijo 😉 Verjetno pa je stanje boljše predvsem zaradi tvojega zdravega načina prehranjevanja in pitja. Tudi to ne bi škodilo meni 🙂 Že delam na tem, da veliko pijem.

Lp. Ines

Ja tablete se dobijo brez recepta v lekarni, not jih je 60, jemljes pa po 3 ali pa 6 na dan en mesec, pol pa se 2 meseca po 1 na dan. Pa ne vem kok stanejo, pomojm manj kot 1000 sit. So pa za necisto in utrujeno kozo.

Ja res pazim kaj jem, ampak mislim da tablete tiud delujejo. Sej so itak sami vitamincki…LP.

Ja verjetn je tud mal odvisn kok necisto kozo mas. Jest mam neki srednga, nimam glih tisti resnih aken, ampak mozoljckov pa kar precej. Pa tud pise da jih loh 6 na dan pojes. Jest pojem 3. Ne vem no, mogoce rabis vecji odmerek, je pa tud vazno da zdravo jes.

Men so v lekarni rekl tri na dan….drugače pa mislim, velik, velik tekočine….to je najboljše za kožo in na sploh za zdravje…

Ja se strinjam, voda, voda in se enkrat voda…Mal se je treba tud posilt ce ne obozujes vodo. Jest mam rada vodo z limono, Mercatorjevo, navadne pa kar ne morm velik spit.Cao.

Oj!
A te tabletke pa ne vsebujejo nobenih hormonov?Ni stranskih učinkov?

Manja

Ne, ne vsebujejo hormonov, ampak u glavnem sam vitamine, torej se mi zdi da ne bi moglo biti stranskih ucinkov. Vseeno pa se mal vprasaj v lekarni kar se delovanja teh tablet tice.

Pa se to sm pozabla dodat: v zadnjem casu sem si v roku 14 dni 2 krat nardila peeling in je mogoce tud zarad tega koza lepsa, ker ga prej ze dolg casa nism, pa se enga ne prevec dobrga sm mela, zj mam pa od Alvedere marelicnega pa se mi zdi dober. Cao.

Mia, najlepša hvala!

New Report

Close